Inlägg av Fader Konungen

Inlägg som Fader Konungen har skrivit i forumet

Har säkert fler, men det det här dök upp i minnesbanken: Hade nyss flyttat och visste inte vart man slängde soporna i ny området (visade sig sen vara ett sopnedkast på balkongen). Hade precis varit och handlat. Ställde bara ner kassarna på köksgolvet och tänkte "nu måste jag ta soporna först" så jag ger mig ut med soporna för att leta soprum.

Nu visade det sig att det dörren till lägenhet alltid låser sig efter att man har stängt den och jag la ifrån mig nycklarna när jag gick in. Så jag står utlåst på utsidan, med en sopor jag inte kan göra mig av med. Medan mina kylvaror stå och tinar på köksgolvet. Blev en idiotavgift till Securitas som fick komma och öppna.

Försöker civilisera Irland i Imperator Rome. Har noll koll på vad jag gör men har en saftig bit av Nordirland under min tumme.

Jag har "I want to belive"-planchen inrammad på väggen, lite mer än en meter från mig nu.

Kunglig serie, rekommenderar den till alla, följ upp med Buffy också.:D

Är dock så pass ung så jag hade fortfarande en fast läggdags när serien gick. Kommer i håg hur introt dånade i huset medan man låg där och gömde sig under täcket.:D

Skrivet av lonian:

Så hur stora spel är perfekta tycker ni då?

Skulle säga att spel hade rätt bra längd till och med PS3-generationen.

Tror en stor tidstjuv är alla open world-spel. Väldigt många spel har tagit sig ann det konceptet och fler är på väg (nästa Tomb Raider till exempel ryktas om att vara open world). Personligen känner jag att konceptet open world bör ifråga sättas mer. För det första så äter det både tid från spelaren och resurser från utvecklaren- För det andra så fylls den öppna värden för det mesta med tvivelaktiga aktivister. Det kan inte bara vara jag som ifrågasätter vad fan man håller på med ibland när man fejar runt i nån värld och bockar av GPS-punkter på en karta. Det värsta är att det är som gjort för att fånga en i rytm där man betar av en sak efter en annan på kartan, som är väldigt svår att lämna för att i stället fokusera på handlingen.

Senaste spelet jag klara var Hogwarts Legacy och jag känner att det dras med många av problemen jag räknat upp här. Utanför Hogwarts så finns en hyffsat stor öppen värld. I den springer man runt och gör smått meningslösa aktivitet. Löser gåtor som tar 30 sekunder, springer i grottor som tar 30 sekunder, spräcker ballonger, hittar plattformar m.m. Totalt värdelöst och som sagt, får mig att ifrågasätta vad fan jag håller på med, Tror jag la 60 timmar på det spelet.

All den utvecklingen hade kunde lagts på att göra Hogwarts-upplevelsen bättre. Lägga till mer trollformler, trolldrycker, bestar, lägga till mer relevanta uppdrag i slottet. Spelet hade kunnat vara 30 timmar kortare och bättre av det.

Det värsta är att nästan alla spel jag spelar lider av det här problemet. Har spelat Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima och Zelda Tears of the Kingdom senaste halvåret. Och varje gång jag spelar ifrågasätter jag vad jag håller på med. Det är inte det att jag inte längre gillar spel. Men jag känner att spel inte längre respekterar min tid.

Det är svårt att argumentera mot open world, konceptet är ju rätt fantastiskt, Men jag känner att utvecklarna gärna får sätta en rimlig spellängd, prioritera bra spelmoment och kanske till och med välja bort open world när man inte behöver det.

Kingdom Come: Deliverence

Marängcup (rip glassbilens men finns i alla fall substitut på Ica idag, har en i frysen nu) och nån lakrits, antagligen den med Tyrkisk Peppar.

Sen är det jävligt najs med en vanlig mjukglass också.

När man börja känna sig småsugen på ett nytt Dragon Age, så är det naturligtvis utvecklat för "the modern audience":/

Vill också tacka redaktionen att man samlar alla trailers på en sida. Så praktiskt!:)

Wow, wow, wow!

Gillade absolut vad jag såg. Man tycker verkligen man har fångat känslan av Indiana Jones.

Sen får vi väl se hur kul det är med piskande i första personsvyn. Sen var ju, i mitt tycke, Wolfenstein 2 och framåt väldigt rätt "cringe" när det kom till humorn. Fick lite flashbacks när nazi-herren börjande monolog:a där.

Hoppas på det bästa i alla fall.

Jag vet inte... Kan säkert bli bra men säkert inget jag själv kommer plocka upp.

Humorn kanske inte var riktigt i min smak. Men resten såg riktigt bra ut. Så där ska ett modernt rollspel se ut!

Opopulär åsikt kanske men tycker ändå Ubisoft kan leverera. Emellanåt. Så jag brukar alltid se fram emot deras shower.

Nja, känner mig inte såld på den trailern. Älskar klassiska Doom men är inget jättefan av 2016-spelet. Eternal har jag inte ens spelat. Känner att jag personligen hade föredragit en mer medeltida/fantasy estisk än det här. Tyckte inte det såg medeltida ut alls, mest plojigt.

Skrivet av Burrelito:

Vem kan tros bli berättare och ta över efter Sean Bean? David Attenborough? Sigourney Weaver?

Jag hoppas, oironiskt, på Diane Morgan aka Philomena Cunk!

Självklart day 1 för mig. Kommer en Special Edition så kommer jag lätt köpa den också.

Ska bli kul att se hur dom utvecklar serien. Civ6 bjöd ju på många nya och roliga koncept.