Inlägg av Sumobrottare

Inlägg som Sumobrottare har skrivit i forumet

1

Vore riktigt kul med ett BRA Game of Thrones/A Song of Ice and Fire-spel. Faktiskt lite förvånad att detta inte gjorts eftersom Warner Bros. äger HBO och hur populär IP:n är.

Jag tänker mig ett open world RPG där man får utforska Westeros fritt. Låt det utspela sig långt innan böckerna och tv-serien när magi var vanligare.

Hoppas innerligt att detta blir bra men tycker inte combaten ser så värst responsiv ut. Som i FromSoft-spelen eller Lies of P där varje attack verkligen "känns". Men man kanske måste spela det för att känna det.

Vore ju guld med en remake av femman som påminner mer om Resident Evil 4. Brukar spela Resident Evil-spelen med brorsan och då turas vi om att spela. Co-op hade varit riktigt fint.

Skrivet av Akronym:

Tycker det är så förbannat onödigt att spoila saker och ting. Om någon berättar resultatet i en fotbollsmatch som ni hade tänkt att titta på i efterhand, kollar ni på den matchen då, eller känns det poänglöst?

Att se en fotbollsmatch tycker jag kan jämföras med att se en film. Man tittar efter taktik och på individuella prestationer som är större än bara resultatet. Samma med filmer där filmen inte bara är "vad som hände". Brukar se mitt lags matcher flera gånger, särskilt om jag varit på plats. Spelas en annan match i samma serie samtidigt kan det vara svårt att undvika resultatet i den, men intresserar den mig tillräckligt ser jag den ändå efteråt.

Skrivet av nmbrg:

Jag hade betalt nästan vad som helst för ett ”easy-mode” i elden ring, för oss utan självskadebeteende och utan obegränsat med fritid.

Vill så gärna spela det men gav upp efter 15 minuter sist.
Har varken tid eller tålamod till att spela för att dö, dö, dö och dö igen. Nämnde jag att jag dog, om och om igen?

Kör en intelligence/dexterity build och använd summons (förslagsvis mimic tear som man hittar ungefär halvvägs in i spelet). Med den builden besegrade jag nästan alla bossarna på första försöket och jag är usel på de här spelen.

Bloodborne, Sekiro och Dark Souls III! 😏

Sen gillar jag God of War, Uncharted 4 och The Last of Us 2 också.

Skrivet av gundemannen:

Filmindustrin är ju exakt samma dock, där presenteras filmer innan det ens finns några skådespelare klara eller i många fall ens ett färdigt manus, vilket kan vara flera år innan. Även inom musik så presenteras ju album innan dom ens börjat skriva materialet. Så det är ju något allmänt inom underhållningsindustrin, vilket skulle kunna ha med finansieringen av projekten i samband med att företagen gärna vill vara före rykten eftersom saker sprids alldeles för snabbt och lätt kring projekt.

Visst det förekommer inom andra underhållningsindustrier också men jag upplever inte att det finns samma hype-maskineri runt filmer och musik. Där är det ju snarare undantag än regel att man släpper en trailer ett år innan release. Inom spelbranschen är det tvärtom. Jag har ingenting emot att man avslöjar vad man jobbar på i förväg men det är just hype-kulturen runt spel jag börjar bli trött på. Man behöver inte se hur spel kommer se ut två år innan de släpps.

Finns det inte en inneboende problematik i den här typen av event i och med att de bidrar till den sjuka hype-kulturen inom spelbranschen? Klart folk blir besvikna när saker inte visas. Jag såg emot att få se Shadow of the Erdtree men när jag tänker efter ser jag hellre en ordentlig avtäckning några månader innan release. Spelet lär ju inte komma förrän nästa år så vad tjänar det till att börja bygga hype redan nu? Vilken annan del av underhållningsindustrin har samma typ av uppladdning i åratal inför releaser?

1