Inlägg av I am Grööt

Inlägg som I am Grööt har skrivit i forumet

Så det går inte att köra flera genomspelningar? Förstår att man kanske måste börja om då det bara går att ha en karaktär åt gången.

BF2 <3. Klockren lista! Har nog en relation till samtliga spel på listan, så det är bara att lyfta på hatten för den svenska spelindustrin.

Har du testat med en annan webbläsare gällande Humble Bundle?

Skrivet av Decado:

Det låter ju som att du är klar med grundkampanjen och har gjort Tidal Basin.
Vill du köra i kronologisk ordning så är det efter kampanjen, Pentagon, Camp White Oak, Manning zoo, Coney Island och sedan Warlords of New York.
Du kan börja med Warlords direkt och köra dom ovan i efterhand också, har bara det i åtanke för storyn.

I princip så kan du sälja/trasha allt du har, har du en bra skill build så kan du köra den genom hela Warlords då skills justeras med level (fram till sista uppdraget då skill build är tvärkass).

Season ser du först när du är level 40, det är där end game är.

Geeks discorden är väl semi-aktiv, det är mestadels siouxer som spelar numera.
Men skriv en rad där så kan du få lite mer muntlig handledning om du vill, jag spelar just nu iaf.

Tack ditt svar! Nu har jag lite mera koll. Hör av mig framledes om jag kör fast.

Inte spelat sedan det släpptes men passade på att plocka upp det igen lagom till denna ”overhaul”. Lyckades också knipa någon form av ultimate utgåva av Warlords of New York via Uplay.

Jääkar vad mycket nytt det är sedan jag spelade sist. Jag blev helt bombad av innehåll när jag loggade in. Har hyfsat tjockt stash med gear. Vad ska jag spara? Min nuvarande gearscore verkar vara typ 500 (har ej påbörjat WoNY). Är det värt att spara set items, exotics som jag använder? Varför ser jag inte det nya säsongspasset?

Är TD2-delen på Geeks discord aktiv om man vill hitta folk att spela med?

Skrivet av Broshimitsu:

Nej, du träffade inte samtliga skott om du behövde trycka två magasin för att döda någon. Antingen missade du flera skott, eller så blev spelaren du sköt på healad av en Medium. Jag kommer inte på ett enda vapen som behöver två magasin med 100% accuracy för att döda en Heavy)

Du kan se TTK för alla vapen här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NHg1VZ3rILNSv6Z-PxQ9k...

Just nu ligger TTK på 0-3 sekunder för de flesta vapen, vilket känns rätt bra. Man har tid att reagera och rädda situationen, men om man slarvar eller inte är uppmärksam kan man dö väldigt snabbt och enkelt.

Avslutningsvis slänger jag in en video på en quad-kill jag fick för ett tag sedan, bara för att demonstrera TTK: https://www.youtube.com/watch?v=30uCdLcsiVM

Helt säker på att jag träffade då det var i närstrid. Slöa servers eller skev tickrate alltså. Ungefär det man kan förvänta sig av ett f2p.

Helt värdelöst imo. TTK är ju sinnesjukt lång. Behövde trycka 2 mag innan någon dog...och då var det i närstrid (ja jag träffade samtliga skott). Avinstallerade efter ~5-6 matcher.

RDR2! Mitt favoritspel genom tiderna. BG3 är absolut ett bra spel men RDR2 ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Sen så är det ju heeelt olika spel så jag förstår inte grejen med denna ” jämförelse”

Vad hände? Skulle den inte släppas på Netflix den 3/12?

Intressant! Gangs of Sherwood fick ju "ändå" 3/5 när det recenserades här på FZ.

https://www.fz.se/recension/295862-gangs-of-sherwood

Skrivet av korvmos:

Går det, eller snarare är det kul att spela det själv? Köpte det av någon anledning men aldrig spelat det.

Huvudstoryn och vissa sidouppdrag kan du nog lira själv. Raids och annat bli svårt men jag tror det finns inbyggd matchmaking om jag inte minns fel.

Jag kan nog tänka mig att återvända till TD2. Spelade en hel del vid släppet men glömde typ bort det sen. Visste dröjde det ett tag med nya DLC osv? kan ju ha varit det.

Skrivet av cyppa:

Om man är rädd för vatten, kan man byta ut vattnet i Sea Of Thives till filmjölk eller kräm kanske?

Har aldrig förstått mig på folk som är rädd för spindlar. Små barn, visst.. men dom kan man lära att dom inte behöver vara rädd. Kan förstå att de större spindlarna kan vara besvärande för många, men små, helt ofarliga. Men även i spel?
Sånt måste det ju finnas hjälp för? 🤣

KBT! Borde bundlas som DLC.

Skrivet av Belgaar:

Oavsett går inte att motstå detta spel. Blir preorder och direktbetalning day 1 av digital delux ultra oavsett om det kostar 700kr eller 3000kr. Jag vet att jag kommer köpa det vad som än händer (både till PC och PS5), så kan passa på att stödja dom så tidigt som möjligt medan det är under utveckling.

Ja Rockstar behöver verkligen varenda krona de kan få.

Häftig trailer även om jag hellre hade sett VC under the 80s istället. Tråkigt också att vi PC-spelare kommer att få vänta minst ett år efter releasen.

Fan! Jag som köpte 2:an på Steam-rean.

Det ser riktigt själlöst ut, men visst är det mäktigt rent grafiskt.

Skrivet av SWEBarb:

Vill man spela senaste spelen som är låsta till epic 1 år vad har man för val då ?

Hala fram plånboken eller att vänta?

Ja vilket haveri! Testade via Gamepass och avinstallerade det illa kvickt. Riktigt besviken! UI och annat kändes också väldigt plottrigt.

Nja jag tyckte det var sådär, ingenting jag kommer att fortsätta ödsla tid på. Dock tumme upp för den grafiska stilen och karaktärerna.

Oj det hade jag heeeelt missat! Kul