Inlägg av tiger_grr

Inlägg som tiger_grr har skrivit i forumet

1

Dice: 64 spelare är max – annars är det inte roligt

Finns en server i bf2 som man kan vara 128 spelare på,, kallas sisu eller något liknande. Jättekul faktiskt.

Skrivet av WizardExt:

Jag gillar verkligen peka-klicka äventyr, så detta är absolut intressant...eller var intressant. Tills jag såg videon. Miljöerna är supermysiga, men vad har dom gjort med karakäterna... ser ju katastrof ut.

När jag såg spelet för första gången kände jag samma sak. Men spelet är jättebra ändå.

Längtar tills nästa episode

Spel ska vara lätta att komma in i,, Jag spelar för avkopplings skull och vill inte jobba för att förstå vad jag ska göra,, Kanske är hur kul som helst om man lär sig, men är för lat..

"Njaaeää? Lyssnar du på metall eller? Testa att exempelvis spela Blur - Jets. Om du tycker att banan är "identisk" efter detta så är det nog dags för en musikkurs.. eller ett syntest."

Så du tycker att det e varierander banor. Visst det svänger höger ibland och till och med vänster. Men jag tycker inte att banorna varierar mer än vad de gör i tex Dr.mario eller tetris..

Har sätt en del positiva komentarer kring detta spelet.. Men det var inte så kul tycker jag. Alla banor blir mer eller mindre identiska förutom att bilen går fortare till en snabb låt.
Föresten är hela spelet mer som en anorlunda tetrisclon,,,,

hmm testade detta för 2 månader sen genom fileplanet,, Va ska man säga,, 2 poäng av 10 möjliga,, Man ska ju vara snäll nu när det är jul

1