Inlägg av Chicobello

Inlägg som Chicobello har skrivit i forumet

Skrivet av Devan:

Har de utgått? Annars ring din Lidl och säg att du vill köpa en hela kartong (är runt 20 påsar), det värsta de kan säga är ju nej.

Tror de bytt märke till typ Snack Day.

För några år sedan åt jag paprikachips från Lidl som var de absolut godaste chipsen jag någonsin ätit. Jag har tyvärr inte sett dem på länge. De kan ha hetat Crusti Croc (osäker) och även om det finns andra goda paprikachips spelar de inte ens i samma liga som dessa.

Den groteska mängden vilda djur i open world-spel.

Inser de inte hur stora vargars revir är??

Om jag spelar spelet halvhjärtat, ja.

I Kingdom Come däremot älskade jag djupet och komplexiteten då jag tog mig tid att lära mig allt.

Fortsätta äventyret i Kingdom Come. Spelade igenom det för fyra år sedan men kände att jag behövde fräscha upp minnet inför tvåan.

Är precis lika uppslukad av storyn, miljöerna och karaktärerna som jag var första genomspelningen.

Gråter av lycka.

Kingdom Come förstörde alla andra spel i samma genre för mig. Att allt inte handlar om att framkalla snabba dopaminkickar var något jag älskade med spelet.

Fantastiskt spel men man måste ta sig tid att avnjuta det utan stress. En stor del av spelets magi är att vandra längs små bäckar i spelets fantastiska skogar, leta örter, jaga vildsvin, laga mat etc.

Stridssystemet är både bra och dåligt. Det är otroligt djupt men jag kan inte minnas att jag kom in i ett skönt flow på samma sätt som man gör i exempelvis Ghost of Tsushima. Bågskyttet är dock otroligt tillfredsställande och det tar en himla massa träning innan du ens har en chans att träffa något på mer än 20 meters avstånd.

Skrivet av N3gn4v:

Jag har cirka 1600 timmar och Battlefield 5 är det värsta jag har upplevt med fuskare än i något tidigare BF spel.

EA i ett nötskal kommer nu på och inser problemen.

EA jag ger två mitten fingerar till er.

Är det på PC? Har spelat BFV i över 500 timmar på PS5 och brukar oftast hamna på förstaplatsen. Om det finns så många fuskare gör de antingen ett dåligt jobb eller så finns de inte på PS5.

Måste tyvärr svara Disco Elysium.

Två gånger har jag försökt mig på att spela det men har fått game over någon timme in efter att jag pratat med en unge vid ett träd båda gånger (tror jag valde fel svarsalternativ?) och därefter varit tvungen att börja om från noll. Vilken otroligt korkad design och jag kommer nog aldrig mer att ge det ett nytt försök.

Skrivet av Slimebeast:

Men är det lika metodiskt och långsamt som Battelfield: Bad Company 2? Det är den bästa Battelfield tycker jag. Därefter blev det för snabbt och för mycket COD (dock med otrolig design, stämning och atmosfär i Battelfield 1).

Oj, det var så längesedan jag spelade BC2 men jag skulle nog säga att BFV har ett generellt högre tempo. Banorna är ju betydligt större vilket gör att man behöver flytta runt sig mer.

Men jag håller med, BC2 var Battlefields stora höjdpunkt.

För er som gillar Battlefield kan jag rekommendera att ge Battlefield V en ny chans. Vapenkänslan är otroligt grym och bortsett från enstaka guldvapen och några karaktärer som känns over the top finns ingen fånig COD-känsla med clownkaraktärer och rosa vapen.

Andra världskrigskänslan kunde varit bättre men de valde att satsa på andra lite mer okända delar av kriget än vad vi normalt får se på bekostnad av klassiska Normandie-stormningar vilket man ändå får ge dem cred för.

Förstår inte alla som nämner typ Quake II, Unreal Tournament osv. Har inte alla FPS på PC typ likadana kontroller? Eller är vi på FZ extrema proffs som märker minimala skillnader?

Skrivet av Novdid:

Bättre än IRL?

Förmodligen eftersom jag med största sannolikhet hade varit sjukt nervös och nojig om jag körde där med en snabb och dyr bil på riktigt

Det absolut bästa sättet att uppleva Nordschleife är i VR i Automobilista 2 med en Caterham 360R.

Skrivet av Bojkott:

Tillägget är gratis. Och det är inte första gången som Microsoft släpper gratis tillägg som har anknytning till filmer/serier. I anknytning till Halo-serien så släppte de Pelican, och i anknytning till Top Gun 2 så släppte de ett Top Gun-paket. Båda var gratis. Ingen skada skedd enligt mig.

Hade hellre sett att de satsade sina resurser på annan typ av innehåll som faktiskt förbättrar simulationen istället för en massa barnleksaker som dopamintorskar laddar ner och leker med i 20 minuter medan vi andra sitter och stör oss på buggar som Microsoft/Asobo inte löst på snart fyra år.

Sen är det återigen nedslående att se dessa extremt ytliga tramsgrejer få en massa uppmärksamhet medan entusiastutvecklarna hela tiden kämpar i motvind och aldrig får publicitet. Men som sagt, jag förstår att man skriver om det som är av allmänintresse. Jag har dock fortfarande rätt att uttrycka besvikelse över det.

Skrivet av Tomas Helenius:

Det är svårt att veta hur intressant ett enskilda plan som säljs separat är för FZ-läsarna. Det ingår ju många plan i grundspelet, så nysläpp kan ha svårt att locka. Gratisgrejer lockar helt enkelt mer, och någonstans måste vi välja sånt som tillräckligt många är intresserade av.

Vi skrev visserligen om Tomcat till MSFS, men då fanns en svenskkoppling och vi fick dessutom ett plan att tävla ut.

Jag förstår absolut. Allmänintresse bland casuals skapar mer klick och således mer pengar från annonsörer, inget konstigt i det.

Man blir bara lite frustrerad när man ser engagerade entusiaster som utvecklar sitt favoritplan i flera år för att göra minsta lilla detalj så perfekt som möjligt och inte får någon publicitet eller erkännande utanför hardcore-communityn. Istället kommer något pengahungrigt företag och släpper en påhittad farkost som programmerats på en förmiddag utan något djup och som casuals tycker är "coolt" i 20 minuter innan de går vidare till nästa grej som tillfredsställer deras dopaminberoende.

Jag hyser inget agg mot casuals men jag tror att om många upptäckte MSFS för vad det verkligen är och lär sig procedurer och använder VATSIM osv. skulle de upptäcka ett otroligt djup och tillfredsställelse i att verkligen lära sig saker på detaljnivå.

Vilket otroligt trams. Det släpptes nyligen en nästintill perfekt version av Diamond DA42 från COWS, skriv om den istället.

Uppskattar att ni skriver om MSFS dock!

Som det The Office-fan jag är använder jag givetvis Michael Scotts egna ringsignal!

https://www.youtube.com/watch?v=w6szQQEFzC8&ab_channel=Kieran

🌎 Feb 2, 2024 🌍
🔥 5 | Avg. Guesses: 10.69
🟨🟥🟩 = 3

https://globle-game.com
#globle

Skrivet av SirToby:

Nu var det många år sedan jag spelade det och kanske är spelet bättre i minnet än verkligheten men Vietcong från 2003 var väldigt rikt på inlevelse när man smög runt i djungeln och försökte undvika fällor och bakhåll och kamraterna kunde ta olika roller som medic eller point man

Håller helt med!

Minns också PC Gamers haveri när de gav spelet 4/10 eftersom spelet innehöll rasistiska tillmälen som med största sannolikhet var historiskt korrekta.