Inlägg av noreason

Inlägg som noreason har skrivit i forumet

Haha denna artikel måste ju vara rage bait

Fattar inte hur FZ kunde ge KCD 3/5 när det är ett av de bästa spelen som släppts senaste decenniet, men skitspel som botw och totk får 5/5 smh

Tror skaparna av solasta skulle kunna göra ett bra jobb

Lol, är "8:a" något skämt som passerar mitt huvud eller vem skriver så xD

Räkna med att jag vill se allt

Skrivet av NizzeG:

nä jösses är det att tycka att aim-assist är fusk.

Det är ju fusk lol

Skrivet av Rhymst:

Om alla har samma fusk är det då fusk? Alla PCs har ju också inbyggt fusk isf du kan ju göra en 360 på 0 sek vilket är omöjligt på konsol om vi pratar spela konsol mot PC. Ska vi ta diskussionen till låg nivå är det ju fusk att ha snabbt internet! Tycker alla som bor inne i stan är riktigt fula fuskare det är bara dom som bor på avlägsna öar i Karibien med laggit internet som spelar fair

Haha jösses

Skrivet av Rhymst:

Sedan jag slutade spela PC i mitten på 2000 talet för att enbart spela på konsol har jag personligen i alla fall märkt att det fuskas 1000% mindre idag än förr. Men har nog med övergången från PC till konsol att göra har ingen aning om hur stort fusk communitit på PC är idag.

Ja konsol har ju inbyggt fusksystem som kallas för aim assist.

Skrivet av Deekar:

Vadå snålt? Har du spelat det? Läste du inte att det är buggig, rullar dåligt och har stora prestanda problem?

Med tanke på hur viktigt buggar och prestanda är i vanliga fall så tycker jag 4/5 låter väldigt generöst!

Jag vet inte vad det är med detta spelet men, det är ganska kul att varje recension jag sett som gett 4/5 eller 8/10 så har folk i kommentarerna skrivit att det är fel betyg men de flesta har inte ens spelat det än😅
Fattar inte folk längre att 4/5 eller 8/10 är ett riktigt bra betyg? Full pott= mästerverk

Lol fick inte botw och totk 5/5 på fz? Spelet kommer knappt över 30 fps och är bland det mest mellanmjölk spel någonsin.

Ett av de bästa spelen som existerar där ute. Helt klart top 5 någonsin.

Avskyr verkligen Nintendo

Förväntar mig det släpps för 20 euro då det är ett snart 3 år gammalt spel.

Inte för det krävs mycket för vara bättre än D4 då det är förmodligen det sämsta ARPG som finns.

Gillar Last Epoch, crafting är nice, buildvariety är nice. Betydligt snabbare gameplay än path of exile, trodde det skulle vara långsammare. Endgame helt OK.

Varför står det ingenting om deras annons-satsning? Activision Blizzard, Zynga hamnar direkt i deras målgrupper av försäljning av data till annonsörer. Det är därför Amazon och Google är deras konkurrenter. Dom köpte Xandr bara för något år sedan så dom kan fortsätta utveckla den platformen.

Hade kännts vettigt om det togs upp i analysen.

Skrivet av fjuppen:

Storyn i D4 lyckades de riktigt bra med, och deras cinematics är toppklass!
men allt utanför storyn var en stor besvikelse.

Hade rekommenderat D4 för enbart sin story, ifall de körde en rea.
Vill du ha ett klassiskt Arpg, gå för något annat.

Nytt DLC till slutet av året, kommer jag köpa direkt, nej, kommer jag köpa på rea i framtiden, ja.

Storyn och cinematics kan jag se på youtube, varför skulle jag köpa något med medioker gameplay för 800 kr för uppleva det?

Vi såg det inte riktigt komma.

- Förmodligen alla som köpte Diablo 4

Förstår inte folk som köpte D4 efter den öppna betan, ett av de sämsta ARPG jag kört någonsin, och jag spyr på varenda youtuber som marknadsförde spelet.

Bra, ett steg i rätt riktning att bli av med den vidriga strategin att låsa spel bakom en dyr och onödig konsol. Mer spel åt folket!

Sägs ju även att Indiana Jones ska släppas också men det håller nog FZ till en ny artikel

Det som påverkar betyg är framförallt vad mainstream verkar tycka om spelet och access journalism. Går inte lita på recensioner för fem öre.

Skrivet av nmbrg:

Om du har både ljudlöst och utan vibration, varför har du ens en telefon? Du måste ju missa 100% av alla samtal?

Ja juste har bara telefon för att invänta samtal från andra människor... Jösses

Skrivet av Prixm:

Jag tycker alla verkar göra samma misstag. Dom tror detta är ett singleplayer lir. Det är multiplayer looter shooter.. Combaten är bättre än de flesta looter shooters där ute. Detta spelet ska bli reviewad som tex Destiny 2 eller Outriders..

Inte för dess story eller för storyns combat, utan för hur pass bra looter shooter spelet är. För oss som älskar looter shooters är combaten den bästa på många år. Itemization är otroligt bred, det finns inga meta-builds (ännu) och allt är viable, du kan göra så mycket med olika typer av items och dina talents. Det finns mer build-variety i denna looter shooter än det funnits något annat looter shooter de senaste 5+ åren åtminstonde.

Sedan ska vi inte prata om alla gratis updates vi kommer få inom de närmsta månaderna i och med season 1 och så vidare.

Men sen är jag biased, för jag skiter fullständigt i om storyn är bra. Men spelet är inte story, online looter shooters är inte story, det är end game reviews ska baseras på. Så är det bara.

TLDR: Gillar du looter shooters? Lyssna inte på kritikerna, du kommer att älska detta.

Haha trodde verkligen du skulle ha något negativt att säga när du tar upp destiny 2 och outsiders. Båda dessa nämnda spel är betydligt bättre än detta skräp. Combat är inte ens kul efter 10e encountern
Det är nästintill nästan bara samma fiender. Du får inte klara av combat på ditt sätt, utan du måste förhålla dig till spelet orimliga och tråkiga regler bara för spelet ska kunna vara en "looter shooter"