Inlägg av anon3493

Inlägg som anon3493 har skrivit i forumet

Skrivet av Segas:

Håller med dig; det borde finnas mer testande bland FZ-crew för att ge ett genomsnittligt betyg. Ett RTS fan kommer sätta Starcraft 2 högt (antagligen), medans en annan som inte alls är inne på den genrén, sätter sämre.

Värt att testa det alls då om man inte överhuvudtaget har ett intresse av spelet. Som om jag skulle sitta och betygsätta R-Factor eller Football Manager som jag har noll intresse av från början.

Vore inte schysst mot utvecklarna eller konsumenter att sätta en recensent som åtminstonde inte har lite intresse för genren. Jag tror spelaren har åtminstonde lite uppfattning på de olika genreérna och stilarna också.

(stön):$

hahaha.

Rocky & Bullwinkle is the shit!

Ingen aning om spelet dock

Heter inte hjälten Radd Spencer i BC? Super Joe är väl han man ska rädda?

Insecticide plåtat

Håller inte riktigt med Herr Bergstedt här, tycker det ser rätt mysigt ut. Art direction och lite kreativitet > massa polygoner :D.

Tankade hem det, gillade det som fan, spelade 2-3 dagar till tills jag hade läge att köpa. Gick och köpte det. Fanns ju fasen inte ens ett MP-demo, och uppdraget man fick spela i SP-demot var det allra tråkigaste på hela kampanjen.

Skulle jag fortfarande gått på studiebidrag tror jag dock inte att jag hade köpt det, men men. Jag skulle snarare vara mer intresserad av att höra hur många som köpt spelet överhuvudtaget på PC.

Så jävla gött det ser ut, älskar färgerna, en blå himmel för en gångs skull! Hoppas bara de nailar kontrollerna :D.

Skrivet av Deathwisher:

Känns som att det är gryymt mycket jobb för att spela en liten bana. Vem orkar???

Kommer nog finas redigt många förbyggda som hänger med, och annars kan nog vi lite mer kreativa typer hålla såna som dig underhållna med våra uppladdade saker

Ser grymt ut för övrigt, diggar subtract-shapesen!

Det här fick mig att tänka på Sacrifice direkt, hoppas fan man kan spawna in smågubbar som hakar efter en, det är det viktigaste

Älskar ettan, det är the shit

Musiken i videon var grov, undrar vad som är nytt i liveversionen, förutom gamepad support då?

Utvecklingspaket till Quake Wars släppt

Då är det bara att vänta in tribes-modden då

Nyckelband

Till och med jag har ett sånt och det enda jag postar här är dåliga kommentarer.

"Samlarkorten" är porr, det är helt ok om man gillar sånt, inget att sätta minus på enligt mig.

Buggigt, javisst, det kraschar ungefär en gång varannan timme för mig, men fan om jag inte kommer tillbaka och vill ha mera hela tiden, combat-systemet blir finare o finare längre in i spelet. Dialogen och ansiktsanimationerna är dock helt värdelösa. Kan ge det 3.5 eller något sådant, av 5.

Skrivet av melachi:

trodde att det skulle vara action quake

Riktigt hädelse att nämna något så bra i kommentarerna till det här spelet

Fan vad sugen man blev på lite urban2 nudå... Hmm.. Kanske ska leta upp aq2-mappen igen.

Parabellum plåtat

Ser ganska bra ut, men jag gillar posen på karaktären som fan! Ruggigt perfekt! Ger mig ganska kraftiga AQ2-vibbar med den halvlutande posen, m4, action-bälten och balaklava

Tycker texten fick spelet att verka ganska OK, men sen fick det 2/5 ? Jäkligt konstig recension, om man ska hacka i betyg bör man också hacka mera i texten tycker jag. Innan jag såg betygspoängen hade jag blivit riktigt sugen på att att testa det här, men iofs även efter så e jag lite sugen på att testa, om än inte lika mycket. Försök vara mer kritisk i texten om det ska få 2/5.

Skrivet av dmon:

Allt var välgjort och så. Men en del saker förstörde verkligen gameplayn. Turrets är helt overpowered tex. 360 grader vridning och super damage med raketer. Medics kan typ flyga omkring och hweavyweaponsguy kan mangla ned flera pers utan problem.

Småsaker med i längden så blir det bara engi och medics.

Inte testat demolitions eller soldier för att sänka turrets? Och att medics kan flyga runt stoppar man ju ganska lätt med några turrets eller en välplacerad HW guy

Gillar det skarpt, tycker det är skönt när det är hårda kontraster i sten, sax & påse-spelet

Fan kunde de inte satt in Jessica Alba i de där tightsen med hängflärpar istället? Spelar ingen större roll om hon är speciellt lik, har aldrig varit mycket av ett fan av Jessica Biel, men kan väl bli ok om kanelbullarna på sidan av huvudet blir bra!

Riktigt nice, slängde in CTF-Stargazer, alt. Stargaze. Riktigt fin, blir mysigt det här

GRAW 2 uppdaterat

haha shit, cracktro musik! Så jävla skönt! Riktigt nice låt med, kolla in även om ni inte har något att patcha!