Inlägg av svehr

Inlägg som svehr har skrivit i forumet

1
Skrivet av Broshimitsu:

Jag tycker vi ska dra en tydlig gräns och undvika engelska ord inom det svenska språket så gott vi kan. Detta med syftet att bevara och framtidssäkra rikets språk och kultur.

För att hålla oss till ämnet; jag tycker det är modigt av dem att dels hålla ett öppet speltest, men att de dessutom visar upp en redan förbestämd kartlagd innehållsprocess. Med tanke på hur skeptiska många verkar vara till Skalle & Ben känns det ovisst att lova för mycket redan innan spelsläpp.

“Skalle & Ben”, I see what you did th.. eh, förlåt, jag ser vad du gjorde där 😅😊👍

Skrivet av Lasrod:

Är det den digitala version som inte går att uppgradera? Jag har det på skiva och har uppgraderat till PS5 versionen. Tror inte jag betalade något för uppgraderingen (vet med säkerhet att jag inte betalat fullpris igen i alla fall).

Har för mig att det är versionen man fick via psplus som inte går att uppgradera gratis, men jag kan ha fel..

Skrivet av Leffe76:

Nope, låter som en referens till skolattacken i Trollhättan.

Kom igen nu, skulle snarare tro att majep bor i Trollhättan därav inlägget..

Skrivet av e3henri:

Ni som får på release, snäll skriv ert bokningsdatum också

2019-04-17

Skrivet av stesva:

Fått svar från WH, ett mass utskick så inget personligt
Till mig och min eventuella leverans datum, mellan release och jul skriver dom, veckan innan release får man bekräftat om man får konsol och när.

Fick också mail från WH om att jag preliminärt kan räkna med leverans mellan release och jul. Har förbeställt en PS5 med skivläsare, förbeställningen gjordes den 17 april 2019 så jag har ändå förutsatt att jag får en på releasdagen, men nu blev jag osäker. När gjorde du din förbeställning? Skulle vara intressant att få veta om någon fått samma mail men där de skrivit att de förväntas få sin konsol just på releasdagen, eller om mellan releas och jul är det de gått ut med till alla som ligger bra till i kön (dvs från köplats 1)..

Skrivet av ek-gamer:

Kanske en lite dum fråga men jag undrar hur det funkar med föreställningar och att tex köpa direkt i butik på release dagen. Delar butikerna upp ett visst antal för förbokning och ett visst antal som de kommer sälja fysiskt i butik? Eller kan de bli så att så många förbokar att det inte kommer gå att köpa direkt i butiken på realese dagen?

Skulle gissa att det ej specifikt avsätts enheter som är icke bokningsbara för att säljas i butik på releasdagen. Köpte ett Xbox One på Game dagen det släpptes, hade förbokat i god tid innan, men polaren som följde med och ej hade bokat kunde inte köpa ett. Kan så klart ha fel, och olika återförsäljare kan ju göra olika, men ser helt enkelt inte varför man skulle hålla inne med enheter som man kan “sälja” innan releas. Skulle i så fall eventuellt vara för att locka kunder till butik och där försöka sälja på dem tillbehör/tilläggstjänster och dylikt, men jag tror att även merparten av den försäljningen flyttat ut på nätet. Är nog inte lika simpelt att sälja på extragrejer idag då jämförelser, utvärderingar etc. finns ett par klick bort.

Skrivet av laban005:

Webhallen
PS5 med skivläsare: 190418 kl. 12.13
PS5 utan skivläsare: 200616 kl. 12.32

Elgiganten
Xbox Series X: 200922 kl. 16.26 😋

Inte hört nåt, skriver för att få notiser från tråden, skriver mer när jag hört nåt så att andra kan få en fingervisning

Bokade också PS5 via Webhallen (190417), med skivläsare, och har heller inte hört något mer än att jag fick ett mail för ett par dagar sedan med info om att releasedatum ändrats till 2020-11-19. Då jag bokade för nära ett och ett halvt år sedan räknar jag ändå starkt med att få en på releasdagen, men man kan ju aldrig vara helt säker.. Blir jag utan fast än att jag bokat i så god tid innan kommer jag nog i fortsättningen boka från andra återförsäljare.

Skrivet av lars_kongo:

Ok, den där har jag inte fått. Kanske kört för min del då, om det inte skiljer för att jag välde att hämta i butik.

Jag fick mailet igår och valde hämta i butik vid bokningen. Bokade fö också den 17 april 2019 (kl 15:45), som flera andra här vad jag kan se

1