Inlägg av Anthrax

Inlägg som Anthrax har skrivit i forumet

Meh. Väntar till D4. Det ser åtminstone bra ut. Detta kommer fortfarande sälja som smör eftersom mobilmarknaden är gigantisk. Finns inte en chans att detta floppar. Nästan lite tragiskt för företagen bryr sig först och främst om pengar, så om detta är deras fokus kanske annat får lida. Får hoppas på att så inte blir fallet helt enkelt.

Skrivet av jeppe109:

Det kan vara bra att veta att spelet har sex banor uppdelat i två kapitel.

3 + 3. Så du behöver inte spela om från början hela tiden. Du börjar om på kapitlet du befinner dig i, det vill säga antingen bana 1 eller 4.

Progression gear du hittar behåller du även om du dör.
Allt annat får du upptäcka igen och det är sakerna du hittar och valen du gör som är viktiga för att du ska ta dig långt.

När du låst upp vägen till en boss kan du välja att gå dit så snabbt du kan igen. Du kommer då att offra överlevnad och damage till förmån för tid men när du lärt dig bossens mönster kan du klara den med minimalt gear.

Jag klarade spelet nyss efter 16 timmar och 28 deaths.
Majoriteten av dödsfallen var mitt fel.
Bara några enstaka gånger tyckte jag annorlunda.

Sjukt bra spel.

Tack för info! Jag är rätt sugen, men har så jävla mycket annat att spela, plus att jag definitivt kommer köpa Ratchet & Clank samt GoW Ragnarok när det kommer så redan där är det massa speltimmar. Fan att allt ska ta sån jävla tid. Önskar man kunda paus IRL.

Vet inte varför man ska försöka hitta några som är "konsekventa" som så. Witcher 3 är tex. fortfarande lika bra som innan C2077 släpptes så. Det enda jag kommer på sådär på rak arm är naughty Dog men vette fan. Håller inte koll på alla upp-och-ner gångar för studios. Jag är mer av en "Coolt spel, ska testa" och gillar jag det så nice. 9/10 gå¨nger så är det ngt jag är nöjd med och åtminstone spelar igenom.

T.ex. spelade jag Hellblade; Senuas Sacrifice. Det var helt sjukt kul och jag ser fram emot tvåan (fast det är xbox exklusivt). Dock tror jag inte jag är så hajp på alla andra spel de gjort...

Lite off topic, men vart lite sugen på Returnal. Dock känns det lite jobbigt om det är NOLL sparfunktioner? I hela spelet kort och man ska köra genom det inom timmar, eller är det helt enkelt stora "chunks" så att säga? Jag är OK med att ha det lite oldschool och börja om helt och hållet, men då var spelen heller inte 40+ timmar långa.

Wtf...? Samma människor som tycker att vissa filmer är "för läskiga" så de ändras? Stamma hemma om du inte tycker om det och låt andra se? Har förvisso inte spelat just RE7 men 5 och 6 med en polare (ett av våra bästa spelminnen är 5:an. Fyfan vad kul det var).

Att ett skräckspel är "för läskigt" är löjligt. Det är hela poängen.

Får man veta de tidigare? Tror jag kan ha missat ngt på förra tävlingen (nr 2 alltså) men denna satte jag alla 5!

Jag var aldrig ett massivt witcher fan och följde inte CDPR då heller. Känner till deras status och hur bra de lyckades med Witcher-serien dock samt hypen och deras rykte för "schyssta devs som inte utnyttjar spelare".

Just nu oförändrat egentligen. Spelar själv Cyberpunk på PS5 och det flyter på asbra med endast små oskyldiga bugs och 3 krasher (inte mitt i något heller utan typ när man kör ffån en punkt till en annan).

Jag var aldrig hype över Cyberpunk sj men ville lira det med en polare. Vi har kul och det är det som räknas. Inga stora minus från oss alltså.

Med det sagt kan jag förstå de på äldre hårdvara som hade velat spela det, men det är som det är. #FirstWorldProblems egentligen.

Efter serien köpte jag alla böcker och läste igenom. Välsigt kul äventyr med ett helt ok slut ändå. Inget amazing men inte dåligt heller.

Scoia'tel vill jag minnas hade den bannern men kan ha fel.

Förstår om folk vart lite hmm över först säsongen. Svårt att få till den typen av "mini äventyr" som första två böckerna ska vara där det egentligen är den tredje där huvudstoryn drar igång. Hela tanken var att bekanta sig med karaktärerna och bygga lite pre-story men en enda säsonh som klämmer in allt det blir tajt, speciellt med de artistiska drömmarna från regi o manus.

SÄLJES: PS4 PRO + PS VR V2

Tänkte nu sälja min PS4 Pro som jag kan stoppa i en lite finare disk i om så krävs annars följer originalet med (som ändå är fräscht då jag direkt stoppade in en SSD själv). Rengörs såklart så man får en bra start. Fås med Final Fantasy Royal Edition

Tänkte mig 3200kr jämnt kanske

PS VR finns med kameran och alla tillbehör. Det är den senare versionen som kan köra HDR passthrough, så du inte förlorar kvalitet på TVn om du skulle köra "vanliga" spel samtidigt. Endast provat att köra den och fastnade aldrig för det så den har legat orörd i originalkartongen. Helt nyskick alltså och därför också inga spel då jag aldrig köpte några.

Tänkte mig 2400kr jämnt för den

Paketpriset kan väl vara en 5000kr jämnt tänker jag.

Finns hellst för avhämtning (Stockholm) men om ngn mot förmodan vill ha detta skickat så betalar den således också för det.

Jag är en sådan som helst låser upp passiva bonusar först eller sådant som ger mig mer poäng för att låsa upp snabbare. Att låsa upp alla skills först gör mig överväldigad och då får man inte använda allt lite innan man genast ska använda ngt nytt. Vissa spel är sämre på detta då de har 1392349823948 skills och tror att det är en bra idé med 400 combos. Visst är det nice med val, men det kan lätt bli för mycket att hålla koll på ett helt tangentbord bara för att kunna spela.

Passiva boosts, intäkter av olika typer (money, skillpoints, etc), aktiva skills, fler alternativa vägar att "charmera" folk är ngt jag inte är så van vid utan endast egentligen sett i WItcher 3. Spelar vanligtvis jRPG, tRPG, RPG, etc.

Kul oavsett, inväntar mitt ex till PS4 (ska spelas på PS5 så hoppas det rullar någorlunda där iaf...).

Skrivet av Ravenknight:

En bonus som är kopplad till en tredjeparts-sida. Inte till vad de anställda egentligen har uträttat utan vad en skara utomstående tycker om deras produkt. Vidrigt.

Jag kan förstå problemet, men i vissa fall handlar det om vad KUNDEN tycker om hur bra en produkt är. Om du ska få bra betalt måste du ändå GENERERA pengar till företaget med dina skills. Om du programmerar en produkt till något som gillas av KUNDEN så får du alltså in fler intäkter och därmed också får mer i BONUS.

Jag förstår dock din syn på det, men det här handlar om hur deras spel, som i sin tur är en konstform som ska upplevas, uppfattas av de som ska uppleva det, alltså spelarna. Om bedömningen är att upplevelsen är bra så är produkten bedömd som bra. Det är väl så det är tänkt.

Detta är min uppfattning och behöver inte vara precis så som det är tänkt. Rätta mig gärna om jag har fel.

Skrivet av keffkebab:

Är du säker på att du menar Far Cry 6..? För det är inte släppt än?

Yes det stämmer. Får en kod att låsa upp det så har man spelet till släpp!

Säljes: Far Cry 6

Halloj,

Säljer mitt Far Cry 6 som jag fått. Tänkte mig 400kr jämnt.

Hojta till om intresse finns!

Spelade nyligen igenom The Way Out med en polare. Cheesy manus och dialog a la gammal hollywood stil men gameplay var ändå kul.

Gillar skarpt att fler coop spel görs. Detta ständiga online är fan meh. Fler single player som GoW, TLoU, GoT, Sekiro, etc och fler coops så man kan lira med vänner också.

Lär testa detta när det släpps!

Har beställt det till mitt PS5 (PS4 versionen men who cares, gratis update senare). Ska vänta tills min polare får tid över så lirar vi tillsammans. Vi brukar göra så med många schyssta spel som DS, TLoUII, etc. Det är en ganska nice upplevelse! (Jag valde "inte bestämt mig än" för jag vill tekniskt sett inte vänta men "måste" )

Kommer köra PS4 (tills PS5 upgrade släpps). Har en gamerdator men konsol har alltid varit favorit för mig. Redan bokat också!

Hör inte min ett knyst. Står bredvid TVn och är på ganska ofta.

Min PS4 Pro hörde jag heller inte förrns jag stängde av ljudet på TVn eller hade låg volym. Visst kunde den låta lite efter några år på nacken men vart aldrig att det störde några av mina och min polaren fetaste moments in gaming, så att säga. Hela grejen med att det är högljutt är väl relativt. Många kanske sitter med konsolerna på ett bord 20cm från ansiktet utan hörlurar?

Hur som, är det så att de "fuskbygger" med sämre fläktar så vore det värt att gaffla på men får inte riktigt den känslan. Kanske snarare annag som leverantörs-skillnader eller helt enkelt att olika exemplar bara är lite olika? Behöver såklart mer info för att bedöma egentligen...

Skrivet av Ankh:

Nu blir jag förbannad på mig själv...jag avskyr scalpers..men tyvärr måste jag hålla med Blocket om detta. Så länge folk betalar det som begärs är det svårt att säga att det är fel.

Jo precis. Problemet skulle varit "var drar man gränsen" och tyvärr finns det ingen. Antingen låter man inget säljas för över MSRP eller så får man sälja saker för vad man vill.

SÄLJES: Godfall & WoW Shadowlands

Hej,

Tänkte sälja Godfall (kod) och World of Warcraft Shadowlands (kod). Finns det några intressenter för dessa spel?

Godfall 400kr, Shadowlands 300kr kanske?

Wow här blev det jävligt mörk ton direkt. Wtf...

Jag tänker inte uttala mig om fuskarna, vi alla tycker likafant änfå; fuck de.

Dock hade jag tänkt kanske skänka min trogna PS4:a alternativt låta polarn logga in på sin för att låta honom spela några spel när han är lite uttråkad. Han har inget fast nätverk hemma just nu så mest så han har ngt att lira. Skulle det funka? Vet att Sony carit chill med att man loggar in på varandras PS4:or tidigare för att spela spel och "dela" spelen men vet ej om detta faller i en annan kategori.