Inlägg av Gertzy

Inlägg som Gertzy har skrivit i forumet

Diablo III blev ju typ bra efter expansionen så denna kan nog bli bra! Och denna tycks ju bli lika intressant som Diablo II-expansionen med den som kunde förvandla sig till olika djur. Vad hette den nu igen? Sjukt rolig att spela som i alla fall så denna gör mig pepp.

Skrivet av Fearnox:

2025 är nog för sent. Då tänker jag på PS6 2027--2028 och Xbox kanske redan 2026.
Pro är också främst en GPU uppgradering som inte är särskilt imponerande med tanke på tanke på att även PC är påväg in i en ny generation GPU:er.
CPUn är då också i klass med vad som fanns ute för konsumenter redan 2020 då det bara verkar bli samma som innan fast med minimalt högre klockfrekvens.

Sedan så har det spekulerats länge om ett högre pris även fast att det gått minst 4 år sedan vanliga PS5 släpptes. De borde kunna erbjuda samma pris med bättre komponenter nu kan man tycke, jämförelsevis så har det hänt mycket mera i PC världen till samma pris.

Ja, det ryktas ju om PS6 2027 och nya Xbox 2026 så de borde verkligen släppa Pro i år. Kan hålla med om att jämföra mot PC är rätt orättvist då det ofta finns bättre teknik redan vid lansering bara en är villig att betala tillräckligt mycket. Men med dagens GPU-priser är det också svårare att bara avfärda konsoler då du kan få typ 3-5 konsoler eller en gpu för samma peng. Så det kan nog locka över många till konsolsidan för enkelhetens skull. Och som sagt, PSSR som tycks kunna leverera i klass med DLSS.

Skrivet av jeppe109:

Ja, en av få nyheter som skulle få folk att välja en Pro än en PS5. Att jämföra mot pc är ju inte schysst någonstans 😅

Ja, rent tekniskt är det nog rätt orättvis jämförelse men med PSSR och AI kommer de nog kunna trycka på att det är en värdig utmanare mot betydligt dyrare PC-maskiner så om det bara är spel en är intresserad av kommer det nog framstå som ett bra alternativ.

Haha ja, kändes som en sämre kopia bara! Blev inte sugen alls på att se den.

Verkar bli en lite annorlunda och rolig romcom!

Skrivet av Fulci:

Ah, denna ser verkligen bara bättre och bättre ut för varje trailer Men bra att denna är sista, på gränsen att de visar för mycket som många andra trailers men denna håller sig ändå inom rimlig gräns kan jag känna. Peppen är hög nu!

Mer detaljer och officiell information om spelet!

Nu ryktas det om att PS5 Pro kommer försenas till 2025, dock verkar det som det är oro över att den ännu inte utannonserats snarare än några egentliga uppgifter som pekar på det. Dessutom en illa positionerad tweet i stil med "om den ens släpps i år" som har lett till onödig spekulation. Men som det påpekats tidigare, PS4 Pro utannonserades i September 2016 och släpptes 10:e November samma år så kör de samma linje denna gången också är det inte alls märkligt att den ännu inte utannonserats och alltså ingenting som tyder på försening av något slag. Dessutom vill de nog inte försena till 2025 och behöva konkurrera onödigt med Switch 2 som (antagligen) lanseras då också - samt alla spel som är på gång. Lanserar de i år har de fri julhandel med liten konkurrens också. Så jag tror fortfarande den kommer i år. Sen släpps den väl i något paket med GTA VI nästa år igen men det är väl en annan sak kanske.

Nintendo utannonserar ny kontrolladdare!

Inte vad jag hade gissat på när det teasades, men ska bli spännande att spela! Lite underligt att de kör detta för sig själv dock och inte började hypa under junidirecten nu kanske många missar denna?

Om Metroid Prime 4: Beyond och hur mycket bättre/snyggare det (förmodligen) kommer vara på Switch 2!

#CoverQuest #541

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/Ek8WiV21bPc

Nintendo har teasat ett nytt skräckspel! Kanske ett nytt Fatal Frame eller "Project M"?

https://youtu.be/VbhwwG-QvGQ

Uppdaterar med officiella teasern och deras X som tyder på att det kan röra sig om ett helt nytt IP!

Nu är det officiellt! Detta är inte ett nytt IP utan en ny del i serien "Famicom Detective Club" som får sin första del i serien på 30 år!

Emio, the smiling man, tycks inte vara nytt IP utan nytt spel i en serie - 30 år senare.

"Series producer and writer Yoshio Sakamoto shares some insights on the creation of Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, the first new entry in the series in over 30 years."

"Find out more"

Skrivet av Hanzo:

Tydligen har man lyckats få Wi-Fi routrar att fungera som videokameror nu.

AI turns wi-fi routers into "cameras" that see people through walls

https://x.com/cooltechtipz/status/1813436104416367035

Skrivet av Sebastian Lind:

Ah, precis vad Gertzy behövde just nu!

Haha verkligen. Hoppas den inte kan se mig genom taket och det är vad de använder det till

Nytt patent för "Cartridge for game apparatus" kan tyda på att de slutför Switch 2-kassetterna! Rockstar verkar ta GTA+ till Switch, men de lär inte lansera det för nuvarande konsolen utan nya Switch 2 när den utannonseras. Men visst, vissa äldre spel lär ju kunna köras där också så det kanske är för båda.

Skrivet av Gertzy:

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Microsoft tävlar ut Deadpool-konsol och kontroll!

Regler

"LEE tells the story of Lee Miller (Winslet), American photographer. Determined to document the truth of the Nazi regime, and in spite of the odds stacked against female correspondents, Lee captured some of the most important images of World War II, for which she paid an enormous personal price.

LEE is the directorial debut from acclaimed cinematographer Ellen Kuras.

Also starring Andy Samberg playing Life Magazine photographer David E. Scherman; Alexander Skarsgård playing English Surrealist painter, photographer, poet and biographer Roland Penrose; Marion Cotillard playing Solange D’Ayen, the fashion director of French Vogue and close friend of Miller’s; Josh O’Connor playing Tony, a young journalist and Andrea Riseborough playing British Vogue Editor Audrey Withers."

"The latest free update to No Man's Sky, Worlds Part I (version 5.0), ushers in an entire universe refresh, bringing huge leaps in water and cloud quality, as well as increased planetary variety, new gameplay features, and more!"

Full patch notes available here