Inlägg av Freeman79a

Inlägg som Freeman79a har skrivit i forumet

https://youtu.be/Hx1e_KomKFo

RDX. On fire. Bra info.

2 olika namn. One och Series. One........ Och..... Series. Ford Focus och Ford C-max? Olika namn.

Skrivet av Popski:

Du menar alltså att Bethesda först nu börjar få skit p.g.a. buggiga spel och dålig grafik? Vilken sten har du sovit under de senaste 10 åren?

Själv bryr jag mig inte så mycket om hurvida utvecklaren Bethesda kommer eller inte kommer släppa spel till PS5. Fallout 4 var nog det sista jag köpte från dem. Mitt intresse för förläggaren Bethesda är dock en annan femma. Spelserier som Dishonored och, framförallt, Wolfenstein spelar jag gärna mer av.

Det jag menar är att. Det här är så massivt för märket Xbox. Alla älskar deras spel. Eller rättare sagt nu älskade deras spel. Nu när Microsoft äger precis allt, utvecklarna, IPn, tekniken till och med husen och kontoren dem va i. Då kommer det "Blää dem är så dåliga". Och vill du eller någon annan som läser detta spela spelen från några av dem här studiosarna så har Microsoft 3 alternativ för er. Xbox Series, Android och Windows 10 (måste nog uppgradera den först).

För 2,5 år sedan hade Microsoft Games Studios, ja dem hete så förut, 6 st. Nu är dem 23.

Nu börjar det sjunka in på folk. Nu kommer det ser jag. "Dem är så dåliga" - köper Skyrim en gång till.

Vad hände Microsoft?

Jo vi fick EA Play i Game Pass Ultimate och vi köpte 7 st studios till. No biggie.

Låt oss säga så här. Med det här köpet. Microsoft säkrade next-gen med en vinst. Nu kommer du i stort sätt att tvingas till att köpa en Xbox Series konsol eller uppgradera datorn. Deathloop inte exklusivt längre.

Har aldrig gjorts förut. Så det är en unik situation. Jim Ryan i nattmössan igen.

Skrivet av gorbatjov:

För att hiskeligt mycket pengar finns att tjäna där..

Eller så måste du köpa en Xbox Series konsol eller uppgradera datorn.

Dem äger moderbolaget. Varför supporta PlayStation 5? Lägg ner allt och koncentrera er på Xbox och PC.

Bye Bye PS5.

Yepp. It's a big One. It's a Megalodon.

Faan, ursäkta franskan, vilken jävla, och franskan igen, bjässe. Trodde aldrig efter att Microsoft visade hur stor Xbox Series X var att den skulle bli kändis som "lillen". Hur lyckas Microsoft med den bedriften? Och vad tänkte Sony på?

Skrivet av Margy:

För att de skrivit på avtal där de inte får diskutera detaljer om hårdvara som inte ens utannonserats kanske?

Tänk efter lite här nu. Så du menar att dem får inte säga något om det till.... MICROSOFT? För det är precis motsatsen som jag skrev. Jag skulle nog tänka mig att Jason Ronald team har varit lyhörda och ID och Remedy inte har haft något att invända om Lockhart. ID jobbar mest med Vulcan och inte DirectX mjukvara. Där är skurken. För dem är inte så super bra på DirectX.

Om ni nu som verkligen tror på att Xbox Series S kommer hålla tillbaka Xbox Series X och då PlayStation 5 med. Varför har då inte ID och Remedy sagt något om det för 1+ år sedan? Eller för den delen 2017? Microsoft har byggt dem här 2 Xbox:arna sedan 2016. Och om ni nu verkligen verkligen tror på det. Tänk hur mycket PC håller tillbaka Xbox Series X och PlayStation 5.

Jag väljer att tro på Jason Ronald. Det är han's team som byggt dem.

Så här tror jag att det ligger till. Dem har flera tusen PlayStation 4 spel i katalogen. Men bara 100-ish klara för launch av PlayStation 5. Resten kommer lite då och då, precis som Microsoft gjorde med Xbox 360 spel och Xbox (OG) spel, under en 7 år period eller så.

Wow dem har gått igenom tusentals spel en efter en efter en.

Skrivet av dex20:

Nä SOny har bekräftat att det är fel. Det kommer inte till PC. Exklusivt till PS5.

Dem sa också att Miles Morales och Horizon Forbidden West endast funkade på PlayStation 5's SSD.

Demon Souls. Kommer till PC.

https://twitter.com/Dealer_Gaming/status/1306426304779165696?...

Åh hur vinden vänder. Kommer ihåg att folk på denna site sa att det aldrig skulle hända. Men det är okej om Sony gör det.

Varför uppgradera när den äldre funkar fint en halv generation till?

Skrivet av Anthrax:

Har du någon länk till dessa rykten? Hela poängen med designen var att göra airflow bättre så detta är ju tråkigt i så fall.

Twitter, podcasts. Folk i branschen. Bloomberg.