Inlägg av ZerotheCat

Inlägg som ZerotheCat har skrivit i forumet

Skrivet av GustavA:

Måste högafflarna verkligen fram för det här? Ett påhittat problem skulle jag säga. Det är en ganska vanlig strategi att lägga dlc i en ”ultimate edition”. Jag tror bara ”Ubisoft” är det nya ”EA” och är populära att hacka på.
Ett sak många kanske inte tänker på är att alternativet skulle vara ett höjt grundpris. Pengarna måste in och ubisoft har gjort kalkylen att det här är lättare för oss att svälja än att köpa spelet för 999.

Baldur's Gate 3 kostar 60 Euro. Det är allt jag tänker säga här.

Gjort av folk som inte har en aning om vad en gamer är eller vlika behov denne skulle tänkas ha. Trodde faktiskt också det var ett aprilskämt först.

hmm blir lite oroad av de rykten man hör om det här spelet. Dessutom var väl inte Pandaria nån "hit" heller.. Hoppas jag har fel, Star Wars skulle behöva nåt som lyfter varumärket lite.

Nä fy fan vad smutsigt gjort.. Inte en chans att jag köper det här spelet ens om 6 månader när de har patchat bort allt skit. Jag är glad att jag har slutat att förbeställa spel för det här är svårt att skydda sig mot.
Jag förstår inte vad det är som händer i spelbranschen. Vilken annan bransch misshandlar sin kundbas på det här sättet..?

3/5 käns för högt för den här smörjan. Ett piratspel där man man varken kan gå omkring på sitt skepp eller ens simma i havet. Och så har de mage att ta 700 för skiten. Nä, usch.

Känns som man är fast i animationer 80% av fighterna. Känns tungt och segt på något sätt.. Nä, det här imponerar inte alls.

Det som är förvånande är att Starfield är med över huvud taget. Speciellt med tanke på att Hogwarths inte är med i någon kategori alls. Hogwarths var inte ett favoritspel för mig personligen men jag kan ändå se att det är ett fantastiskt hantverk. Starfield är ju direkt dåligt.

jag skäms.. borde ha fått 10/10.

vad är det här för lista? Var ar BG3?

Skrivet av Kalliban:

Hmm, uppköp av ena delen på gång?

Jag tänkte samma sak..

Skrivet av CARTMAN:

Bara jag här som dyrkar de 3 senaste öppna Assassin's Creed spelen..?.

Origins, Odyssey och Valhalla var kanonbra lir tycker jag. Intressanta landskap att få utforska o uppleva. Att få vandra omkring o insupa atmosfären var härligt.

Origins var grymt bra. De andra två ger jag inte mycket för..

Var det nån som hann läsa svt-recensionen?

Skrivet av hugoqqqq:

Ja, och jag som pc-spelare vill gärna slippa spela mot folk med aim assist på 😅

Exakt! Aim assist är ju för fasen starkare än aimbot idet här spelet.. Sjukt irriterande att det inte går att köra utan crossplay som pc-spelare.

Fattar inte detta fokus på DLSS. För ett sånt här pris ska väl kortet klara att köra spelet i 144 fps utan skalning. Jag tycker dessutom DLSS gör spelet fult, kör aldrig med det påslaget. Nä, Nvidia börjar tappa stinget.. Mitt 3070 duger fint ett långt tag framöver.

Skrivet av SID 6.7:

Enkelt, förutom ett avbrott för ett online-pvp sidospår i form av Fallout 76 så har dom sedan Morrowind stadigt levererat dom bästa spelen jag någonsin spelat. Detta kommer knappast bli ett undantag*

*Om Starfield blir ett floppundantag i klass med Fallout 76 så lovar jag att äta min Ordinatortennfigur (och bifoga bilder) som jag fick med samlarutgåvan av Morrowind.

AJ då. Se till att meddela någon innan bara. Tenn är inte så bra att konsumera för människor.

Skrivet av SID 6.7:

Åhh vad jag vill se mera från detta. Finns ingen hype som nytt Bethesdaspelshype!

hmm för mig är det tvärtom. Jag tar allt Bethesda säger som en lögn numera. Fattar inte hur folk fort kan vara hype:ade för deras spel..

Skrivet av FejkFejksson:

Trist med motorbyte.

Håller med. Är inget fan av UE och dess fula karaktärs-modeller.

Alltså jag brukar spela alla nya BF-spel och jag brukar tycka de flesta är hyfsade. Dock måste jag säga att det här spelet ser jättetråkigt ut.. Blir inget köp för första gången på länge.

Värsta launchen någonsin alla kategorier! Det är fler spelare i kö än som faktiskt spelar spelet i EU. Den som räknade ut vilken serverkapacitet som skulle behövas borde få sparken. Direkt! Jag har spelat alla MMOs som finns men det här är det värsta jag varit med om. Det värsta är att man kan inte få en refund från Steam för de räknar kö-tid som speltid... Helt djävla otroligt.

FYI - mitt mail var försenat. Däremot hade jag fått access via samma sida på Steam där man anmälde sig. Så kolla Steam, ni som inte har fått mail än.