Inlägg av NatsuX

Inlägg som NatsuX har skrivit i forumet

Är det någon som vet om de planerar på att släppa en expandion eller nya items i framtiden?

Varför inte bara göra slut på serien med trean? Aja, så länge Insomniac går vidare är jag nöjd! Hoppas dem tar tummarna ur röven och gör ett nytt Jak & Dexter, MAKE IT HAPPEN!

Metro: Last Light

Ser framemot det som tusan! Sitter och spelar genom Metro 2033 nu, gameplay:et är lite halvtaskigt men atmosfären är så enormt underbar!

Skrivet av Sethernis:
Skrivet av NatsuX:

Folk som anser att spelet kommer vara dåligt på grund av att han har ny hårfärg kan skjuta sig själva, dricka syra, slänga sig ut för ett stup, spelar ingen roll hur ni går till väga men något kommer ni på, hoppas jag.

Uh-oh, tror vi har sett en emo här på forumet som blir rasande över att folk dissar hans stil(han tar åt sig via käftsmällarna som emo-Dante får ta emot). Du framstår verkligen som emo(tional) i ditt rasande känslomässiga inlägg om hur heeeela världen är emot dig etc etc.
Not impressed.

Och folk som önskar att andra dör förtjänar själva att dö

Nej jag var fullt seriöst i mitt påstående att jag vill att folk ska ta självmord, satir eller liknande spelade inte alls in. Men kan du komma nu, på fullaste allvar att inte se hur enormt idiotiskt det är över att hata på ett spel bara och BARA för att dem har gjort om huvudkaraktären stil? Det är det absolut dummaste jag har hört i hela mitt liv.

Från vad som visas från tidigare gameplay trailers verkar det spela exakt som de äldre DmC spelen, folk som klagar är ju inget annat än patetiska fanboys som sitter och gråtrunkar över att han har ny hårfärg. Sen en annan sak jag inte riktigt fattar är delen där alla kallar honom emo, jag kanske har missat en trailer eller något, jag vet inte, men jag har då aldrig hört ungen grina över något.

Folk som anser att spelet kommer vara dåligt på grund av att han har ny hårfärg kan skjuta sig själva, dricka syra, slänga sig ut för ett stup, spelar ingen roll hur ni går till väga men något kommer ni på, hoppas jag.

Skrivet av Tybalt:

"Vi ville göra henne mer lättillgänglig och enklare att relatera till"

Lättillgänglig och enklare... har jag inte hört spelmakare säga det tidigare?

De syftar väl på henne som en karaktär, i vilket fall har jag ändå aldrig sett Tomb Raider spelen som något annat än lättillgängliga, så jag tror inte det blir några problem

Diggade om dem behållit den tidigare mer realistiska stilen, visst, det är baserat på en serietidning, men dem håller ändå inte serietidningens "mallar" och dem har ändrat en hel del, vilket får det att kännas som att den cell-shadade stilen inte riktigt passar temat, i vilket fall. The Darkness (1) är ett av mina favorit FPS (singleplayer) genom tiderna, så jag hoppas på att 2an levererar like bra, trots min skepticism.

Är taggad, hatar LoL (som spel, fast communityn är helt okej) och älskar HoN (som spel, communityn är rätt sunk, du måste nästan spela med kompisar) så jag hoppas på att det här blir lite av en "best of both worlds" och jag har full tillit till Valve, än har dem inte gjort ett spel som fått mig att känna mig besviken!

Lär förmodligen vara en "Battlefield genom tiderna"-aktig bok, där de pratar om var det börjat och hur långt fram de har tagit sig från det första dem gjorde. Är jag jag lägger mina pengar på i alla fall.

Vill inte låta negativ men, låter inte det lite väl hög ribba? Det är säkert en sånhär: "Det är möjligt! (Men det är oerhört svårt, kommer ta oerhört lång tid innan utvecklarna är bekväma nog med konsolen, kommer ha brister, i.e du kommer inte kunna interagera (osäker på översättning men menar "interact") med omgivningen osv" Aja, skulle vara coolt om så var fallet!

Nintendo registrerar en hög Wii U-domäner

wiifitu.com
wiifitu
wiifit
fit

Fuck no.

Batman: Arkham Asylum är mitt favoritspel från det året, och jag lirade de flesta stora titlar, det är verkligen ett underbart spel, spelade på PC, vart förvånad över hur grymt bra det flöt också, varenda del av spelet är grymt bra, och väldigt välgjort och det finns många timmar att klocka in med alla Riddles och svårighetsgrader osv. Stark rekommendation!

Sweet, är typ 25 timmar in i FFXIII, saknar städer, storyn är halvdan, det som saknas, stridsystemet håller, rätt kul faktiskt, när man vänjer sig med de olika paradigmesen och börjat aktivt byta mellan dom och gör egna för olika bossfights så hittar man ett rätt stort djup i det, men jag tycker att alla karaktärer ska ha en egen lvl, inte bara de olika crystogensen

Nyversion av Mortal Kombat-filmen?

Det är som att spy på en hög med skit....

Skrivet av sebrock:

Ska dom ta betalt för PSN som det är i dagsläget säljer jag skiten och gör något skoj för pengarna. PSN är riktigt riktigt dåligt och utnyttjar inte alls potentialen som plattform. Att man inte ens kan hyra film är ett skämt. Ska alla konkurrerande tjänster få det först innan Sony får tummer ur? Varför inte utnyttja läget bättre? I dagsläget går det knappt ens att hitta saker, så helsikes dålig organisation på PSN. Ska dom ta betalt för det så hej då.

Av vilken anledning tror du att XBL är bättre än PSN? Nämen, hör och häpna, kan det bero på månadsavgiften? Skulle Sony ta betalt skulle det förmodligen börja bli bättre, och man kan hyra film med Playstation 3, dom lägger bara ingen fokus på EU PSN, man kan hyra i USA

Tvivlar rätt hårt på att det är HD Wii när Nintendo har gått fram och slagit näven i bordet och sagt att det INTE kommer en HD Wii

För er som verkar vara efterblivna tänker Sony inte införa en månadskostnad på att spela online eller nästan något som är gratis just nu, men dom kommer lägga till "premium" saker som man förmodligen kommer få betala för, typ cross-game chat kanske in-game music och andra saker, online kommer fortfarande att vara gratis.

Skrivet av RazorShard:

Jag hade då hellre sett Spotify i PS3... Känner inget behov av att komma åt ansiktsboken ifrån PS3:an.

Det skulle vara riktigt awesome

Lägg gärna till mig! Skulle vara kul och lira med lite folk, PSN = Natsu1337

: )

97/100 på Metacrit är ju helt sjukt för fan, ser så jävla hårt framemot det här spelet! Nästan så att man skulle dissa skolan en dag, lite sådär halv busigt. Bara en dag kvar nu!