Inlägg av Freywiind

Inlägg som Freywiind har skrivit i forumet

Skrivet av kebbe:

Väldigt bökig lösning med tanke på att det inte finns något system för att föra över resurser mellan baser. Antingen får du bära över resurser från bas A till B för att kunna bygga och producera obehindrat i båda baserna, bära tunga tackor över flera snabbresor mellan baserna eller börja om från noll och bygga upp en helt fristående bas med egen produktion av allt.

Inget av det hade behövts om motsvarande enhet som finns för trä och sten fanns för det mest användbara resursen av alla. Vill man inte göra det så skulle resursdelning mellan baser vara välkommet.

Extremt enkelt lösning du sätter chest vid pal station samt smältaren bredvid i auxiliry, så när du plockar på dig ska du kunna teleporta till din main direkt, annars använd grappling hook för att ta sig runt oavsett hur mycket du bär

Skrivet av kebbe:

4/5
Känns polerat för att vara Early Access och världskartan med tornen, bossar och grottor ger många timmar underhållning för pengarna. Minus på att levlandet efter 25 blir väldigt långsamt och att det saknas en produktionsenhet för järn.

Därför bygger man en auxilary bas där det finna spawn på järnmalm och få pals att farma som ba den

Skrivet av Weeks_death:

Då kan jag känna lite medlidande för dem. Hade man en väg ur träsket så kanske det kunde blivit något i slutändan. Lite synd med alla assets och energi som lagts ner i produkten.

Du skulle bara veta, jag lyssnade på all info som kom från just de som arbetade på vilken idioti hölls det på med. T.ex hela staden blev ljusare som i spider man 2, 1 vecka innan early access release för att ledningen tyckte det, arbetarna fick 24 timmar på sig att ändra från ett betydligt mörkare stad till det vi fick. De bytte motorn 3ggr först frå ue4 till 5, sen till 5.1 och vidare till 5.2 åter igen utan anledning. Det är synd att hela info biten är bara på ryska men jag tror det skulle svara på rätt många frågor kring wtf hände med day before.

Skrivet av Weeks_death:

Man kan ju hoppas på att det bara var ett stor jäkla dunder-misslyckande, och inte ett försök att faktiskt blåsa kunder. Borde vara ganska svårt att lyckas med också, iom folk kan refund:a relativt lätt.

Folk på studion ville fortsätta, de hadde day 1 patch som skulle lösa det här med zombies som inte spawnades t.ex. Dock största problemet var ledningen

Skrivet av SWEBarb:

Undrar verkligen vilka droger dom tog under tiden när dom höll på med detta bluff spel..... blir nog svårslaget detta fiasko så grattis till den utmärkelsen.

Problemet var att ledningen dvs bröderna som hadde ingen vision av spelet, Det ändrades väldigt mycket saker och fick göras om, finns flera från studion som har pratat och berättat hur utvekligen skedde. Sedan så saknades det folk med erfarenhet också alla var mer eller mindre gröngölingar

Skrivet av lurwas:

Det går att göra redan i dag.
Kräver att du ändrar konfigurationen och skrivskyddar filen.
Har spelat igenom det själv i 32:9.

Här finns en reddit tråd som förklarar hur du ska gå till väga:
https://www.reddit.com/r/Starfield/comments/16gn76d/starfield...

vill ha det helst officielt, ids inte pilla med det än så länge, fixar sig denna konstiga problemet med att landa på planeter där koordinater mellan musklicken och vart man landar blir inte exakt samma ?

väntar fortfarande på nått som heter ultrawide 32/9 support undra hur länge det kommer att ta

X3 albion prelude, x4, freelancer

Final Fantasy 16 utan tvekan!

Skrivet av Soulless:

Riktigt härligt spel de få timmar jag hunnit sitta med det, inte ens igenom introduktionsscenariot men har förstått att det går spendera dussintals timmar bara med att skapa sina olika fraktioner och världar som dessutom går att "levla upp" allt eftersom man spelar!
Så en tuff ide för spelarens progression, hoppas det håller även i praktiken!

mmmm och riktigt beyond broken mekaniker att abusa lite senare i spelet >D rent kärlek detta

finns det nån som minns ati radeon 9000 ?

De som gråter över att Barben var svag i betan har nog inte testat rend bleed + thorns...

Skrivet av Tomas Helenius:

Känns som att den här lanseringen ändå gått skapligt. Köer och stök första 3-5 timmarna igår, men sen har det väl gått rätt ok? Elddop vid öppna betan nästa helg - lär bli som en DDoS-attack med alla som ska in samtidigt.

Dock så vägrade world boss att dyka upp vid anvisad tid och lite andra små konstigheter men men

Skrivet av mrFluffy:

Kan man ens spela spel utan onlineläge nuförtiden?

Det är väl inga problem

Då var det dags att plocka fram pirat flaggan igen, nästan 20 år sedan sist....

Skrivet av marsson90:

9-serien är fortfarande grym därför jag inte har känt något behov av att uppgradera.

nu menade jag gpu 970 eller så men cpu bör räcka gott å väl ändå

Skrivet av Molotov:

Lär fungera lika bra på processorer från äldre generationer.
Förväntar sig folk att allt måste ha senaste propparna för att fungera?

ibland förväntar sig folk att det ska fungera på miniräknare eller på en i486

så höga var de dock inte.... eller förväntar sig folk att det ska bara funka på 9 serien fortfarande ?

Take my cash, all of em !!! Fan va trevligt

Det var som fan! Blir å lira