Inlägg av Aesoprock

Inlägg som Aesoprock har skrivit i forumet

🌎 Apr 23, 2024 🌍
🔥 1 | Avg. Guesses: 13
⬜🟥🟧🟥🟧🟧🟧🟧
🟧🟥🟥🟥🟩 = 13

https://globle-game.com
#globle

Jag är riktigt dålig på att peka ut länder på kartor.

#CoverQuest #455

🟥🟥🟥🟩⬛ 🎉 4/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Skrivet av sweclockern:

Jobbar som skötare på Rättspsyk. Sedan har jag en del vid sidan om, jag är kontaktperson åt några ungdomar samt förtroendevald med vissa uppdrag.

En till RPK:are, kul!

Beror helt på spel. Om jag lirar en shooter med mus och tangentbord går framerate oftast före ögongodis. Spelar jag med handkontroll (långsammare rörelser) kan jag tänka mig lägre framerate, men gärna åtminstone 60 fps. Sen får man så klart bita i det sura äpplet och nöja sig med lägre ibland, främst när det gäller Nintendospel man inte orkar/kan emulera och när jag lirar i 2160p på teven.

Kul med lite sånt här på sidan!

Skrivet av BeardedRobot:

Klarade av black deck imorse, lyckades skapa en deck med kraftfulla synergier, och blåste igenom standard svårigheten. Blev sen ägd av en Blind med 500 000k liv när jag valde att fortsätta men det behöver vi inte gå in på 😅

Igår kväll lyckades jag också! Jag har gett mig på ett deck åt gången och dom andra har helt klart gått snabbare 😁

Otroligt beroendeframkallande spel, roligaste deckbuildern jag har spelat hittills. Jag är dock inte i närheten av lika bra som vissa andra, kollar man spelets sub på Reddit så finns det helt sjuka high scores, men jag försöker att inte tänka på det och bara ha skoj istället 😅 Kämpar med att klara black deck på originalsvårigheten nu, har nog ägnat de senaste 5 speltimmarna till det.

Skrivet av Fearnox:

Hur styr man, kör man med touch på Deck?

Man kan använda både touch eller styrkorset/spak/knappar. Jag kör med styrkors och knappar och det fungerar ypperligt.

Skrivet av Albrion:

Man kan installera Windows på en Macbook också, skulle inte säga att det är en rimlig jämförelse med en Windows-baserad laptop. Och ska man börja jämföra adderad mjukvara på det sättet så vet jag inte riktigt vart man drar gränsen kring konkurrens. Sedan tror jag inte majoriteten installerar Windows på en Steam Deck vs de som behåller Linux som sin primära mjukvara. Men hade varit intressant att se det

Du ser inte hur det är lite unikt med en dator med handkontroller inbyggt? Visst fanns dom innan steam deck också, men den slog igenom mer än de tidigare alternativen och nu vill fler ha en del av kakan och släpper sina egna. Att jämföra dessa datorer oavsett vilket operativsystem de har är naturligtvis rimligt. Båda har snarlika fysiska egenskaper och har alla samma syfte: Att spela spel på. Menar du att man inte kan jämföra Playstation och Xbox också?

#CoverQuest #407

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Skribenten, gick du möjligen på Komvux i en liten by i södra norrland för typ 18 år sedan? Minns en snubbe från den tiden som hette Mike och baserat på din bild skulle det kunna vara du, men antagligen inte

Skrivet av Albrion:

Men jämföra en MSI Claw med en Steam Deck är lite som att jämföra en PC Laptop med Macbook.

Det är ju fritt för vem som helst att installera Windows på sin Steam Deck. Fullt rimlig jämförelse med andra ord. Det är en dator som skeppas med Linux istället för Windows.

Super Meat Boy är det första jag tänker på.

Jagad av Mårran? Nej tack.

Klarade en run ikväll! Fortsatte på endless men torskade på ante 9 Imorgon ska jag köra med annat deck och försöka klara en till!

Det bästa jag lyckats åstadkomma efter ungefär 4 timmar.

Tycker det i regel är ganska trist utbud på tjänsten, det är mer ekonomiskt att köpa spelen individuellt för mig. Har tagit någon månad här och där när något spel släppts som jag inte nödvändigtvis vill köpa.

Skrivet av Najkan:

Jag får återkomma med en review när jag spelat mer och lugnat ned mig då jag inte testade demon, just nu känner jag 5/5 men så känner jag alltid när jag är uppe i varv med ett nytt spel.

Jag känner likadant efter 30 minuter 😂 Riktigt jävla underhållande spel.

Spelet vore så jävla bra om inte striderna var så jäääävla "realistiska" och svåra. Det är inte kul att behöva övningsfäktas för att kunna komma vidare i spelet. Tror jag la 5-10 timmar innan jag la ner. "Det ska inte vara lätt, du är en ung man som aldrig har hållit i ett svärd förut" har man hört några gånger under årens lopp. Nej, det behöver inte vara lätt, men det behöver inte vara ett andra arbete heller.

Kul tråd! Min Discogs. Jag har nog ett 10-tal skivor till som jag inte har lagt in. Jag kör på en Rega Planar 1. Har dessvärre inte använt den på väldigt länge nu, den ligger i sin kartong sen flytten. Nuvarande möblering har gjort så att kabeln inte räcker fram till förstärkaren. Jag ska köpa ett separat RIIA-steg så småningom, då kommer den att nå. Hängde i en skivbutik dagligen runt 2019-2020. Underbar atmosfär och kul att stå och prata musik med likasinnade. La mycket pengar där den perioden, sen började jag prioritera andra saker och inköpen av skivor minskade.

Magi.