Inlägg av showerguy

Inlägg som showerguy har skrivit i forumet

1

Nice!

Black & White 2

Tycker att man borde kompenseras på något sätt om spelar 4 mot 5.

Exempelvis 25 hp extra per spelare eller ge mera pengar till laget med fyra spelare. Det händer rätt så ofta i matcherna att en spelare får problem och försvinner.

Nån som säljer eller vill bli av med Red dead 2 till Xbox One?

Hittade! Men fick kolla måååånga gånger

Monster Energy: Vanilla Grunt power

Smak: Vanilj. Eftersom vanilj får oss att bli trötta.

När man dricker denna energidryck i spelet så omvandlas man till en Grunt. Dock så har Master Chief väldigt kort tid på sig att utföra sitt uppdrag bakom fiendelinjer innan han tillslut sätter sig ner och somnar!

Bara jag som tycker att det känns väldigt segt när dom spelar?

Behövs mera fart...

Vad gnäller folk om? Samma sak gäller ju Iphones, bilar, kläder, skor, you name it. Alltid folk som lägger ut på blocket/facebook.

Vill folk betala 10 000 - 15 000 kr för en Playstation 5 så låt dom.

Grattis till vinnarna!

Själv gick man upp typ 2 kilo på mitt bidrag. Men men.. gott var det att äta en hel sats med lussebullar.

Lusseracerbil - snabbt och gott

Låt mig presentera min racerbil.

https://ibb.co/CswZx5p

Historien börjar redan på Lidl där alla delar skulle inköpas. Efter att man kom hem så var det bara att börja bygga ihop bilen. Med hjälp av väldigt många instruktioner på nätet så fick jag tillslut ihop racerbilen.

Som ni ser på på bilden så har racerbilen fyra däck. Väldigt kraftiga däck för bra grepp på vägbanan. Sedan en stor kaross med en förarhytt på toppen. Längst bak ser ni att vingen finns med. Det är för att den ska kunna flyga.

Starten på loppet gick väldigt sent nu ikväll. 21.00 var bilen redo att börja sin färd. Färden har bara börjat och är just nu i min mage. Vi får se imorgon kväll om bilen går i mål och kommer hela vägen.

Jag önskar ratt till PC/Xbox.

En knapp med en FZ logga! När man trycker på denna knapp så fixar den världens bästa motivering på varenda tävling här på FZ så man kan vinna en massa coola prylar!

1