Inlägg av Charliebaba

Inlägg som Charliebaba har skrivit i forumet

1

Tack för alla fina tips och gratulationer! Jag är ny på FZ men fan alltså ni alla är ju bäst! Riktigt kul med så många roliga svar 😎

Limbo lirade jag back in the days till Xbox 360 och det var mystiskt och spännande. Inside ser ju lite liknande ut, spännande!

Stardew Valley har jag faktiskt börjat spela. Jag och sambon spelar tillsammans och drömmer oss iväg till en egen gård. Super mysigt! Grattis själv till barnet. Hur känns det?

Jag har Breath of the Wild, spelade det 2017 och älskade det. Det kanske är dags att spela om det och bara upptäcka den underbara världen.

Portal är ju fantastiskt, varför tänkte jag inte på det? Ibland är man ju bara dum. Tack för alla andra inspirerande tips!

Two points såg ju riktigt roligt ut, speciellt att man utbildar sin personal att fånga spöken! Eller placerar kaffebryggare för att få sin personal mer engagerade! Kanske blir att testa spelet, tack för tipset!

Roligt spel för nybliven farsa

Hej till dig som bär förmågan att läsa andras nedskrivna ord. Jag är nybliven pappa och stolt ägare av en switch. Jag har dock svårt att hitta några roliga spel som inte är för komplicerade och långa. Lirade nyss nya Ninja Turtles liret med ett stort leende på läpparna. Snacka om ett genuint roligt spel! Eftersom Ninja Turtles är avklarat ett par gånger letar jag givetvis efter nya spel, men har som sagt svårt att hitta något som är kul. Tycker generellt att moderna spel är tråkiga med för mycket innehåll, skilltrees och loot. Försökte börja lira Witcher 3, men orkade inte då spelet kändes som ett evighetsprojekt. Är det någon som har tips på
riktigt roliga spel till Switch? Kan vara så att indiespel är min grej, men det finns ju så många att man inte riktigt vet vart man ska börja...

"För egen del kan spelupplevelsen bäst liknas med ett höstlöv som faller mot marken. Vackert för den som ser det, men knappast något som kommer etsa sig fast i mottagarens minne"

Du skriver med ett levande språk med många utmärkta metaforer! Snyggt jobbat! Redaktionen på FZ skulle kunna lära sig ett och annat från din skrivstil.

Skrivet av Ruffles:

Det är en lång historia, men den korta versionen är: valen i berättelsen, alla tråkiga sidokaraktärer som de ville att jag skulle bry mig om men som jag inte brydde mig ett dugg om, tempot (alldeles för långt) osv. Naughty Dog spottade fansen i ansiktet på flera plan, tyckte jag (mer här: http://www.frispel.net/2020/07/lat-oss-prata-om-the-last-of-u....

Är det din recension du länkade? Det var den bästa recensionen av spelet jag läst. Den påvisade tydligt vad spelet hade för innehåll och hur man som spelare kan påverkas av de olika besluten. SJälv har jag spelet lite mer än halva spelet och tycker det känns mer intressant att spela som Abby. Inte för att hon nödvändigtvis är en intressant person, utan för att hennes berättelse känns mer spännande än Ellie's hämd aventyr.

Skrivet av Ruffles:

Jag försöker att inte bli så där överhypad längre. Det leder sällan till något gott: spelet ges en orimligt hög ribba att passera och risken för att jag blir besviken ökar. Efter The Last of Us Part II försöker jag verkligen att hålla nere förväntningarna och framför allt att undvika så mycket nyheter och teasers om kommande spel.

Men visst ser jag fram emot en hel del spel. Halo Infinite ska bli spännande att se vad det blir av efter alla turer. Jag hoppas de får ihop det. Resident Evil Village kommer bli mitt nästa spelinköp efter Little Nightmares II och det ser jag fram emot. Hellblade 2 blir säkert riktigt bra också, när nu det kommer. Annars väntar jag på att Forza Horizon 5 ska utannonseras officiellt.

Vad gjorde dig besviken över Last of Us Part II?

I dagens spelklimat är sorligt nog få "storspel" intressanta. Många AAA-spel utgår främst från att prestera en vacker yta - med storslagen grafik och imponerande ljud. Men i sin sanning är flera av dessa spel tomma på spelmekanik. Spel som stimulerar mina kognitiva-förmågor växer inte på träd. Ändå finns det hopp. Det finns fortfarande spelutvecklare som skapar magi. Den gamle samurajen i öst - Nintendo - fortsätter förtrolla mig efter alla dessa år.

Jag ser därför fram emot Metroid Prime 4.

Jag hörde även att Half-life 3 var pågång

1