Inlägg av anon33247

Inlägg som anon33247 har skrivit i forumet

done. Good luck!

Petär dän bra

Trodde det var något positivt.

cultures

Man kan ju förstå att de inte tar bort dem eftersom de knappt tar bort någonting. Sen att medierna uppmärksammar det gör ju bara att fler folk laddar hem bilderna.

Därför kan det vara bra att se till att de har varorna i lager innan man beställer för att undvika att få vänta orimligt länge.

Mysko att det hänger sig med olika program. Ditt virusskydd/brandvägg är inte inblandad? Vet att telias säkerhetsprogram~ kan vara vara lite jobbigt ibland. Du kanske är tvungen att ge tillåtelse till programmet att använda internet i så fall.

Såg Scrubs en del tidigare men tröttnat lite, dels pga av dåliga sändningstider. Annars är väl the Simpsons den bästa serien nu

Du råkar nog trycka fel. Du trycker förmodligen på den lilla neråt pilen. Själv använder jag mest backspace för att backa.

Är det bara coaching eller får man styra spelarna själv?

Gäller att man vet vad man gör så man inte pajar två kontroller bara :s

Jag kommer att försäkra mig om att min dator klarar av att köra spelet utan allt för stort obehag.

Men balanseringsarbetet är nog svårt. Det är väl en av de viktigaste sakerna att få rätt så det kan hända att det vi ser nu inte är hur det kommer att bli när det väl släpps.

DJMar: Så lär det nog bli.

Skrivet av DanneManne:

När kommer spelet?

Ingen som vet än. Tydligen inte ens Blizzard själva.

Nej. Inte än i alla fall.

Brukar det finnas Beta versioner till spelen före de släpps som vanligt folk kan spela? Är inte så insatt där.

Trevligt trevligt... vad menar du mer overpowered? Är de för bra?

Vad har du för operativsystem? Kanske hjälper att ställa in kompatibelinställningarna om det går.

Skrivet av Gudmundsdottir:

Nån chef på Blizzard sade något om att när ett spela annonseras från Blizzard så brukar det ta ~2 år ungefär tills det är ute, more or less.

Isåfall får vi vänta åtminstone ett år till. Men det är det nog värt. Då kasnke jag har hunnit skaffa ny dator som klarar av spelet också så det blir nog bra

Ser snyggt ut men ett spel är ju så mycket mer än bara grafik. Jag hoppas verkligen inte att de har haft huvudfokus på grafiken för då kommer det fallera. Återstår att se hur det blir

Finns bara ett FIFA med riktig spelkänsla och det är FIFA 2000. Bra musik också