Inlägg av johanAndersson

Inlägg som johanAndersson har skrivit i forumet

Problemet är väl inte bara att de kostar 500+, utan att den sortens spel oftast har delux-version, battle pass och annat skräp.

Hade kanske någon gång ibland köpt ett spel för 500+, och expansioner för 350+, men inte från den sortens bolag.

Att lägga till pay to win och liknande efter att man gett en annan version till de recensenter man samarbetar måste vara ett marknadsföringsbrott. Det är medveten förvirring av konsumenter för egen vinning.

The farm must grow.

Skrivet av Devan:

Är redo att spela hans nästa spel! ... Oh wait ... -.-

Oj, det är mer än tre år sedan senaste uppdatering från honom på den bloggen. Klart han inte är stressad, men undrar om han kanske har gett upp det projektet.

Anslutning för offline är alltid oacceptabelt. Jag vet inget om detta spelet, men hoppas det går åt helvete för dem.

Med Switch-aktig kontroll så spelar jag Windwaker och liknande på mobilen.

Skrivet av mrFluffy:

Vad hände i trean? Jag har bara spelat 1 och 2

De försökte göra det i 3D utan att förstå perspektiv.

Hade helt missat att det var ett nytt på väg. 1,2 och 4 var riktigt fina så detta är ett garanterat köp under det kommande året.

Ser mycket fram emot detta spelet någon gång i höst 😀

Klarat av hela Fable (ettan) utan att ta någon skada alls.

Skrivet av tuxsmasher:

Man ska kunna skildra historien och berättelser som bygger på sanningen. Vad är skillnaden mot alla WW2 spel t.ex?
Men jag kan förstå om man har gjort massaker mot civila eller fångade och vill återskapa det. Det är kanske på gränsen till hyllning.

Det är just att det är en hyllning som är problemet med denna. Utvecklarna har tidigare kallat soldaterna "hjältar"i tidigare intervjuer.

Nej, AI för dynamisk dialog kommer bli underbart. Lågnivåtränar man ett LLM nätverk och inser att hallucinationer inte spelar så stor roll så är till och med nuvarande LLAMA bra nog för NPC-dialog.

Det är nyttigt och rätt att piratkopiera alla Nintendospel som Nintendo inte säljer till moderna plattformar.

Om de vore rimliga så hade hela deras produktkatalog från innan ~2012 varit till salu till bland annat Android, men de vill att spel ska försvinna för alltid istället.

Nintendo har förverkat sin rätt till IP-skydd i största allmänhet.

En ursäkt är inte värd något. De visste exakt hur söndrigt och dåligt spelet var och fortsätter sälja skräpet. Vidare så försökte de lura så mycket folk som möjligt med pre-order innehåll.

Xbox, Steam och Playstation borde låsa ute dessa as från sina plattformar.

Första 10/10. Sista frågan var väl dock lite dubbeltydig, huruvida de seglade från eller till platsen som efterfrågades.

Skrivet av eld:

Pay to win och använder ai genererade bilder

Jag har inget emot att spel skulle använda AI-genererade bilder 🤔

Klart att det kan göras på ett dåligt sätt, men jag ser snarare fram emot när personer med en bra vision för ett spel men utan konstnärliga talanger kan få fram enhetlig grafik utan att behöva betala någon halvintresserad konstnär en kommission. Givetvis är väl det bästa antingen att vara någon som Eric Barone som kan programmera, rita och göra musik helt på egen hand, eller att vara ett stort team med dedikerade och nära integrerade grafiker. Men om AI-genererade bilder kan börja ersätta stock-foto texturer, resurspacket från Unity store, osv, så tror jag det kan bli bra.

Deras nästa konsol borde väl vara en uppföljare till Virtual Boy? T.ex. Virtual Man?

Ärligt talat så hoppas jag bara på markant mycket bättre prestanda.

Medan Switchen har kul så var prestandan så dålig att spelupplevelsen led markant för mig. Inte bara att det ibland var hackigt i t.ex. breath of the wild, men det undermålig renderingsavstånd, trist kantutjämning och många andra saker som enbart berodde på att Switchen var för svag.

Mer prestanda till folket. Det har hänt en hel del på sen Tegra X1 blev släppt för 8 år sedan.

Det som något sådant faktiskt konkurrerar med är ju en teleskopisk kontroller till sin mobil.

https://www.amazon.se/Mobil-styrenhet-handkontroll-Telefonkon...

Kostar några hundralappar, fungerar hur bra som helst även om just denna modellen inte har analoga avtryckare, inte en hel enhet med extra inloggningar och jobbig mjukvara.

Skrivet av Gesturr:

Job Simulator är inte ett riktigt spel imo, mer av en tech demo som funkade bra för att visa oerfarna VR när VR var nytt. Hade nog hellre lagt dom pengarna åt GT7

Ja, det var väl häftigt 2016 när man inte var van vid handinteraktioner, men nu tror jag att de flesta skulle bli besvikna.

Wind Waker är helt otrolig, och fantastiskt att spela på moderna telefoner med Switch-liknande kontroller.

För min del är Zelda definierat med Ocarina of Time, så de delar nog förstaplats.