Inlägg av Constantine

Inlägg som Constantine har skrivit i forumet

Blir bara glad av detta, avbokade min pre-order par veckor sen då jag var ÖVERTYGAD om att dom inte skulle hinna i tid och att spelet i praktiken skulle bli en early-access release (utifrån sommarens playtest). Det var helt enkelt för mycket som inte ens nästan var på plats. Förhoppningsvis jobbar dom lite på designen också, gillar varken den nya UIn och färgkontrasten, något även fler fans verkar ogilla.

Nyckel?

Slutet av GoW trailen med kratos v thor, så bra

Skrivet av micke1m:

Det kommer inte komma något HL3. De spelen hade sin tid och plats, Valve har gått vidare.

Finns chans för det ja.

Skrivet av Hipshot:

Valve är så klart mycket medvetna om att HL3 bara kom på VR så skulle de inte sälja ens i närheten av vad de kan sälja om det inte är VR, att det kommer sälja så mycket mindre än vad de säljer fler av sina egna VR-set, eftersom man måste kunna spela det på all VR inte just deras egna.

Men jag tror inte att HL3 måste vara som HL2 heller, men det borde vara liknande, det är väl inte så troligt att det är som Zoo Tycoon?

Tror också på detta, hl3 skulle sälja bra mycket mer.

Half-life 3 och/eller VR?

Läste lite på reddit där det sades att mycket pekar på att half-life 3 kommer pga av hl: alyx ending samt att 3:an även kommer vara en VR exklusiv titel. Det diskuterades över hur lite modspel de finns till source 2 motorn vilket anses vara pga att hl: alyx och dota2 är dom enda släppta spelen. Valve har heller inte releasat SDK till source2. Gissningen var att om valve skulle släppa hl3 utan vr skulle de också släppa SDKn och därmed kraftigt öka modutvecklingen för source2.

Min ide, vilket skulle vara en dröm men heller inte helt osannolik eftersom det är valve;

Valve kör Half-life 3 announcement, trailer med gameplay där det uppvisas att half-life 3 släpps i både VR och utan VR samt SDK.
- Internet hade exploderat.

Nå vad tror ni? Är detta helt osannolikt? Eller kommer valve överaska?

Fattar verkligen inte hur den här serien säljer som den gör. Ser ut som alla tidigare COD, fortfarande lika plastig, fortfarande riktigt pissiga ansiktsanimationer, samt fortfarande riktigt, riktigt pissigt ljud. Vad fan e grejjen?

https://en.wikipedia.org/wiki/Daybreak_Game_Company#Games

Vilken misslyckad spelutvecklare, ingen munter lista inte. Inte många spel dom gjort som varit aktiva en längre period..

Ser ut som som en rip-off av "Fort-Condor minigame" från FFVII Remake Intergrade...

Asså jag provade steam link genom att ha datorn trådbunden och tvn inkopplad genom WIFI, väldigt nära routern. Detta gav bra signalstyrka men bedrövlig input lag. Menar ni att det blir flawless om jag drar sladd till tvn?

Påtal om kostnaden kan jag kasta in en referens att Sveriges totala internationella bistånd per år är 51 miljarder. Två års bistånd är alltså MER kostnad än detta teleskop och då snackar vi endast Sverige. Kan vara bra att jämföra summor ibland för att få perspektiv på vad som är "rimligt" eller inte. Med andra ord är denna summa irrelevant (min åsikt) i relation till all information den kommer kunna tillge.

Skrivet av ince:

Har alltid lagt Pre-order på spelen för att jag älskar battlefield serien och vill supporta dem så mycket jag kan. Gick in i spelet blind utan någon information hur spelet var. Spelade i någon månad eller 2 och hoppades på att spelet skulle "fixas". Men icke sa Nicke..

Bra då har du varit delaktig till att sånt här beteende fortskrider från spelutvecklare. Jag undrar bara, skulle du kunna fucking lägga av med det nu?

Hur sjukt är det inte att EA finanschef säger att DICE trodde spelet var redo för release. Alltså den meningen är dum i hela huvudet. För antingen ljuger han, eller så är DICE rakt igenom inkompetenta om det var deras riktiga uppfattning om spelets skick. Asså vilken jävla circus. Hoppas det kostar dom en jääääävla massa pengar. För vi vet att det är det enda som styr. Och kom ihåg, SLUTA FÖRBOKA SPEL!

Kan ju vara industrins mest överhypade spelutvecklare. Tyvärr, kommer aldrig kunna förlåta honom för det svek som kallas MGS V. Death Stranding? Jo tjena, kan ju inte bli mer nischad.

OUFF

Alltså, handen på hjärtat. Köper du denna story?
Älskar swat 4 men jag gav upp på det här spelet för läänge sen. Blir verkligen inte EA eller pre-order för mig. Jag inväntar steam reviews, 80%+ ? = jag köper xD

Skrivet av magma:

Problemet för mig är inte grafiken, snarare att man inte fortsätter utveckla AI, mekaniker, design osv. Istället satsar man fullt ut på att spel ska se så snygga ut som möjligt. Man pratar ofta om hur snabbt de ska ladda osv, men ingenting nämns om förbättrad AI osv, hur man har försökt ta lärdom av tidigare spel och tagit nästa steg.

När doom 1 kom ut revolutionerade det hela fps-genren. Vad var nästa steg? System shock 2? Unreal 1998, bättre på i princip alla plan. Half life 1-2? Samma här, utvecklingen gick framåt. Senaste spelet jag blev imponerad av var nog half life 2 och möjligen fear 1.

Moderna spel påminner mig om Atari jaguar som skröt med att de var en av de första konsolerna som klarade 64 bitar. Även om spelen var grafiskt mer avancerade hade de en sak gemensamt, de flesta spel var mediokra och hade kasst gameplay.

Gillar att du nämner första F.E.A.R., AI var way before its time. Fiendena kunde communicera real time med varandra, samt utge order till varandra och sedan utföra dom. Aldrig sett något liknande under AI teamat sen dess. Jag älskar original spelet. Så bra.

Skrivet av Ankh:

Tror inte alls det blir så, vad de senaste BF spelen har saknat är mods - här får man en typ av mods åtminstone.
De kommer provas fram tills det kommer en setting som blir superpopulär snarare.

Jag är rejält taggad av denna.

Håller fan 99% med dig, tänkte inte på det sättet du beskriver. Kan verkligen lyckas! Vi lär väl få se om något år eller så. Återkoppla här i tråden

Det här var det mest idiotiska jag sett i hela mitt liv. Alldeles för soppig meta för att folk kommer vilja spela det här i en större utsträckning. Påminner om custom games till WC3, en liten skara trogna spelare kommer finnas 1år efter release. Ni hörde det först här.