Inlägg av Lilagröt

Inlägg som Lilagröt har skrivit i forumet

Skrivet av Gaara:

Jag har massor olika tjänster för film, Netflix, Hbo Max, disney+ etc, ser inte problemet med Gamepass på playstation. Bättre för spelarna

Problemet är nog viljan från Sony och Nintendo att släppa in konkurrerande tjänster på plattformen. Varför skulle de vilja att bli av med intäkter? Detta går ju så klart lösa med avtal och förhandlingar men det är nog ganska komplicerat att få till något som båda parter är nöjda med.

Skrivet av LancelotSwe:

Härligt med ett early access spel som faktiskt släpps i rimlig tid!

Ta inte ut något i förskott när det gäller detta spelet.

Skrivet av lonian:

Eftersom Sony vill ta bort den gamla ps5an då den är dyrare att tillverka och ersätta med en mindre så kommer de väl troligen inte att kalla den här slim, för då måste de väl fortfarande sälja den stora?

De fortsatte väl inte med stora ps3 eller ps2 när slim släpptes? Att de fortsatte med en stor ps4 är ju för att det var en PRO modell.

Xbox 360 tror mest för det var under den tiden jag hade roligast med spel. Den kom när jag var typ 12.

Skrivet av Tomas Helenius:

”Trå…” Det sista är hypotetiskt, va?

Haha inget emot er utan ämnena. Menade mest att det är skönt att kunna hoppa över segment, om ni börjar prata om RPG spel eller annat som för mig är helt ointressant.

Skrivet av Fatmajk:

Argh, missar ALLTID live sändningen kl 14 på fredagar... får nog se till att blocka den i kalendern i framtiden. Trevlig fredag allihopa!

Varför ska man se detta live? Är ju bara skönt att se i efterhand så man kan öka farten eller hoppa över tråkiga segment.

Skrivet av Majoren:

Nä, varför skulle det bli billigare?
Konsumenterna slåss för de stackars spelutgivarna ska slippa betala licensen till Nintendo/Sony/Microsoft, så de sedan kan öka vinstmarginalen själva istället, och svenne står med skägget i brevlådan

Betalar jag 500kr på steam eller epic för samma spel så köper jag hellre på den butik som ger mer av pengarna till de företag som gjort produkten. Att det skulle bli lägre priser är det nog få som trott. Är som när momsen sjunker på en produktkategori då ökar vinsterna för säljarna ungefär lika mycket.

Gillade min one s i alla fall efter att jag fixade ssd laddtiderna är ju hemska på Xbox one/ps4 generationen speciellt utan ssd. Men annars var det en diskret tyst billig konsol ( gav 2000kr br 2017 för en bundle med forza horizon 3 och bf1 )

Kul får kika på detta.

Skrivet av Papphammar:

Måste ju vara Sveriges största garageuppfart.

Jag ska erkänna att jag landade på landsvägen utanför och körde(taxade?)in planet på deras tomt. Och det var ingen a380 jag flög utan ett av de mindre planen som följde med när spelet var nytt.
Men det finns ju flygplan som kan landa väldigt kort med skickliga piloter. Så det är nog inte omöjligt att faktiskt landa på garageuppfarten om man fäller lite träd först.

Skrivet av noyart:

Minns faktiskt inte, du får googla. WW1 var väl inte enbart trench warfare ^^

Nej det var ju annat med. Men det jag förknippar ”totalwar” strider med ser jag inte hur det skulle fungera med ww1 teknik. Får söka lite i morgon om jag kommer ihåg. 😛

Skrivet av noyart:

Finns en ww1 mod till Napoleon total war om jag minns rätt 🤔

Okej hur funkar det då? För står soldaterna i klungor på 200 gubbar och skjuter som i ex empire total war men med ”moderna” vapen blir det ju rätt löjligt.

Skrivet av totalwarplayer:

Funkade väldigt bra i Fall Of The Samurai. Ser ingen anledning till att det inte skulle gå.

Okej aldrig testat det. Men med tanke på vilken precision och eldhastighet vapnen hade under första världskriget så tror inte jag det blir bra.

Edit det spelet du pratar om utspelar sig ju under samma tid som inbördeskriget i usa. Rätt stor skillnad mot hur trupperna var utrustade under första världskriget.

Skrivet av norrby89:

Detta och sen lägg till strider likt total war!! =o

Tror inte det går att göra på ett vettigt sätt med så moderna vapen som under första världskriget.

Skrivet av Rhymst:

Flight Simulator är jätte tråkigt. Obs personlig åsikt någon annan kanske tycker annorlunda. Finns inget att göra i luften, spelet är helt utan combat, planet flyger sig själv, städerna är platta och dom 3D byggnader som finns står på fel plats och går ej sönder när man crashar och jag kan inte heller landa vart jag vill och måste åka till en flygplats och vad jag vet finns inte fast travel så man måste vänta på att komma fram innan man kan landa vilket ibland tar evigheter. Gör om gör rätt.

Du kan landa vart du vill. Jag landade ex utanför min brors garage och det är ingen flygplats där.

Skrivet av aholman:

Finns det första till konsol? Nyfiken om någon spelat i så fall och kan ge lite intryck. Känns som det kan vara lite små jobbigt med hur man drar vägar t.ex.

Ja det finns jag äger det till både Xbox och switch i alla fall säkert även ps. Funkar okej men föredrar att köra spelet med mus och tangentbord.

Skrivet av Ender:

Rätt konstig "feature" att man alltid ska dela allting med alla. Hur svårt kan det vara att all "delning" av whatever ska vara ett aktivt val?

Det är inte konstigt om du tänker på att steam är en butik som gör allt för att komma åt din plånbok. Ser du att 10 av dina vänner köpt ex spindelmannen två. Så ökar nog chansen att du köper det också jämfört med om du inte sett att de köpt spelet.

Jag tycker ni gör ett bra jobb. Mindre bittra/gnälliga och roligare att lyssna på än förr.
Lyssnar bara på podd så videokvalitet osv kan jag inte säga något om. Ibland är det lite dåligt ljud.

Måste vara skönt att slippa ha med skådespelare att göra. Ai blir ju bara bättre så tror inte röstskådespelare har många år kvar i spelbranschen.

Skrivet av Derivat:

Självklart tar det bara timmar att spela in själva rösterna. Det är ju arbetet bakom: Hitta rätt röst, låta dem testa, byta ut person, fakturera, komma överens om pris, hitta tid och plats, utrustning, komma på vad de ska säga för vi har bara en chans.

De slipper ju även eventuellt tjafs som det blev för ett tag sen med bajonetts kvinnan. Kanske blir så i framtiden om man köper en för billig ai. 😛 Men just nu tror jag inte ai rösten börjar sprida rykten på sociala medier.

Max payne ett eller två minns inte vilket jag gillade mest. Sen har de nog inga andra spel jag uppskattat.