Inlägg av DJ-SAAB

Inlägg som DJ-SAAB har skrivit i forumet

Känns som en ratt knop hade ju passat bra till denna ratt helt klart. Börja ratta i trånga utrymmen och känna kramp i överarmen

Försåtligt också 22:an enligt mig är nog de bästa Farming spelet efter Giants har mer kontroll över sitt spel och har mer fria händer va de kan göra, dessutom så har 22:an sina produktioner man kan skaffa om de är från basspelet, DLC eller från mods. Vilket blir ett roligt moment och inte bara skörda och sälja utan man kan göra något med det.

Om jag kollar på steam så ligger jag på 72.8 timmar senaste 2 veckorna just nu men de går lite upp och ner, ibland mindre eller ibland mer.

Två namn att hålla koll på iallafall om de skulle hamna i en annan studio eller skapa ny studio.

Har börjat spela GTA IV kör nog San Andreas sen och Vice City senare, GTA 3 lär också bli.

Jag hoppas man kommer få se Tommy från Vice City antingen något easter egg, side mission eller är med i storyn på något vis lite kort. Just för nostalgi.

När spel kostar mellan 500-700 kr då förväntar man gärna sig att spel är längre än kortare. Men då ska storyn i spel va väldigt bra vilket kan ju va rätt svårt för varje individ har sin smaksak. Samtidigt alla spel passar liksom inte va långa heller.

Rent allmänt har Todd inte helt fel om att gamers bör uppgradera sin PC men visst hårt uttalande är de för alla kan ju inte riktigt göra de bara sådär. För eller senare så måste vi gamers ändå uppgradera verkan vi kan eller inte, speciellt grafikkortet när vi behöver mer än 8GB VRAM för att maxa grafiken i nyare spel.

Tycker denna artikeln av Sweclockers test är intressant: https://www.sweclockers.com/test/37057-hur-mycket-grafikminne-anvander-de-senaste-spelen

Battlefield 2042 se mer lockande ut att spela än Call of Duty när man se allt som ske med cod.

Tänk om Starfield blir som Cyberpunk eller Battlefield 2042 releasen och folk har så bråttom senare stor besvikelse, lessons never learned

De här ser ju dock intressant ut, gilla man få göra uppdrag eller utmaningar. Kan blir nog riktigt kul

Tänk er att vi har hamnat där allting tar sån tid att utveckla något man hinner liksom stupa ner i graven... 🫡 Men AI kanske kan snabba upp processen snart. 😀

Bara häng ut dem så vi alla vet vilka de är, fler borde gör likadant.

Hoppas, kanske man nog få tillbaka CS suget igen.

Jag gilla konceptet första spelet dock så slutar de alltid att man bli kidnappad och indragen i skogen. Sen stå man sen i sin bas med en mur runt omkring sig och livrädd att bli kidnappad igen och ha en story ofärdig. Jag kanske har bättre chans i nya med Kelvin sidan av.

Inte helt förvånad att FS22 är i toppen, skönt spel att bara tar det lugnt.

https://s.team/y22/kbhtttf?l=swedish

Började spela detta idag och så långt man kommit så gillar jag det och snyggt är det dessutom också, få rysningar när BT's kommer.

Skrivet av kebbe:

Exklusivitetsregeln på Twitch togs väl bort i somras?

De är lite oklart många ha missuppfattat det men de korrekta är du få inte stream två plattformar samtidigt mellan Youtube och Twitch. Men de du får göra är att streama lite på Twitch och nästa dag streama lite på Youtube, dvs variera får du göra men inte samtidigt. Då kommer de inte påverka ditt partnerskap eller affiliate.

Jag såg en svensk stridsvagn CV90 eller den heter inte riktigt de i spelet men kul den kommer med.

Att vi är ens 2022 och de händer fortfarande att spel bli låst till 30 FPS.. 😩