Inlägg av Gregerory

Inlägg som Gregerory har skrivit i forumet

@EYEtriforce
Tack för tips, jag har inte klarat ut ett enda souls-spel än så länge. Men det kan vara värt för ögongodiset ändå kanske.

Haft min ett tag nu. Jag gillar den, mest snabbheten. Efter lite vana tycker jag att även menyerna sitter som ett smäck. Enda next-gen titeln som den fått smaka på är Astro-Boy. Dottern har lirat lite BugSnax. Mest har jag använt den för att spela klart mina äldre spel samt till Cyberpunk. Sistnämnda är väl som den borde vara till PRO. Jag har klarat mig från stora buggar.

Så...maskinen har inte fått smaka på nya titlar. DualSense har inte fått visa sin potential heller. Kan tycka att tyngdpunkten ligger lite för högt upp. Känns om man spelar länge. Men är ändå ett steg framåt.

Vet inte vad jag skall plocka upp för spel just nu.
Vill ju ha ett lir som får den att visa lite Nextgen-muskler.
Av de titlar som finns ute. Har ni fått någon WOW this is the future upplevelse? Mycket kommer säkert framöver, men nu?

...vad glad jag blev nu då. Alltså otroligt orimligt glad.

Märkligt glad.

Japp...det är jag Jar-Jar
2/10

”MEEE-SAAAA-GÅ-O-SEEE-STAAA-TREEEK!!”

Skrivet av bogani:

Mja, mer rättvist vore väl att jämföra det med en biltillverkare som släpper en ny modell med ett gäng olika motoralternativ. Den största motorn är fullt körbar, ibland helt fantastiskt och hänförande, men väldigt opålitlig i kvalitet. Vissa får i princip en felfri resa och andra har fullt av mjukvaruproblem som gör att resan blir en pina. De två minsta motoralternativen går dock på 2 cylindrar, ibland bara 1 och hostar och hackar sig fram på vägen. Det är helt enkelt okörbart. Men visst, om förväntningarna från tillverkaren var att skiten inte ens skulle starta med minsta motorn, då kanske den går "suprisingly well"...

Om man jämför rakt av med CP2077 kanske.
Men visst finns det saker som inte är klara på flång nya bilar sedan händer sådant du beskriver. Testa på fel sätt under utveckling. Det är inte helt ovanligt. En komponent kan fungera under simulering och riggprov sedan fallera när den är i verklig drift. Funderar på om CDPR har gjort så här. QA-testat snippets under resans gång, det är ju inte ett komplett spel från dag 1 de testar, men när allt är sammanbakat (Gone gold). Kaputt. Panik när en produkt lanseras, det händer det med även i fordonsbranchen.

Gud vad jag skulle vilja grotta i deras åtgärdsplan, vilket kul jobb!

Skrivet av Mojo:

Jobbar som bilmek. Tänker hur konstigt det hade varit om verkstadschefen hade sagt "Nu har bromsbytet tagit för lång tid, putta ut bilen!"

...alltså det händer ju från biltillverkarnas håll. Kampanjer, EMS-uppdateringar, servicebulletiner etc.

Det är ju också ”patchar” på ett sätt.

Förstår att de måste fokusera på patchar istället för next-gen. Grunderna måste sitta där, helt rätt. Annars blir det samma buggar bara att det ser snyggare ut. Men det är ju lite tråkigt att vänta. Tur att det finns andra spel också.

Sådana här uttalanden. Det känns nog tungt. Undrar varför de kände sig redo. JA-sägare under ledningen? Stress från förseningarna? Brist på kommunikation och insyn pga hemarbete? Antagligen en mix av allt. Känns som de har dålig transparens inom företaget.

Jaja, det kommer i alla fall.

Oj!

Pangnyhet som jag inte såg komma.
Spännande!

@SoL En polare som var med i lotteriet körde faktura via Klarna.

Stadia och GeForce Now standard på vissa LG TVs under 2021.

https://www.theverge.com/2021/1/11/22224359/google-stadia-nvi...

Nu tar jag pausen.

Har assaultat mig för snabbt igenom en vända och blev nöjd. Huvudstoryn drog in mig och jag fastnade där. Ordentligt.
Börjat på runda 2 och spelat igenom act 1 + liiite till, mer noga och plockar gigs och sidequest istället för att jäkta. Går mycket. MYCKET bättre!

Nu tar jag paus till next gen patchen. Fick en ny kompis, Skippy, verkar vara en trevlig kille. Han får tålmodigt vänta.

Ser mest fram emot Hogwarts Legacy.

Tvåa, CP2077 i next-gen skrud, så klart

Sen hoppas jag på Bloodlines...håller tummarna att det blir bra.

Håller just nu på med andra genomspelningen, går väldigt mycket mer till fots. Gångvägar, trappor och gränder gör att det inte är så jäkla långt. Nu händer det saker nästan hela tiden. Missade en hel del roliga gigs förra gången. För att jag inte visste om dem. Telefonen ringer ju bara om du är i närheten och inte sitter i bilen. Det här var mycket roligare!

Skyrim helt klart. Rensat kartan 3ggr på PS3, PS4 enhanced)och PSVR. Så lite olika upplevelser ändå.

Det är inte spelrelaterat men exjobbet när det typ var klart. Fick skylla mig själv att jag inte gjorde backups. Svett, panik och ångest.

Men 2.0 blev fasen bättre.

Bra titlar, alla tre.

Synd att man redan äger dom...

Klar i natt,

Inte det bästa spelet jag spelat i år, men det bästa som har släppts i år av de jag spelat.

Skall börja med en ny V. Skall vara mer ninja än Rambo den här gången. Sedan skall jag nog inte råka skjuta ihjäl en nyckelkaraktär.

Se på fan!

Det trodde jag inte.
Ändå imponerande att Half Life Alex kommer så högt upp. Ganska få som har resurser att spela det.
Men jag tror att det är en titel folk skaffar VR för.

@deezel

Tack! Laddade om flera ggr på olika saves, men fungerade inte förens jag bytte. Skumt.

Har ett tips och en fråga.
Båda bakom spoiler men skriver så spoilerfritt jag kan.

Tipset:

Gäller Side Quest ”Killing in the name”
Efter att ha investerat i nya Kiroshiimplantat så går det inte scanna i detta quest. Byt till de du fick från Viktor tidigt i spelet hos en ripperdoc så funkar det att scanna.

Tycker att Kiroshi kunde ha kvalitetssäkrat implantaten innan de släpper de senaste på marknaden, buggiga skitimplantat. Typiskt jättedumma gnidna evil corpo, släppa något i detta skick. Usch!

Frågan:

Kan man gå tillbaka och köra side quest och gigs efter man åker och säger hej på det flådiga stället. Kommer upp meddelande ang. det. Stämmer det?
Enkelt ja eller nej, spoila inte.