Inlägg av anon_328396

Inlägg som anon_328396 har skrivit i forumet

@breahl: Men alltså, hur kommer du fram till att man hatar kvinnor endast av att en person föredrar att spela män i spel? Som för övrigt inte är på riktigt. Spel är fantasivärldar. Speglar ingenting i riktiga livet. Sluta hitta på saker och attackera folk.
Du kan även läsa mitt tidigare inlägg (där jag som kvinna skrev att jag alltid väljer att spela man om man får välja). Men du kanske har en förklaring till det också eftersom du vet vad alla tycker, tänker och känner? Så jäkla trött på folk som bara antar saker. Inte konstigt forum är toxic idag. Går inte ens att läsa/kommentera/diskutera utan att folk skall hitta på/anta/lägga ord i mun/känna sig kränkta åt andra eller bara allmänt överkänsliga.

@McRaoul: Jag gör precis precis som dig, förutom att jag spelar spel som ex Horizon: Zero Dawn. Och om folk tycker att det speglar hur man är som person i riktiga livet så är det väldigt konstigt. Ignorera dem. Det är nog många som hellre spelar som man än kvinna men vågar inte säga det för att såna som Breahl här ovan attackerar en när man försöker föra en diskussion och vara öppen och ärlig.

@Mirage: Åh men tack själv!

EDIT: Vill bara säga att jag har inte läst allas kommentarer innan jag skrev detta. Bara läste artikeln och fick nog. Med det sagt, att diskriminera något kön överhuvudtaget är fel. Ingen är mindre värd än nån annan. Det gäller alla.

Jag brukar aldrig lägga mig i dessa diskussioner för att jag blir så satans trött på hur kränkta folk är å andras vägnar. Men nu kommer jag dela med mig av hur jag tänker för första och sista gången gällande detta ämne:

Jag är kvinna och jag väljer alltid att spela som man om man får välja. Det känns mer troligt att en man är ute och slåss och härjar osv än en kvinna. Impopulär åsikt nu kanske men jag är så himla trött på denna genusfråga. Jag tänker ALDRIG på vilket kön spelkaraktären har. Är huvudkaraktären en man? Jaha. Är det en kvinna? Ok.
Fattar inte vem som skapar dessa genusfrågor.
Fattar inte vem som har problem med vilket kön en karaktär har i ett spel.
Om ett spel har lagt in en valmöjlighet att välja kön, kul. Då kan de som bryr sig välja och de andra behöver inte bry sig för de får ändå spela den karaktären de ville från början.

Det som stör mig mest är ifall det helt plötsligt skall bytas kön på en karaktär bara för att vi måste få in fler av det andra könet i ett visst område.
Ex. hade Assassins Creed kommit med Valhalla nu och det bara gick att vara kvinna, då hade jag blivit irriterad. Samma med ex James Bond som det var snack om ett tag. Varför? Gör ett annat spel med en kvinna i huvudrollen då. Hon kan få en egen spelserie. Som Tomb Raider. Eller en egen hemlig agent-film. Så trött på att det skall ändras hit och dit för att folk hittar fel och känner sig lättkränkta nu för tiden.
Vad händer med världen...

Tack för att ni tog er tid att läsa om ni gjorde det.
Ta hand om er.

Skrivet av matt76:

Planerat, precis som Resetera påpekade med exempelvis denna skärmbild:
https://abload.de/img/incels1wji5.jpg

Usch vad tråkigt när de gör sånt. Jag var besviken på spelet men såg inte reviews förrän idag. Detta är bara idiotiskt.

Har inte spelat själv, kollat gameplay på hela spelet och kan säga att jag är glad att jag inte betalade för spelet och spelade det själv.
Hade de lagt in att val spelar roll som i typ AC: Odyssey hade det känts värt det.

Åh vad kul! Tyckte om de flesta Sherlock Holmes spelen. Har dock velat ha lite mer open world och frihet så det låter fint

Stort grattis!

Liiiten grej bara; skulle man inte också ange varför en kontroll var bäst? Inte bara att den är bäst. Petitess kanske men det stod i reglerna. Ville bara nämna det

Själv glömde man att kommentera. Så klantigt.

Skrivet av Ender:

Va, var det en del av tävlingen? Missade jag helt i så fall.

Jaa ;D Så klantigt!

"För att kunna vinna behöver du göra två saker:

- Svara rätt på de tre frågorna nedan

- Skriv en kommentar där du berättar vilken Playstation-kontroll som är bäst, och varför"

"Eder moder" bahahaha gör kul ju!

Amen åååh.. jag glömde nog skriva en kommentar här när jag svarat på formuläret Oh well, bättre lycka nästa gång.

Jag hade också inloggningsförsök på mitt Twitch-konto. Ändrade lösen samt la på 2stegs-verifiering illa kvickt.

Bra initiativ att varna!

Kan det vara Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder?

https://youtu.be/Pgv2QdJiX5Y?t=307

Skrivet av conthox:

Det var som sagt lyckligt vis bara en liten bit av huvudstoryn som man behöver den. Man kan ju välja att spela sidouppdrag med mer havsstrider och även t ex jaga andra bounty hunters om man tycker det är skoj, men inte nödvändigt. Att bara segla mellan öarna kan också vara nödvändigt då man inte kan simma över och man inte har swift travel än, men då kan man skippa själva stridandet och bara segla förbi allt.

Aaah okej, skall fundera på det Tack för info!

Skrivet av conthox:

Jag håller verkligen med angående båtarna, det var Odysseys sämsta bit. (Båtarna var till och med så separerade från landstriderna så att man varken kunde simma ut till båtarna och borda dom eller vara på sin båt och skjuta in på land...) Värst var det när det kom ett uppdrag som var för svårt på grund av att man inte hade uppgraderat båten. Så då fick man grinda en massa bara för att uppgradera båten och sedan komma vidare. Som tur var det inte mycket sådant. Jag kan annars rekommendera Odyssey, riktigt bra spel, inklusive DLCs.

Angående AC: Vikings så är jag mest oroad över hur mycket båtar det kommer bli. Båtar var ju som sagt en del av vikingarnas primära färdsätt. Dock så stred dom ju inte till havs mig veterligen, utan det var mestadels transport och sedan strider på land.

Oj, har man en egen båt i Odyssey som man måste uppgradera och hålla på med? Nej då vetefan om jag kommer att spela det.
Vad jag kommer ihåg (kanske har förträngt dessa trauman) så var det en strid i Origins där man var en lång stund och stred till havs. VÄRSTA delen i hela spelet. Fightas hellre mot alla elefanter samtidigt än dessa båtjävlar igen.

Vi får se hur Valhalla blir. Kommer inte hänga på låset när det släpps, blir lite till att skumma igenom gameplays på YT innan ^^

Jag har spelat igenom nästan hela Origins men har av någon anledning tröttnat innan jag spelat klart storyn. Är i slutet (tror jag) men är en "Completionist" (heter det så?) så har gjort ALLT och tröttnade precis innan jag antagligen hade varit färdig ;D
Har funderat på att ta tag i det igen för jag gillar ändå spelet OCH för att det skaver i kroppen att jag inte spelat klart storyn när jag ändå är så nära.

Funderar sedan på att skippa Odyssey och gå rakt på det nya med vikingar istället sen. Fast blir lite orolig att det kommer vara gameplay där man måste styra båtar osv. Värsta som finns i AC. Enligt min åsikt. Hatar verkligen de momenten. Inte lillbåten utan de när man måste kriga med andra båtar.

Annars, tyckte väldigt mycket om Origins och rekommenderar det verkligen till den som inte testat.

WoW
Overwatch
Skyrim
Fallout 4

Ja oj, vart skulle man börja?

jag hade nog börjat med ett Open world-spel som Horizon: Zero Dawn eller liknande. Fallout 4 och Skyrim är också väldigt trevligt

Det är lite olika åsikter om detta men jag personligen gillade Death Stranding. Visst, lite kämpigt men ack vilken belöning att klara ett uppdrag ^^

Spel har betytt otroligt mycket för mig i vuxen ålder. Fick reda på förra året (i 31-års åldern) att jag har GAD (General anxiety disorder) vilket betyder att jag har ångest/oro konstant och alltid kommer ha det. (Förklarade otroligt mycket gällande många saker i mitt liv )

Men World of Warcraft är det spel som har klarat mig igenom väldigt jobbiga perioder. Att få slukas upp av en helt annan värld där ångesten inte finns, där folk är helt fantastiska och gemenskapen är den bästa jag nånsin haft.
Där träffade jag även min nuvarande pojkvän som bor i ett annat land men vi har känt varandra i 10 år nu pga WoW. Helt otroligt.

Skyrim var det första spelet jag spelade i ES-serien och visste faktiskt inte ens att det fanns andra innan detta. Men det spelet har också tagit mig igenom svåra perioder och jag har nog över 400 timmar i det. (därav Dragonborn haha)

Spel är helt enkelt en värld utan oro, utan problem och människor som jag inte behöver bevisa något för. Jag vet inte hur det hade gått utan spel. Det finns inte på kartan att jag nånsin skulle sluta. Inte ens om jag fick barn

Skrivet av Nomman:

De har gjort något vansinnigt rätt med vyerna i det spelet. Allt känns så vansinnigt storslaget trots att världen är (jämförelsevis) ganska liten.

Ja visst är den fantastisk! Kunde bara stå och stirra där uppe på höjden och se ut över öken. Men även många andra ställen var jätte svåra att springa vidare från

Spelade precis klart INFRA. (Vilket jag för övrigt rekommenderar starkt för någon som gillar mysterier och pussel utan hjälp. Långt spel och väldigt många achievements för den som gillar det)

OBS! Varning för spoiler:

I ett av sluten så bor man i en stuga i Finland och det var nog det mysigaste stället jag har varit med om! Skall definivt föreslå denna stil på hus till min partner när vi skaffar det

Annars så är det i Horizon: Zero Dawn när man har utsikt över en "Grand Canyon"-liknande öken och det är så himla vackert.