Inlägg av Kjille666

Inlägg som Kjille666 har skrivit i forumet

Skulle nog lägga dem 1000kr på en retrostation pc4u där är det upp till 77000st spel som man sen kan lägga till spel till tror jag själv.. och den kör alla nintendo spel amiga c64.. ja kolla in själva googla bara på retrostation pc4u..

Skrivet av Tamazin:

Såg väldigt utsmetat ut och texturerna på byggnader etc. hade behövt sig en vända genom någon form av shader för att få lite tjusigare skuggning. Såg ut som ett flash spel typ :/

Tror nog du såg på den gamla versionen som ser utsmetad ut för den nya kommer ju ha shaders fast inte på så hög nivå kanske.. för det nya såg jätte snyggt ut tycker jag..

Begriper inte varför dem tog bort sina spel. Man själv måste ju köpa dem först innan man får spela på geforce now som ett krav på att man äger det eller typ hyrar det som man gör på origin med vault spelen. Oavsett så tjänar spel företagen på att ha spelen på geforce now för att en som sitter på en dator som absolut inte klara ett spel man är sugen på att spela.. Säg att du/ni sitter på en i5-3570 med gtx 650 och vill spela som t.ex borderlands 3 kommer ju inte funka för 5öre. Men med geforce now så klara du att spela med samma settings på 100+ fps på ultra för att du spelar via en annan dator. Det tycker jag är bara +++..

Skrivet av Vileoxe:

Är inte hela poängen med Classic att det är endast bas spelet utan expansioner?

Classic står för den klassiska utförandet. Har läst att dem ska släppa upp till wotlk som har den klassiska gameplayet. För det var i cataclysm som dem ändrade helt med karaktärerna och osv. Det dem la till i wotlk var glyphsen annars så var det exakt likadant som vanliga wow men upp till lvl90 och mer content. Köpa skills från smedjan och sånna ställen samt köpa/träna attacker från en t.ex warlock traineer. I cataclysm så försvann allt de där har jag för mig och man lärde sig sakerna automatiskt när lvlade upp..

Det jag vill är att dem tar bort själva ringen och gör som ring of elysium. Där kan du vara på ett ställe helt grön från den farliga zonen men när man måste vidare så kan man helt plötsligt vara mellan en farlig zon och säkra zonen trots att man är i en säker zon. Och mer randomiserad utveckling av den än en ring som 7 av 10 fallen när jag lirar med en vän på erangel hamnar på ön med det militära området. Med den andra versionen så kan den se ut som ett v eller n eller ett s. Så ta bort ringen och gör en ny farlig zon eller ta bort bort farliga zonen helt med en mindre karta 3x2 typ och bara artillerier som bombar sönder och gör så att hus gör sönder med artilleri.

Kommer köpa den konsolen som tillåter origin och steam launchers det är därför jag är fast på pc annars en en ps5 eller xbox2 hade varit skönt att ha.. och all hårdvara som processor och grafikkort är ju dator baserat det är bara opsystemet som är annorlunda till konsolerna..

Skrivet av Gaara:

Jag har rapporterat över 3 buggar i diverse spel genom åren men jag har inte fått ett öre som tack

Det beror på hur allvarliga buggarna är i tävlingsevent. Och hur stor uppgradering det krävs för att få bort buggarna. Jag tror att han hittade väldigt allvarliga buggar som kunde skada valve och steam..

Tror dem släpper det utan vr så småningom fast typ 1-3 år efter releasen. Har jag väntat så här länge på ett hl spel så kan jag nog vänta lika länge till vissa har ju inte råd att köpa vr headset även om det är det billigaste av dem som funkar till hl:alyx. Nåja kanske man får resa på hur gordon hamnar i det fängelset som man börjar i i 2an..

Skrivet av abso:

Testade 500 pop med 8 AI, upplevde inget lagg, ospelbart i HD versionen men här gick det väldigt mjukt och smidigt, äntligen har dom fixat detta! Har dock inte provat om det är samma i MP ännu, men goda nyheter för alla som gillar att lira på detta sätt👍

Jag hade inga problem med hd versionen med att spela med 8 ai.

Skrivet av Pretorian24:

HL3 har inte ens börjat än att programmeras. Dem har inte ens hittat några exe filer till HL3 för att dem gömmer dem typ i ett bankvalv. Och han som snodde saker för 400000 så fanns det inget i dem burkarna om HL3..

Står fel på sida står att fox äger det. Men det är Disney som äger alien numera för dem har köpt upp fox koncernen. Men har lagt ner fox games. Och detta spel såg ut som half-life 1 grafikmässigt ut men bra pga upplägget den var gjord på..

Haha vilka gissade fel på B.C frågan? Den var ju hur lätt som helst XD. Project ragtag skulle väl heta starwars 1313 eller gjorde dem 2st starwars spel samtidigt som dem lade ner samtidigt?

Den ska vara tyst, ha tillgång till launchers som steam origin och uplay, ska kunna koppla vilken tagentbord och mus som helst vara fullt bakåtkompatibelt till första konsolen (inbyggda minnen till dem spelen från dem första konsolerna typ ps1 minne). Klara 1080p i 120fps 4k i 60 fps och ha tillgång med att ställa upp och ner grafiken (resolutionen) och crossplay mellan pc och konsolerna. Som t.ex om man får tillgång till steam att spela counter-strike på konsolen mot pc spelare samt andra konsoler.

Jag tyckte det var som bäst i wotlk men sen när warlords of draenor kom och jag testade det så var det väldigt roligt när man fick en egen by att uppgradera och ge uppdrag till andra..

Skrivet av Godofcheese:

Köpte nyligen Stellaris på kinguin för 70 kr
Bra deal tyckte jag eftersom det kostar 400 på steam.

Där har du ett till piratsida för spelnycklar. Men inte lika uthängd som g2a för g2a är mer kända vad jag vet dem sponsrar många esportare. Som navi t.ex har ju g2a på axlarna på sina tröjor. Även G2 epsorts har ju reklam för g2a. så det är ju större chans att bli hängd som en känd försäljare för spelnycklar än en icke känd.

Skrivet av Phyrino:

Skulle vilja ha ett nytt spel i Porsche stilen.
Inte nödvändigtvis ett enda märke (även om jag är Porsche nörd) utan ett som har sån där körskola och andra utmaningar.
Kombinera det med underground. Kombinera övningar med coola race. Och inte bara i stan utan lite här och där.

Det du pratar om låter bra. Typ kombinera grad turismo med need for speed så kan man köra båda lagligt och olagligt typ på dagan så kör man riktiga race å på kvällen så kör man street race med en chans att bli tagen av polisen och blir man tagen för ofta så rycker lincesen för den lagliga delen så måste man ta om den fast då under uppsikt av snuten så att man inte kör street race längre å sen så börjar med street race igen när heatet är bort/väldigt låg så att man inte har snuten efter sig hela tiden

Skrivet av Harakiri:

Jag har inte samma uppfattning , det är ju nu AMD bryter sig in även på gaming.

Det svåra som jag ser det är hur man ska ta sin jämförelse.
Skall man jämföra core för core i samma klockfrekvens så är det ju jämnt skägg numera vilket är imponerande och vilket många testare påvisat är riktigt bra.
Skall man jämföra pris som du gör så betänk att det är 8 cores för intel och 12 du får på AMD.

Finns en massa annat man också kan snacka om, för min egen del t.ex. kommer jag titta på att helt sonika behålla mitt gamla moderkort och uppgradera till en 3000 processor eftersom AMD har bakåtkompatibilitet och som du nämner en av de få vinsterna är snabbheten med PCIEX4 vilket inte känns aktuellt ännu.

Skall bli grymt intressant då vi får se mer info om detta i framtiden och hur det utvecklas. Bäst av allt är ju att priserna dyker så vi får mer prestanda för pengarna.

Kan ju säga att när jag såg en video mellan 9700k och 2700x eller 3700x tror jag så var usage på 3/2700x väldigt lågt typ 20-40% medans 9700k låg på mellan 40-70% och då skiljde det typ 10fps mellan dem så om amd skulle gått på samma usage som 9700k så tror jag att en 3/2700x är lika bra. Som sagt så kommer jag inte ihåg vilken amd prolle va men den hade låg usage jämfört med intels prolle..

Ja det är bra att amd hotar intel men synd bara att deras modekort drog iväg så förbaskat i pris billigaste kostar runt 2000-2500kr så känns nästan som en intel blivit mer prisvärd nu med deras modekort. Men som tur är så kan man få en x470 för ungefär 1600kr samt en 3700x för 3400kr. Så om man ska skaffa amd för prisvärd peng så är det x470 man ska köpa..

Det finns 2st prenumerationer en basic som står med i artikeln för 249kr och en premium tjänst som kostar 999 per år. Den med premium så får du tillgång till alla nya spel tror det är en vecka innan dem släpper den ut i handeln då ingår alla spel som ea har att erbjuda..

Calle vinner på 10sek