Inlägg av Roboduck

Inlägg som Roboduck har skrivit i forumet

1

Jag gillade Firewatch och även Idle Thumbs. Hittade en tråd på Reddit där Jake Rodkin kommenterar att trailern togs ner pga utlöpt licens för musiken i trailern. Då licensen var skriven på Campo Santo, så var det krångligt att förnya den eftersom studion inte längre finns.

Jake bekräftade dock att spelet fortfarande är under utveckling.

https://www.reddit.com/r/valve/comments/bgxlgw/in_the_valley_...

@Snoop0: Det är en svensk studio vid namn Tarsier som har utvecklat det. Dom har tidigare gjort en PS Vita version av Little Big Planet och för många år sedan höll dom på med ett spel som gick under namnet Metronome, vilket tyvärr aldrig blev släppt/färdigt.

Skrivet av Rockartisten:
Skrivet av Preath:
Skrivet av ThreeZool:

Var ju denna funktionen som MS ville införa för Xbox One men det blev ett jävla liv pga de DRM-krav som behövdes.

Nu när Steam gör samma sak (med om inte värre DRM-krav) så lär de säkert lovordas till himlen åter igen.

Det var inte detta som alla klagade på. Utan det var de andra restriktionerna som följde med på köpet som alla var emot.

Lägg av. Jag frågade några vänner till mig vad de hade hört, och de hade ingen aning om att man kunde dela spel med varandra. Det framgick inte i klickbaithorandet, och det vet vi allihop om vi är ärliga.

Det Microsoft gjorde var att ta bort något som alltid har varit en självklarhet med konsoler. Familj sharing var ett alldeles för litet plåster på det såret och det var aldrig family sharing som kritiserades.

Det Valve gör är att lägga till funktioner till något som för det första är valfritt för pc-plattformen(steam) och som dessutom sedan länge är accepterat av dom som använder det.

Wow, rent grafiskt så ser det ut som TH... som släpptes för 11 år sedan

Silent Hill: Homecoming plåtat

Hmm... Det ser ju faktiskt sämre ut än SH2 och 3. Finslipa känns som ett understatement i det här fallet

1