Inlägg av Gregermeister

Inlägg som Gregermeister har skrivit i forumet

Grattis!

Jag skulle inte säga att det är värre. Har själv två barn, nr 1 är 2,5 år och nr 2 är 6 månader.

Vad barnen beträffar tycker jag det är mycket lättare, eftersom man redan har ”koll” på allt då man redan gjort den resan med första barnet.

Det svåra är som du säger tiden. Du kan aldrig ge barn nr 2 samma mängd tid och uppmärksamhet som barn nr 1 då dem nu är två som ska dela på din tid. Vad gäller egentiden räkna tyvärr med att den kommer minska drastiskt under en period. Svårt att säga hur länge, eftersom jag själv är mitt uppe i det.

Pratar man Spel så klarade jag i snitt ett spel i månaden med Barn nr 1 när hon var 2 år gammal och framåt, då tänker jag spel som har en speltid på 10-15 timmar. När Barn nr 2 kom så konstaterade jag just att jag klarat ett 10-15 timmars spel på 6 månader.

Det kommer säkerligen att gå bra men man får bli mer om sig och kring sig för att hitta luckor med egentid, ofta blir det i små 5-15 minuters intervaller. Är man finurlig och har exempelvis spel i standbyläge eller kör mobilspel och annat så kan man få lite mikropauser så man tar sig igenom dagarna. Mobilen är din vän om du vill kolla på tv och serier, min mancave i källaren har jag sällan tid att gå ned till tyvärr.

Allente 1000/1000 för 499kr/mån.

Dock kampanj ned från 599kr/mån under bindningstiden på 24 månader.

Kan det vara en PS5 Slim som kommer först. Känns ganska givet med tanke på storleken på nuvarande maskinen.

Det var oerhört krispigt! Skall avnjutas igen när jag väl införskaffat en ps5. Tack för trevlig spelkväll @Wakkah

Håller på och betar av katalogen i PS Plus Extra, sorterat på äldsta spelet först.

Tanken är att iallafall prova och eventuellt spela igenom (om det är något jag tycker är kul) de spel jag inte redan klarat ut sedan tidigare. Går även igenom tidigare nedladdade spel från gamla PS Plus, nuvarande PS Plus Essential.

Har betat av Knack, Resogun,Assassins Creed: Black Flag, Outlast och är nu snart klar med Assassins Creed: Freedom Cry

Skrivet av Siggesvenskas:

BC2 - Ljudet!

Åh ljudet!

Jag hade nyligen införskaffat en potent Bose ljudanläggning minns jag när BC2 var aktuellt.

Det lät helt otroligt med ljudinställningen på ”War Tapes” tyckte jag. 😃

Här har vi några som väcker minnen för mig och säkert flera av er andra gamla rävar.

Bra recension! Har ett nyinköpt exemplar som handlades på black friday för 49kr, känner sug att ta tag i det nu efter denna text.

Jag gjorde något liknande för kanske 10 år sedan, hittade 15 NES spel från barndomen på brorsans vind som jag satte ut ett och ett på tradera. De var dock i stort sett alla kompletta med kartonger och manualer, fick väl cirka 6-7k för dem då. lycka till!

Någon som har koll på om det fortfarande går att köpa en ny PS4 någonstans?

Brukar ha för vana att norpa ett exemplar precis när konsolen går ur produktion men misstänker att jag missat det fönstret denna gång. PS4 fortsätter att vara eftertraktad även den verkar det som.

Skrivet av YmerXE:

tack igen för alla förslag. vet vad jag kör denna helg😁.

Hej!

Se officiella speltråden för FH5 för mer info.

https://www.fz.se/forum/trad/446992-forza-horizon-5-officiella-speltraden

Train sim World 3!

Ser dock inte riktigt vad som är nytt, bortsett från dynamiskt väder.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vad fina ni är, tack!

Tack själv Calle! Lyssnade på första avsnittet medan jag gick runt och körde trimmer på tomten här hemma. Mycket trevlig lyssning! Patron medlemskap skall ordnas.

Som en fotnot så hade jag helt missat den gamla podden fulkultur. Att få höra Jocke, Calle och Emil Åkered prata om artificiell intelligens och annat är ju guld! Tack trådskaparen för alla tipsen.

Vilken dundernyhet! Ska givetvis ta och lyssna på er snarast, saknat Calles tugg ett tag nu!

Här föddes mitt bilintresse. Det blev sedan en del av mig och formade mig som människa. Det påverkade mitt liv och yrkesliv. Häftigt vad spel kan göra, när man tänker efter.

Hade på känn att det var något på gång, när Jocke inte var med i senaste artiklarna om vad redaktionen spelar i helgen.

Allt har en början och allt har ett slut, så är det ju.

Tack för allt Jocke! Kommer verkligen (!) att sakna din nuna i Fragzone Fredag, och ditt fantastiska tugg. Förhoppningsvis så får vi ta del av dina eminenta texter ett tag till som frilansare iallafall.

Lycka till med studierna och nästa fas i livet!

Skänkes: Retro PC-spel

Hej!

Utför förrådsrensning här hemma och hittade ett gäng äldre PC spel som jag inte spelat på år och dar. Tyvärr saknas boxar och manualer. Tänkte kolla om det var någon här som vill ha dem, annars får det gå vidare till återvinningen.

Helst avhämtning, men kan ev. Skicka om köparen står för frakt.

Kom på efter fotot att half life 2 ligger på mitt Steam konto, så det behåller jag.

Skrivet av socialarbetaren:

Hot Wheels är ju förvånansvärt skoj alltså, perfekt slapp-lir. Har saknat Forza och nu fann jag glädjen med det på nytt!

Hot Wheels är faktiskt riktigt trevligt! Gillar det mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Är på PRO rank just nu, nästan 100%.

Skrivet av Lauchen:

Ja, priset är verkligen bra. Har testat med både One kontrollen och de nyare till Series X/S både fungerar klockrent.

Det blev en beställning på denna från Kjelle, bra pris och tydligt att den är kompatibel med min handkontroll vann över mig. Annars så var jag sugen på PowerA Moga, kanske blir en sån om jag inte skulle vara nöjd med 8bitdo.

Razer Kishi känns som det absoluta toppskicktet och egentligen för mycket för min användning. Tänkte köra lite xcloud på kvällarna i luren, annars sitter jag vid xboxen på tvn.