Inlägg av RuthlessArmaMilsim

Inlägg som RuthlessArmaMilsim har skrivit i forumet

Skrivet av Majoren:

Trevligt trevligt. Har datorn på rep, men kan tänka mig lira om den fungerar ok när den kommer tillbaka. Spelar ni pvp eller är det bara AI motstånd?

På våra ordinarie operationer är det 99% PvE med en mänsklig spelledare som styr fiendesidan.

Med viss frekvens spelar vi samspel med andra klaner/communities som mestadels är PvP eller PvP+E (en mestadels AI-styrd fiendesida med blind spelledare och ett mindre antal mänskliga spelare).

Den 2021-08-21 understödde AQ Kanadensiska försvarsmakten genom att stridsspana mot ryska styrkor.
https://www.youtube.com/watch?v=FG4h5nh_Yps

Detta är några av operationerna och träningarna vi har spelat i närtid.

2021-11-14 Operation McGyver
Efter att ryska styrkor har landstigit i området runt TORSHAMN bedriver AQ fördröjningsstrid längs fiendens misstänkta anfallsvägar. I ett senare skede luftlandsätts AQ bakom fronten för att slå mot fientlig ledningsplats.
Operationsvideo, Exerion, EA + Makimera, GA

2022-03-02 Övning: Strid i bebyggelse
AQ övar strid i bebyggelse i grupps ram med fokus på gruppens rörlighet och anfall utomhus i stadsmiljö.
Arkiverad livestream, Makimera, GA

2022-03-20 Operation Red Scarf, Pt. 5
I del 5 i Turkmenistan-kampanjen har den internationella koalitionens anfall efter att ha nedkämpat fientliga pansarvärns- och luftvärnsrobotbatterier under Red Scarf, Pt. 4. QO luftlandsätts bakom fronten för att slå mot fientligt skyttekompanis flank medan delar av kompaniet är bundet i strid med vänliga styrkor i norr.
Arkiverad livestream, Makimera, GA

2022-03-23 Övning: Navigering + Åtgärder vid sammanstöt
AQ övar gruppvis på förmågor efter gruppernas övningsbehov. GA övar navigering och åtgärder vid sammanstöt.
Arkiverad livestream, Makimera, GA

Redogörelse för genomförd verksamhet, v207, 208

2022-02-16 Onsdagsträning
Del av AQ genomförde gruppbefälsutbildning medan övriga övade på strid i bebyggelse.

2022-02-20 Operation Blue Strike, Pt. 3
Efter att ha slagit mot fiendens primära landstigningsplats fördröjer kompaniet fientliga förstärkningar som anfaller i östlig riktning i ett försök att återta hamnen.
AQ fördröjer längs den södra av två vägar som går igenom kompaniets område och åsamkar fienden svåra förluster. I ett senare skede blir AQ luftlandsatta bakom fiendens linjer och slår mot fientlig ledningsplats.
Twitch-VoD, GhostKiller, EA
YouTube, Makimera, GA

2022-02-23 Onsdagsträning, Grupp
AQ övade på strid i bebyggelse med fokus på inbrytning.

2022-02-27 Operation Road Runner
Kompaniet bistår Altis regerings kuppförsvar mot en utländskt stödd milis.
Inledningsvis fördröjer AQ fienden längs en serie landsvägar för att därefter övergå i försvarsstrid. När fiendens anfallskraft är bruten, genomför AQ en luftlandsättning för att slå mot fiendens ledningsplats.
Twitch-VoD, GhostKiller, EA
Twitch-VoD, Makimera, GA

Skrivet av renod:

GSUbeskrivningen fick mig att flina stort. Dock då jag jobbar väldigt udda så kan jag ibland vara borta längre perioder. Dock ska jag ändå helt klart fundera på saken.

Ifall du inte vill sitta på kammaren och fundera på saken utan istället testa hur det är att spela med oss, kommer vi att hålla ett open game nu på söndag. Se här: https://www.fz.se/forum/trad/448092-opengame-med-ruthless-arm...

Det är nu mindre än en vecka kvar till sista anmälan. Kom igen, det blir kul!

OpenGame med Ruthless Arma Milsim 2022-02-20

Äntligen håller Ruthless Arma Milsim ett Open Game i Arma 3!
Vill du vara med och spela ARMA 3 med en svensk grupp fylld av engagerade, erfarna och trevliga personer som har kul tillsammans? Har du kanske ett intresse av militär verksamhet?
Känner du att du vill spela seriös milsim som bygger på en realistisk organisationsstruktur och upplevelse?
Då är du mer än välkommen att deltaga på vårt Open Game som vi kommer att hålla den 20:e februari från 18:00.
Alla är välkomna att delta oavsett erfarenhet!
Anmälan sker enklast här.
Se även vår trailer!

Om RL
Ruthless Arma Milsim har spelat Arma under uppstyrda former sedan 2016. Vi är idag ungefär 30 aktiva spelare. Vi spelar tillsammans två gånger i veckan med träning på onsdagar, 1900-2100 samt operationer på söndagar, 1800-2100. Våra söndagsoperationer är i normala fall coop med en mänsklig spelledare som styr motståndaren. Med jämna mellanrum deltar vi i joint operations (både co-op och pvp) med andra communities med upp till hundra spelare från hela världen.

Vi spelar del av ett skyttekompani, bestående av en skyttepluton samt plutonsledning med tillförd eldledare/JTAC och sjukvårdsgrupp från bataljonen. Vi framrycker i egna fordon eller blir transporterade av vår flyggrupp. Vi löser varierande stridsuppgifter så som försvar och anfall inom kompanis eller bataljons ram, störstrid på fiendens djup eller fredsbevarande/fredsframtvingande uppgifter.

Vi har inga förkunskapskrav. Alla rekryter får genomgå en GSU (Grundläggande SpelarUtbildning) som tar ungefär 2-3h och syftar till att upprätthålla en grundläggande kunskapsnivå i hela communityt. Efter godkänd GSU blir nya rekryter tilldelade en grupp och befattning i vår skyttepluton. För spelare som vill byta befattning hålls även workshops för befattningsspecifika förmågor efter behov.

Såhär går det till
söndag 2022-02-20 kommer vi att spela ett Open Game, vilket innebär att vi spelar en helt vanlig söndagsoperation enligt de former vi gör varje söndag, men med möjlighet för vem som helst att vara med för att testa hur det är att spela med oss. Vi kommer att spela mot datorstyrda motståndare som leds av en mänsklig spelledare inom ramen för ett någorlunda realistiskt och trovärdigt scenario.
Inför speltillfället kommer du att bli tilldelad en befattning som soldat i någon av våra skyttegrupper.
Vi har inga förkunskapskrav. Du kommer att få den hjälp du behöver för att kunna komma igång och spela, och bli stödd i själva spelet av våra soldater och gruppchefer.

Detta behöver du

  • Arma 3 med DLC Apex (https://store.steampowered.com/app/107410/Arma_3/ + https://store.steampowered.com/app/395180/Arma_3_Apex/). Vid våra ordinarie speltillfällen använder vi även DLC Contact.

  • Fungerande mikrofon

  • Förmåga att kommunicera på svenska

  • Ha uppnått 18 års ålder

Hålltider
Onsdag 2022-02-16
23:59 Servern öppnar för test - Från och med midnatt till torsdag kan du hoppa in på vår server och kontrollera att moddar fungerar osv. Under vanliga vaken-tider finns personal tillgänglig på vår Discord för att besvara tekniska eller o-tekniska frågor.

Lördag 2022-02-19
23:59 Sista anmälan

Söndag 2022-02-20
17:30 Samling på TeamSpeak
18:00 Operationen börjar
21:00 Operationen avslutas
21:00-21:30 Debrief

[Arma 3] Spela realistisk och immersiv milsim på svenska! [Ruthless Arma Milsim]

Vi är ett gäng på runt 30 spelare som spelar Arma 3 två gånger i veckan under någorlunda uppstyrda former.

Vi spelar två gånger i veckan: Träning på onsdagar, 1900-2100 samt operationer på söndagar, 1800-2100. (alla tidsangivelser i GMT +1)

Vi spelar del av ett luftburet lätt skyttekompani, bestående av en skyttepluton samt plutonsledning med tillförd eldledare/JTAC och sjukvårdsgrupp från bataljonen. Vi framrycker i egna lätta fordon eller blir transporterade av vår flyggrupp. Vi löser varierande stridsuppgifter så som försvara och anfall inom kompanis eller bataljons ram, störstrid på fiendens djup eller fredsbevarande/fredsframtvingande uppgifter.

Vi eftersträvar realism och inlevelse i våra operationer och träningar. Vi nyttjar svenska uniforms- och vapensystem, svensk doktrin och svensk signalering, samt ett antal realismhöjande moddar.
Vi nyttjar *ej* sådant "Yes sir, no sir" som vissa andra klaner gör, och vi kommer aldrig att spela en operation då hela klanen patrullerar och bemannar o-plats utan att något händer bara för att det är "realistiskt".

Vi har inga förkunskapskrav. Alla rekryter får genomgå en GSU (Grundläggande SpelarUtbildning) som tar ungefär 2-3h och syftar till att upprätthålla en grundläggande kunskapsnivå i hela communityt. Efter godkänd GSU blir nya rekryter tilldelade en grupp och befattning i vår skyttepluton. För spelare som vill byta befattning hålls även workshops för befattningsspecifika förmågor efter behov.

Krav:

  • Möjlighet att delta aktivt: Om man inte är upptagen av IRL-grejer så är man med och spelar på söndagar och onsdagar.

  • Är minst 18 år gammal.

  • Har fungerande mikrofon samt laglig kopia av Arma3 samt DLC:er Contact och Apex.

Gå med genom att kontakta oss på Discord: https://discord.gg/CRHVXUeRcY

Läs mer i vår informationsfolder: https://armamilsim.se/milsim/storage/app/public/matrial/RSD-V...

Se även vår hemsida: https://armamilsim.se

Äntligen håller Ruthless Arma Milsim ett Open Game i ARMA 3

Äntligen håller Ruthless Arma Milsim ett Open Game i ARMA 3
Missa inte chansen!

Vill du vara med och spela ARMA 3 med en svensk grupp fylld av engagerade, erfarna och trevliga personer som har kul tillsammans?
Har du kanske ett intresse av militär verksamhet?

Känner du att du vill spela seriös milsim som bygger på en realistisk organisationsstruktur och upplevelse?
Då är du mer än välkommen att deltaga på vårt Open Game som vi kommer att hålla den 16 Maj! kl 18:00-21:30
Alla är välkomna att delta oavsett erfarenhet inom milsim!

Vad är Ruthless Arma Milsim?

Vi är en del av Ruthless Gaming Community som är en svensk spelgemenskap.
Ruthless Arma Milsim har existerat i cirka 4 år och vi är omkring 27 personer som aktivt spelar inom klanen. Vårt mål är att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.
Vårt mål är att spela verklighetstrogen milsim på svenska med svensk utrustning. Vår grund utgår från ett svensk skyttekompani vad gäller våra roller. För nykomlingen kan detta kännas överväldigande, men frukta ej! För att gå med i vår Arma-sektion behöver du inga förkunskaper, vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång tillsammans!

I Ruthless har vi en No Drama policy, och inom vår skara ingår personer av blandad ålder, kön, och med olika erfarenheter. Vi strävar alltid efter att ha kul!
RUTHLESS fördömer alla former av kränkande särbehandling, trakasserier och diskriminering och tillåter inte att sådana förekommer vare sig på Teamspeak (VoIP) eller andra platser där vi träffas eller kommunicerar med varandra.

För att utvinna ARMAs fulla potential har vi ett stort modpack med många olika funktioner, dessutom har vi medlemmar som har ett förflutet eller aktivt yrke inom Försvaret som bidrar till en bred kunskap. Vi väljer aktivt att göra övervägda korrigeringar av vapensystem och spelteknik till förmån för inlevelse och realism!

Inför speltillfället
Vi kommer ha en testserver som kommer vara tillgänglig 7 dagar innan Open Game-tillfället. Samtidigt kommer vi finnas där för dig både in-game samt på vår Discord där du kan få hjälp med frågor, eller om du behöver teknisk hjälp relaterat till ARMA 3 eller vårt modpaket.

Här finns en guide att följa för alla tekniska delar som du behöver ha på plats för att kunna ansluta mot vår testserver.

Open Game Tider

Spelet börjar kl 18.00 men vi uppmanar alla intressenter att ansluta vid kl 17.30 för genomgång, eventuella frågor och möjlig teknisk hjälp.
Länk till våran hemsida med anmälan till game:
https://armamilsim.se/news?id=Ruthless_Open_Game_16/5-21

Om ni skulle vilja spela med oss efter detta episka Open Game så har vi vissa andra krav för att få våran spelupplevelse.
Tider
Utbildning & taktik : Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insats: Söndagar kl 18.00-21.30
Krav
Arma 3
Arma 3 DLC Apex & Contact

Arma 3 Sync (addons, vi hjälper dig med denna)
Teamspeak 3
Ca: 125 GB ledigt hårddiskutrymme.

Välkomna till oss!!

Hej alla, det är nu på sön vi kör! Hoppa in på Discord eller posta här så får ni serverinfo i PM!! Om inte annat så har vi Twitch konton som streamar under våra spel: https://www.twitch.tv/ruthlesslillamy eller https://www.twitch.tv/thependulium. Kom och häng med oss!

OpenGame med Ruthless!

Sugen på att testa milsim i en svensk arma 3 klan?
Nu är det återigen ett tillfälle för er som vill testa på hur det är att spela med en Arma 3 klan. Vi kommer hålla ett Open Game den 12/4. Spelet börjar kl 18.30 men vi vill ha alla intresserade inne vid kl 18.00 för genomgång och eventuella frågor. Alla är välkomna oavsett om man har erfarenhet av milsim.
Efter spelet kommer du få prata med en av våra rekryterare om intresse finns att gå med i vår klan.
Det är Steam-rea 70% på Arma3 till den 2 april. För att spela med oss behöver du Arma3 och DLC: Apex & Contact.

Vad är Ruthless Arma Milsim?

Vi är en del av Ruthless Gaming Community, ett svenskt spel gemenskap och klan. Ruthless Arma Milsim har existerat i ungefär 2 år nu och vi är runt 25 personer som aktivt spelar inom klanen just nu, men vi har mål på att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.
Vi har som mål att spela verklighetstroget milsim på svenska med svensk utrustning. För en person som aldrig lirat detta innan kan det ses som en stor uppförsbacke, men räds ej vi är här för att hjälpa dig! För att gå med i Arma-sektionen behöver du inte förkunskaper, vi kommer att hjälpa dig att komma igång tillsammans med oss. Vi strävar efter att alltid ha kul.
För att få arma att visa sin fulla potential så har vi ett stort modpack med många olika funktioner. Då vi har medlemmar som har ett förflutet eller jobbar aktivt inom Försvaret har vi tillgång till en bred kunskap. Vi har satt ihop egna dokument som hjälper nya spelare att lättare komma igång med spelet.
Våra Tider
Utbildningsdag: Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insatsdag: Söndagar kl 18.00-21.30

Är du sugen på att prova spela så anmäl dig här: https://docs.google.com/forms/d/1-fyKd13AyA_NQwCnb_b-1A3DXMen...

Du behöver ha dessa saker:

Innan spel:

  • Anmäl dig här senast lör 11/4 Kl 12:00

  • Kom in på Discord

Program och tider Söndag 12/4:
Du kan testa servern under hela söndagen för att se att allt fungerar.
Kl. 17.00 Vi finns på Discord för att hjälpa till och svara på frågor.
Kl. 17.45 Alla på plats i Discord - placering och försnack
Kl. 18.25 Går vi alla över till teamspeak kanalen.
Kl. 18.30 Spelstart
Vi spelar och eftersnackar fram till 21.00, där du kan lära dig mer om oss och ARMA.

Välkommen med frågor men framförallt intresseanmälningar

Kramar LillaMy/S1 personal.

@Turbodog: svarade på din ansökan? Men kan maila med då

@Turbodog: Hej Du har fått svar

Jag tänkte summera hur det gick, första "uppdraget" försvarade vi oss mot finnarna som ryssar, vi försvarade oss i finsk skog med få vägar och öppen terräng. Planen var att försvara vissa knut punkter efter vägarna, men samtidigt ta striden direkt. Så en pluton försvarade vägarna vid vissa krön som överblickar vägarna. En annan pluton hade som uppgift att störa motståndaren och ta striden, de lyckades och slog ut 3 st stridsvagnar de första 10 minuterna. Samtidigt höll finnarna på att slås mot strö infanteri i skogarna medans huvudlinjen låg och väntade i ca 1h. Finnarna drog sig ur för att deras ammunition tog helt slut mot slutet när de började komma i kontakt med huvudlinjen.

Andra uppdraget som var situations styrt beroende på vilken sida som segrat, då vi segrade så var vi ett ryskt motanfall som ett nytt mekaniserat kompani med 2 attackhelikoptrar som understöd. Planen var att anfalla på 2 ställen med en attackhelikopter per pluton direkt på plutonsnätet. Pga en feltolkning av vart motståndaren befann sig så gick vi rakt på finnarnas linje med en pluton. Den delen av finnarna kunde då komma runt i sidan på andra plutonen. Kvällens höjdpunkt var när våran ärorika kompanichef som flög med en attackhelikopter landar 150m från fiendens ledningsplats släpper sedan 2 250kg bomber över den för att sedan ta den själv. När fienden motanfaller så tar han ner en fiende och stormar sedan med fullautomat och skriker "Till Valhall!"

Kompani order: https://docs.google.com/document/d/1_FNcSYWxvuo_ih8TihzbmTcAT...

Skrivet av Turbodog:

Saknar tiden då jag och 6-7 andra polare lirade mina homebrew-uppdrag i Arma 3 varenda kväll.

Det gör vi varje söndag med 20-25 pers, det är bara att sök om du är intresserad

Stort Arma spel ikväll 18.00 TvT 147 spelande

Idag leder Ruthless Arma Milsim ett kompani av ca 70 man emot några av våra vänner i Arma Finland (AFI). Vi kommer skjuta på varandra i 2 spel som varar ungefär 2 timmar i Arma målet är att försöka göra det verklighetstroget. Vi kommer möta hårt motstånd, finnarna brukar normalt vinna då TvT är det de övar för medans vi själv försöker simulera strid. TvT står för Team vs Team och är termen Arma använder sig för PvP. Men istället för att spela själv i Battlefield spelar vi alla som ett lag.
Våran sida består av svenska och engelsktalande klaner som kommer spela som ryssar, vi kommer försvara oss med hjälp av T-80 stridsvagnar i det första spelet.

Spelet börjar 18:00 svensk tid med streaming satt på 20-30 min fördröjning för att undvika eventuell stream sniping, så runt 18:30 kan ni som är intresserad att titta in hos några av oss som streamar, kom in och stötta. Vi har inte fått reda på om AFI kommer ha någon kommentator som ser båda sidorna. Men finns det så kommer det uppdateras innan spelet.

LillaMy [Sjukvårdare]
Pendulium ][Grupp Chef]

Vad är Ruthless Arma Milsim?

Vi är en del av Ruthless Gaming Community, ett svenskt spel gemenskap och klan. Ruthless Arma Milsim har existerat i ungefär 2 år nu och vi är runt 25 personer som aktivt spelar inom klanen just nu, men vi har mål på att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.

Vi har som mål att spela verklighetstroget milsim på svenska med svensk utrustning. För en person som aldrig lirat detta innan kan det ses som en stor uppförsbacke, men räds ej vi är här för att hjälpa dig! För att gå med i Arma-sektionen behöver du inte förkunskaper, vi kommer att hjälpa dig att komma igång tillsammans med oss. Vi strävar efter att alltid ha kul.

För att få arma att visa sin fulla potential så har vi ett stort modpack med många olika funktioner. Då vi har medlemmar som har ett förflutet eller jobbar aktivt inom Försvaret har vi tillgång till en bred kunskap. Vi har satt ihop egna dokument som hjälper nya spelare att lättare komma igång med spelet.

Våra Tider

Utbildningsdag: Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insatsdag: Söndagar kl 18.00-21.30

Uppdaterade med finska streamers

Arma 3 COTvT 48 spelare nu på Söndag! 18:30

Nu imorgon på Söndag har vi i Ruthless Arma Milsim blivit inbjuden att spela ett COTVT med/emot några av våra vänner i Arma Finland (AFI). Vi kommer vara ca 20 spelare på varje sida plus 8 som spelar som kommer att agera tredje part, den spelarledda sidan kommer spela som amerikanska och ryska specialstyrkor vi har båda varsin uppgift som inte är samma i ett neutralt land. Den tredje sidan är det neutrala landet och med hjälp av AI kommer 2st "Zeus" (gamemasters) försöka störa oss i vår uppgift samt med hjälp av 6 spelare. Under operationen kommer inga respawn's att ske så alla har ett liv så vi kommer försöka spela så verklighets troget vi kan, inget run and gun då fel och onödiga risker kommer att straffas med döden.

Spelet börjar 18:00 svensk tid med streaming satt på 20 min fördröjning för att undvika eventuell stream sniping, så runt 18:30 kan ni som är intresserad att titta in hos några av oss som streamar:

LillaMy [Sjukvårdare]
Pendulium ][Grupp Chef]

Berillis [Finsk spelare]
Weeood [Finsk spelare]

Hittar vi några finska streamers kommer vi lägga ut det senare så ni kan få see från båda sidorna, kom in och heja på oss! Vi kommer även spela i ett TvT hos AFI den 20 februari med platser för 140 spelare, mer info om det kommer i en annan post senare.

Vad är Ruthless Arma Milsim?

Vi är en del av Ruthless Gaming Community, ett svenskt spel gemenskap och klan. Ruthless Arma Milsim har existerat i ungefär 2 år nu och vi är runt 25 personer som aktivt spelar inom klanen just nu, men vi har mål på att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.

Vi har som mål att spela verklighetstroget milsim på svenska med svensk utrustning. För en person som aldrig lirat detta innan kan det ses som en stor uppförsbacke, men räds ej vi är här för att hjälpa dig! För att gå med i Arma-sektionen behöver du inte förkunskaper, vi kommer att hjälpa dig att komma igång tillsammans med oss. Vi strävar efter att alltid ha kul.

För att få arma att visa sin fulla potential så har vi ett stort modpack med många olika funktioner. Då vi har medlemmar som har ett förflutet eller jobbar aktivt inom Försvaret har vi tillgång till en bred kunskap. Vi har satt ihop egna dokument som hjälper nya spelare att lättare komma igång med spelet.

Våra Tider

Utbildningsdag: Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insatsdag: Söndagar kl 18.00-21.30

Kom å titta hur det går!

Kom å titta hur det går!
https://www.twitch.tv/ruthlesslillamy