Inlägg av Zensu

Inlägg som Zensu har skrivit i forumet

En av dom bästa filmerna jag sett i mitt liv!

Skrivet av Fiigaro:

Alltid undrat hur de olika världarna hör ihop. Är Olympus en egen del av Yggdrasil? Eller är Yggdrasil en egen dimension som sammankopplar de "nordiska" världarna? Har de Egyptiska gudarna också en egen värld där de hör hemma för det är ju confirmed att de existerar också. Kratos är ju spartan vilket insinuerar att han lever i vår värld. Är Midgård i God of War samma värld som den världen Sparta är i? Mimir vet vem Zeus och Kratos är så de olika gudarna måste ha någon relation till varandra :P.

Aa ska bli intressant detta!

Var väl så att gudarna känner till varandra och så men är inte vänner direkt och det var ju något Tyr försökte ändra på

Jag tror alla gudarna har överdrivit sin mäktighet. Som ett exempel: Jörmangundr var stor men inte stor nog för att dra runt en planet/värld (något jag vill minnas Kratos säger till Atreus när sonen börjar berätta om ormen och då säger även kratos något i stil med att gudar överdriver eller att historier skenar iväg) och det får mig att tro att även Yggdrasil är en överdrift och inte alls så grandios utöver att den tyglar iallafall åtta av dom nio världarna i fornnordisk mytologi.

Sen är det ju mer dimensioner/helveten/paradis hit och dit lalala, men sett till Jorden så tror jag allt är sammankopplat på en himlakropp!

Vi får se helt enkelt!

God jul FZ!

Åh herre min skapare. Då var jag där jag trodde jag skulle klara mig undan! Bad om återbetalning på Cyber2077. Fick mig en rejäl bugg som gjorde att uppdrag inte gick att fullfölja öht. och efter 25h och precis vad som känts att man kommit igång på allvar så tog det slut och jag orkar verkligen inte starta om nu. 20 dagars returrätt på GOG så hoppas på en smidig lösning.

Spelet är ju faktiskt skoj! Men får bli ett köp lite senare när saker funkar som det ska

PS2, Xbox 360 och Nintendo 64 är vad jag har i äldre form! Samtliga är totalt orörda sen sin storhetstid(Ni skulle svimma om ni kände på N64 kontrollern, analogspaken är som ny ;P )

Jag var exakt likadan. Senaste spelet jag brände ut mig själv sådär på var AC: Odyssey och gav upp helt på det.

Vill kunna berätta exakt vad det var exakt för magiskt knep som fick mig att sluta. Tror jag lyckades intala mig själv helt enkelt att jag bara förstör min upplevelse och vips så släppte det haha

Achievements är jag nöjd som attan med att jag aldrig någonsin brytt mig om. Dom får gärna vara kvar dock till folket som finner sig underhållna av det

Skrivet av lars_kongo:

Hahaha, underbart tragikomiskt. Största spel-skandalen genom alla tider? Snacka om att göra bort sig CDPR

Detta är illa, väkdigt illa. Men vill nog säga att Anthem tar det priset. Men hey, det gick iallafall att spela på konsol ^^

Ghost of Tsushima

Bubblare: Cyberpunk 2077

Oförändrat måste jag säga.

Sympatiserar lite med konsolfolket. Men aa.

29 år!

Tanken var att stanna uppe men vart tvärtom gick och la mig tidigt och vaknade 03 och hoppade direkt in i Night City. En fräsh Hårstil och stor balle senare så begav jag mig runt på intro upppdraget som Street kid(sagt att jag skulle köra Corpo men blir vända 2) och härjade. Riktigt kul! Han bara köra 2,5 timme så har inte ens smakat saltet på kexet än men det lovar så jäkla gött!

Ej stött på buggar än och kört nästan allt grafiskt på högsta och njuter!

Ååh är så satans taggad!!!!

Skrivet av EYEtriforce:

Tänk om ryktena kring en Bloodborne PS5 remake är sanna...ohhhhh

Känns ju inte direkt nödvändigt då grafiskt är det inte daterat. Däremot en 60fps patch skulle kunna vara fint!

Skrivet av Zimpan:

jag ska försöka gräva lite och jobba på tråden trots min begränsade tid, så tråden har lite mer innehåll fram till release som aptitretare.

Skrivet av Tarotikum:

Det är lite kul att majoriteten både här inne i tråden och på andra forum svär och gnäller över den här förseningen men samtidigt är helt hundra på att spelet kommer att släppas i december. Borde man inte ha lärt sig vid det här laget att inte ta deras löften på allvar. Spelet kan lika gärna försenas till 2021, vänta istället och se när det kommer ☺️

Tack Gandhi

Skrivet av Stelefan:

Jaha.. Blir att pirata skiten då.. Kunde inte bry mig mindre om konsoler..
Detta är anledningen till varför vi hatar dem, de ska alltid förstöra för PC..
Bort med skiten!

Klart man har rätt att vara förbannad, men varför tycker du att man ska stjäla saker för att det inte blir klart i tid?

Konsoler är så mycket mindre krångligare och även billigare, därav kommer dom finnas där för att "förstöra" för dig.

Skrivet av Laddemannen:

Körde nikotinplåster första 14dagarna med minskande styrka på nikotinet! Funka som fan!

21mg, 14mg och sist 7mg

Sorry för Off-topic!

CYBERPUNK KAN SUGA MIN SNAZE... JUST NU!

Så, nu är vi ontopic

Har gått ner sakta ifrån styrka 4a(white) till Lyft nikotinpåsar styrka 1 så kände att det var dags att gå av kamelen. Kommer bli tufft men tror jag klarar det

Sorry Zimpan, vi håller oss ontopic på riktigt nu ;D

Skrivet av Laddemannen:

Stå på med snusandet, det värsta är över efter ca 14 dagar! Slutade själv i januari så vet hur det känns!

Tamigfan vad svårt det är. Man får världens blixtdamp stup i kvarten och man håller allt inne för att inte folket runt mig ska bli lidande. Sitter fanimig korsögd just nu haha!

Skrivet av Laddemannen:

Såg det också precis, förstår folk blir upprörda, men hellre ett försenat och fungerande spel än ett ” i tid” som halv-funkar. Själv väntar jag med detta spelet tills jag har mitt ps5!

Nu är jag bara lite irriterad och vill självklart att dom ska få ta sin tid och släppa en hel och fin produkt.

Men allvarligt talat får dom gärna sätta "Its done when its done" istället för nytt releasedatum hela jävla tiden. Och nu när dom började korka av champagnen över "gone gold" så började folk faktiskt tro på denna release och ansökt om semestrar och förköpt.

Blir att försöka få ledigt den 10e och 11e så man iallafall kan smaka på spelet innan man måste göra det man lovat den helgen...

SLUTADE SNUSA IGÅR OCKSÅ SÅ JAG BLIR SKENHELIGT FÖRBANNAD PÅ ALLT JUST NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Nu blir jag faktiskt förbannad.

Är upptagen just den jävla helgen också.

Fan ta CDPR...