Inlägg av justabit

Inlägg som justabit har skrivit i forumet

Visste inte att G-man var en skurk. Trodde han hade att bra förhållande med Gordon. Räddar han från explosioner, fixar anställning, håller ett vaknande öga på Gordon under resans gång så han inte trillar dit, hjälper på olika sätt

Skrivet av Dunder:

BF2 är väl det uppenbara svaret, utan tvekan det bästa svenska som skapats. Av nostalgiska skäl fick gamla goa Svea Rike en röst också.

Fuskar du?! Vi skulle ju rösta om ett spel, inte flera.

När kommer intervju med Notch om förstaplatsen?

För att vissa Svensson är urusla på att planera eller förstår inte att de prioriterat annorlunda. Gör matlådor, skaffa robotdammsugare och städa/tvätta på satta dagar. Låt ungarna ta sig till träningen och skolan själva, ungar är så sjukt bortskämda idag så de kan gott fixa sin egen underhållning. Slösa in bort tiden på sociala medier eller annat internettrams. Man behöver inte ens skaffa barn, det finns redan tillräckligt med människor som belastar vår planet.

Man behöver inte heller jobba heltid, man kan jobba mindre timmar om man är två arbetande i hushållet eller om man nått brytpunkten.

Om det är väldigt tydligt att det är beta eller early access, annars är det väldigt smutsigt.

Skrivet av mobmoben:

Ojoj vi har fått kritik? Dags att ta ut "Vi har fått dödshot" kortet

Fan boys slänger sig med dödshot som om det vore konfetti dock. Minns att jag en gång sa att Apple var skit och fick tre dödshot, varav en riktigt allvarlig då de även hotade min familj.
Såna personer är som sektmedlemmar, de lever inte i verkligheten och allt som kränker deras världsbild är ett personligt angrepp.

Skrivet av Bro Exotic:

Otroligt hur många som tror på Ubisoft slop.

Typ alla omröstningar på internet är manipulerade så skulle inte lägga så mycket vikt vid den. Själv har jag inte ens hört talas om spelet och när jag googlar verkar finnas väldigt knapphändig information om vad det faktiskt är. Säkert en skara starwars fanatiker som bestämt sig för att det ska vinna, precis som när Starfield fick det där innovationspriset

Rubriken är ju riktigt missvisande. Snudd på kvällstidningsnivå

Skrivet av Devan:

Detaljer detaljer

https://24.media.tumblr.com/728b26c40c47747528aa44083c9ac3a3/...

Men ja, hade för mig att det va 2020 det släpptes, men som du säger så va det 2021!

Pandemiåren har fuckat med allas våra huvuden. I mitt kanon är 2020, 2021 och 2022 samma år.

Skrivet av CARTMAN:

Kul att det har börjat lossna för jätten Jason Momoa. Ingen allround skådis men jag diggar honom rejält. Otroligt positiv karaktär.

Sjukt bra som Idaho i Dune