Inlägg av yohahn

Inlägg som yohahn har skrivit i forumet

Man måste vara fanboy deluxe för att rösta på Sony.. Satan vad dålig den var.

Dice var nordens bästa utvecklare 2001-2014. Skulle dock säga att dom inte ens är nära det om man kollar på releaser de senaste 10 åren. 2014-2024 är dom nog inte ens Sveriges bästa.

Nikita ljuger 95% av tiden. Jag tror inte ett skit han säger. Det är fortfarande falsk marknadsföring fram till den dagen vi har fått det till våra konton.

Skrivet av unoR:

Updatering kring detta:

https://www.reddit.com/r/EscapefromTarkov/comments/1cdg9cu/th...

"Faster return of insured items

Increased personal trader buying limits by 20%

Increased basic PMC karma (when it will be implemented)

Access to unique hideout craft

Increased basic charisma skill

Special quest line with increased pockets side as a reward

Ability to skip 2 daily quests per day free of charge

Unique dog tag

Unique armband

Unique set of clothing

Unique “Legacy” device

High priority matching for EOD owners for 6 months

Access to offline PVE for EOD owners for 6 months
"
Så ja mer P2W och vi med EOD får den i 6 månader....

Too little too late. Som att hälla bensin på elden.

Skrivet av unoR:

"Det är före skatt, så priset lär landa omkring 3 300 kr. Priset för att uppgradera från billigare versioner framgår inte på köpsidan, men enligt FZ-forumiterna blir det cirka 1 400 kr efter skatt. (Tack till er som tipsat!)"

Då är 1400 för oss som har EOD (som var den dyraste versionen 😓) Så det kommer kosta mer om du har någon annan version. Så skulle skrivit från 1400 kr.

Jo vi har ju redan betalat 1700kr om vi köpte det för fullpris(i fall jag minns rätt.)

Vi kan också tillägga att utvecklarna har i efterhand gått och redigerat innehållet för vad som EoD skall innehålla för att försöka rädda sitt arsle om dom blir stämda. Det är inte ett försök till scam det är en scam.

Det kostar 3300kr ink avgifter och moms. Dom har verkligen kört alla vi som köpt EOD i rumphålet. Dom kan ta och köra sitt spel upp i ett ställe där vart solen inte skiner. Låsa co op bakom en paywall för dom som köpt complete edition är en scam. Värre scam än Star Citizen.

Om man går tillbaka och spelar spelen igen (som jag nyligen gjort) så det klart överlägset 2an som åldrats bäst ( spelat pc ). Bäst karta och gameplay. 1 är bra men åldrats sämre. Legion suger på alla fronter.

Sämst map, sämst gameplay, värdelöst koncept med att man måste byta karaktärer och det värsta av allt är att man vill skippa all dialog för att det är så otroligt cringe dialog. "You nad bruv bruv ma nan ye". Som brittisk slang vriden till 3000. Att du stöter på typ 20 olika karaktärer med samma röst gör inte saken bättre.

Alltså vid det här laget så hade det kunnat vara det bästa call of duty någonsin och jag skulle nog inte orka bry mig. Så otrolig "fatigue" på Call Of Duty. Allt jävla skit dom gör med spelen gör att man vet redan innan att spelet kommer ha trasig matchmaking, Världen överlägset sämsta UI, Spammad med reklam om battlepass ingame, typ 200 knapptryck för att röra sig runt i menyn & sedan när nästa års spel är på väg så kommer dom trycka ned det i halsen på dig varje gång du försöker spela det spelet du har köpt.

Skrivet av Crank:

Vad har egentligen hänt i spelbranschen, man har höjt priserna på spel från 500kr till 800kr och det går ändå så dåligt att dom måste sparka så mycket folk. Ska spelen behöva kosta 1500kr för att dom ska gå runt 😇

Dom går inte dåligt. Dom tjänar bara inte mer och mer pengar per år. EA hade ett otroligt dåligt år förra året enligt dom själva men gick fortfarande med vinst. Bara inte så mycket vinst som dom ville gå.

Skrivet av Algustafa:

Jag förstår frustrationen (och kanske den allmänna oron för vad som ska hända med våra jobb) men det är ganska meningslöst att vara arg på AI, särskilt när vi lever i en tid där budget för AAA-spel växer så extremt. Förlorade arbetstillfällen är smärtsamt men nya kommer uppstå och förhoppningsvis kan AI hjälpa oss att skapa ett mer produktivt samhälle med mindre tråkiga skitjobb. Banal hot take, jag vet, men inte irrelevant.

Budget växer för att dom vill att den ska växa. Det spenderas löjliga summor på marknadsföring! Det har aldrig varit så enkelt att göra spel som i dag och jag som har enklare kunskaper om spelutveckling kan på några timmar stoppa ihop ett demo i Unreal Engine. Vi behöver inte ha 300000 spel som är open world och live service.

Om vi tar ett exempel med Ubisoft, dom använder sig huvudsakligen av 2 grafikmotorer och dom delar assets och programmerade gameplay system friskt mellan studios.

Activision kör copy paste på call of duty varje år och det är nästan komiskt hur mycket modeller, texturer och system är samma år för år. Det finns en byggnadsmodell från Call Of Duty 1 som man kan hitta en uppdaterad version av i Warzone i dag. sådär 21år senare.

EA pumpar ut sportspel som är samma sak varje år. Battlefield spel som knappt har något nytt content utan återanvänder gammalt.

Skrivet av Fargo:

Vad är alternativet? Att inte använda teknologi som kan spara företagen otroligt stora belopp?
Om du kunde spara in pengar på X eller Y i ditt liv med en ny teknologi, hade du inte gjort det?

I en bransch som gör rekordvinster efter rekordvinster. Skär bort allting kreativt för att kunna massproducera mer skit spel som är live service produkter. Så går det i en bransch när Call Of Duty är det mest sålda spelet år efter år.

Ni verkar redan glömma bort förra året, Activision gör rekord vinst, sparkar över 1000 anställda. Det handlar inte om att kunna göra bättre produkter det handlar om att cheferna ska kunna roffa åt sig så mycket som möjligt till sin egna ficka.

Önskar alla spelstudios som använder AI får lida en snabb och smärtsam död. Chefen kanske måste sälja sina guldklockor och diamantprydda tron.

Slutade besöka sidan för att jag inte vill stödja chefredaktörens åsikter. Går in ibland då någon länkar artiklar till mig men vissa kommentarsfält får flashback att verka vettigt.

Skrivet av Rejzer:

I min fantasi tänker jag mig att det är en upphottad sid meiers pirates, hade varit underbart

Tyvärr ingen verklighet. Detta är bara skräp.

Skrivet av LevandeBöckerGOTY:

Har spelat en dryg timme och hittills verkar det som att man inte kan slåss när man styr sin pirat. Det enda man egentligen kan göra är att prata med NPC:er som ger en uppdrag och dylikt.

Jag har spelat närmare 40 timmar och det stämmer, Det är bara ett annorlunda interface. Lite som Call Of Dutys hub idé i COD WW2. Du kan se andra öppna lådor och prata med npc figurer.. nothing else.

Skrivet av Zymac:

Av det jag testat i tidigare alphatester så är det bara ett Koreanskt grind mmo (ja, jag vet, det är gjort av ubi Singapore, inte koreanskt) med piratskeppskin, men det är högst mediokert. Bästa med det var väl att man kan få sin crew att sjunga sea shanties ungefär.

Spelet fokuserade väldigt mycket att man seglar runt o samlar resources från öar genom ett litet minigame, för att sedan kunna uppgradera kanoner, skrov, segel och sånt samt att bygga andra skepp.

Så fort man hade ett uppdrag att jaga ner någon merchant eller så, så kändes det väldans obalanserat, och man fick hela flottan efter sig, eller så kom det en flodvåg o sänkte ditt skepp på en gång.

Ganska bra beskrivning. Jag hatade dessutom att man måste gå runt till alla personer i hubbarna. Det hade lika väl kunna vara en meny. Man går av skeppet för att sedan bara gå mellan en massa olika traders och aldrig göra något vettigt till fots. Känns som en grindingt mobilspel fast det kostar 899kr. Min post beta rapport första vändan var typ 4st A4 ark I free text rutan. Mitt bästa råd till dom var lägg ned skiten och släpp det aldrig. Däremot är deras avtal med Singapore's regering så att de måste släppa det.

Skrivet av Karmak:

Senaste testet var för några veckor sen? De har jo inte gjort om hela spelet på några veckor.
Tyckte du det var tråkigt då så blir det tråkigt nu också

Har varit med i stängda tester sedan alpha.. detta spel är en 5/10 at its best..

Då får vi se om spelet är lika tråkigt att spela som i alla tidigare tester. Upp till bevis. För i de sista 3 testerna har spelet varit bedrövligt tråkigt att spela.

Såg en streamer ta sig igenom spelet på 2 tim och 48 min. Stealth uppdraget är det bästa.. man kan totalt skita i att smyga och bara springa igenom skiten då AIn inte reagerar alls om man springer på vissa ställen..

Skrivet av Molotov:

Vilken tur då att man inte kan bli scammad på Steam.
Gör bara en refund.
Däremot om det släpps till konsol(?), håll hårt i slantarna

Det är inte kunderna dom vill lura. Det är finansiärerna. Försöka dränera dom på så mycket dom kan för att sedan släppa en free asset skit och fly landet.