Inlägg av fejksson

Inlägg som fejksson har skrivit i forumet

Skrivet av rdgh:

Så du tycker det är tråkigt och att det är ett barnspel. Alltså inget spel för dig. Men ändå sitter du här o grinar för att dem inte släpper det på pc. Kom igen nu, det börjar bli ganska patetiskt.

Wow vilken naiv och dum kommentar.

Släpp skiten på PC bara. Fattar inte varför Nintendo håller kvar vid sin värdelösa 1990-talet strategi

Skrivet av Qwop:

Är ju alltid en balansgång på konsol mellan FPS och grafik/innehåll.

Vill man ha högre FPS måste man offra grafik/innehåll.

Handlar inte alltid om fulhet heller, kan vara fysik eller animationer och många objekt det måste räknas på.

Verkar som att det dippar när man använder ultrahand, vet inte hur det fungerar för har inte spelat spelet än men Nintendo tyckte väl det var värt att göra den kompromissen för att ha den funktionaliteten i spelet.

"Finns" ju på PC. Det är den överlägsna versionen också då det ser fantastiskt ut i 1440p och 60fps.

Jag spelade BOTW med cemu men det är fortfarande en emulering av en sjukt värdelös konsol. Körde en del mods men det gick ändå inte rädda spelet tyvärr, riktigt tråkigt spel.

Har även testat nya spelet också, men satan va det är tråkigt. Riktigt barnspel.

Skrivet av Molotov:

Breath of the wild var allt annat än mediokert.
Hur hade du vela ha det?

På PC

Alltså är ju inte förvånande, det är nästan exakt samma som botw så att detta får lika betyg är ju väntat. Sen att spelet också är lika tråkigt och dött och mediokert är inget som syns i betygen tyvärr.

Skrivet av mobmoben:

Gamers är verkligen bebisar och gnälliga.

800kr är inte ens mycket för ett spel, årtionden sedan kostade spel 700kr och då räknar vi inte ens med inflation, Diablo IV™ har tagit ungefär ett årtionde att utveckla, så 800kr är ingenting.
Sedan har ALLA spel idag Battlepass, lootboxes och mikrotransaktioner. Det är inget nytt. Tycket det är ett litet pris att betala för att vi skall få Blizzard™ utomordentliga utveckling utav spelet även efter det har släppts, det är bara att kolla på Blizzard™ andra titlar för att se hur extremt mycket content och saker de lägger till i snabb takt!
Sedan är inte ens 200kr mycket, det är bara en familjepizza idag ju, är du snål och kan inte ens stödja ett spel du älskar och spelar mycket genom att slänga 200kr hit och dit eller? Skall ju vara glad att spelet bara kostar 800kr och sedan bara frivilligt att betala för extra saker som spelet är utvecklat runt.

Sen är det ju självklart att Blizzard™ inte ens lägger mycket fokus alls i deras mikrotransaktioner+++, alla nya nyheter handlar om detta och alla nya videor och allt dem lägger upp för dem vet att om dem snackar om denna lilla biten i deras utveckling så kan dem gå tillbaka till att fokusera på att utvecklad det viktiga I spelet.

Detta inlägg är ju 100% sponsrat av Blizzard. Herregud.

Gamers har inga principer, därför kan Blizzard ta 800 kr betalt för spelet, införa ingame shop och battle pass bara för tjäna mer pengar. Det är knappast dom gör det för sina konsumenter.

Skrivet av Maguz:

Sålänge det betyder att spelet får fortsatt support så bryr jag mig inte ett dyft, kosmetika förändrar inte spelupplevelsen. Betyder det att jag får content så får de hiva in hur mycket de vill på att sälja skins, om alternativet är inga mikrotransaktioner och spelet ställs på maintenance efter release, med kanske undantaget för en expansion. Dumpa ett spel som inte längre ger några intäkter är enkelt, ett som fortfarande trycker stora pengar är desto svårare att förklara för företagstoppen och aktie-ägarna.

Det går inte att jämföra med för 25 år sen när en handfull människor skulle tjäna på spelsläppet.

Om cosmetics inte förändrar spelupplevelsen, varför säljer det bättre än smör? Fattar inte folk som försvarar den skiten, det är helt absurt att det ens går att sälja cosmetics.

Går inte lita ett ord på vad Blizzard säger.

Skrivet av hoppalängdhopp:

Jag har svårt att se hur man kan göra ett superman-spel. Antingen är man helt otroligt overpowered eller så har alla ondingar kryptonit och så krälar man där på marken istället.

Well, har man brist på fantasi så absolut

Kommer aldrig förstå människor som spelar CSGO och PUBG så mycket. PUBG är ett av de sämsta spelen jag spelat dessutom.

BOTW måste vara det tråkigaste Zelda spelet som gjorts någonsin, ett av de tråkigaste spelen som har gjorts.

Skrivet av laban005:

Ok nu tjatar han lite väl mycket och lite för mycket domedag för att det inte ska vara taktik, han vill snacka ner sig själv för att få igenom uppköpet. Inget går att lita på när de här personerna uttalar sig.

Har du aldrig hört talas om marknadsföring förut? Allt är för att övertala dig att köpa något. Konsol är så jävla onödig uppfinning och dom största förlorarna är dom som blivit lurade att köpa en.

Skrivet av Majoren:

Nu larvar du ju dig bara.
Ska vi vara helt ärliga så var Botw visst 30fps på Switch. Det förekom framedrops, ja. Men det var till att börja med ingenting i närheten av hälften, det var vissa områden det sjönk till 25fps. Sen om du nu hade köpt spelet så är det väl upp till dig om du spelar det på emulator istället, det är inget brott så länge du betalat för dina rättigheter till spelet. Så vitt jag förstått lagen i alla fall. Tycker du ska fortsätta så, betala för dig som en normal vuxen människa. Då är det fritt fram att använda emulatorer.

Vilken tur Nintendo har dig som bästa vän

Skrivet av Laddemannen:

Gta 5, så tråkigt och Trevor är en överskattad karaktär.

RDR2, extremt bra story men gameplayet var riktig trögt, känns också som att styra ett hangarskepp.

Cyberpunk, trodde jag skulle älska det, men känns bara som en looter-shooter som försöker vara jädrans cool.

Resident evil 4: remake, hur detta kunde bli så hyllat är för mig ofattbart. Kom till chapter 2 sen stängde jag av, gud så tråkigt. Dåliga kontroller, röstskådespelet är oinspirerat och inventoryn från helvetet.

Skäms inte direkt för att säga det, men man får ju mothugg direkt när man nämner dessa, iaf i mina kretsar.

Eftersom du inte tycker GTA5 eller RDR2 är bra spel, vad skulle du klassa som bra spel? För jag kan verkligen inte se att något spel är objektivt bättre än dessa spel.

CMAs underlag för beslutet dom tog är nog det mest verklighetsfrånvändande jag läst någonsin. Tror CMA behöver en granskning ifall dom ens får sitta kvar med den makt som dom har.

Skrivet av DrDoom:

GoW Ragnarök - älskade förra GoW, men efter Elden Ring så känns de som bara Michael Bay-aktiga Hollywoodproduktioner. Snyggt, bombastiskt, själlöst. Och hatar nuförtiden spelsystem där man ska trycka på 7 knappar och snurra medsols för att göra übercool attack nr 34. Det är inget djupt stridssystem, det är att spela Memory där man har 0.6 sek på sig att trycka rätt.

Eftersom du nämner Elden Ring samtidigt som du tycker GoWs stridssystem är ytligt, tycker du då Elden Ring har djup combat?

Skrivet av Hartassen:

Då väcker jag tråden till liv från de döda...

Har precis insett att steam link existerar och att jag kan trådlöst skicka mina spel till TV'n och spela med en kontroller i soffan. (jag vet jag är sen). Har steam link appen på tvn och redan trådlöst moderkort.

Då är frågan vilken kontroller? Måste såklart vara trådlös och efter lite efterforskningar verkar de flesta rekommendera xbox. Men den har ju fan inget inbyggt batteri!? Måste isf köpa en sån här https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5748551 om man inte vill gå runt och köpa dyra batterier hela tiden... Sony verkar också ha fixat haptic feedback till steam men endast för trådbundet.

Men av er som kör kontroller på PC nuförtiden vad rekommenderar ni? Är frestad att välja en dualsense för den har inbyggt batteri man kan ladda via usb vilket gör den 150 kr billigare än xbox kontrollern. Sen undrar jag om bluetooth eller usb med adapter (xbox) är bäst som trådlöst alternativ? Tänker om det varierar sig i input lag osv.

https://www.ikea.com/se/sv/p/stenkol-ladda-batteriladdare-och...

Skrivet av Johnhedlund:

Du är välkommen att lämna 90-talet och istället komma in i en tid där spel släpps olagligt på internet innan de släpps till försäljning....

Det får vi vara tacksamma för. Betala 70 euro för 1080p och 30 fps, och antagligen dålig perfomance på en urusel konsol är ju helt galet.

Fick igång det på 1440p och 60 fps på emulator vilket är helt fantastiskt.

Lol trodde det hade släppts eftersom det redan är spelbart på emulator på PC

Köpa en konsol är ju verkligen att kasta pengar i sjön.