Inlägg av Vioche

Inlägg som Vioche har skrivit i forumet

Skulle kunna tänka mig testa om det var f2p...

Undrar också det

Skrivet av Hipshot:

60 konstanta FPS, here we go!

Eller så slår de på mera ögongodis så vi får den perfekta "30 FPS" känslan

/sarkasm

Skrivet av anon_326725:

Tyvärr finns inte möjligheten att bli uppringd personligen varje gång de gör något nytt med sitt spel.
Man får helt enkelt hålla koll på nyheter kring spel man är intresserad av och är man inte tillräckligt intresserad av spelet så kanske man inte ska göra så stort väsen kring att man missat nyheter om det?!

Svarade bara att jag inte fått något mail om det :/
Har flyttat mitt konto nu så problemet är löst...
Självklart ber jag inte om att bli uppringd, problemet i grunden var nog FZ artikeln som påstod att det inte gick att göra efteråt då jag uppenbarligen håller viss koll på nyheter kring spelet eftersom jag är här och skriver om det?

Skrivet av Gen:

Sen har de mailat en eller två gånger om saken men du kanske inte kollar mailen heller?

Har en separat mail för blizzard inloggningen som jag inte kollar... men för skojs skull gjorde jag det och har ej fått mail av varken bungie eller blizzard gällande flytten.... nåja om det går att göra efteråt så är det lungt, lite missvisande artikel då? står att det är för sent imorron... ? hmmz

Skrivet av Adlyd:

@Vioche: Dom har flaggat för detta sedan minst en månad tillbaka.

Kanske de har, men spelar inte aktivt just nu så jag har inte koll på alla spel jag inte spelar just nu...

Känns stabilt att man måste logga in på bungie.net för att föra över, men det går inte sista dagen!

Skrivet av Ahris:

Tror ärligt talat inte att det finns någon marknad för ett nytt Diablo på PC, visst finns det ett par hyfsat aktiva arpg's i klassisk stil men jag tror det skulle floppa om det inte var free to play.

Mobilmarknaden är en helt annan femma, där har man potentiellt miljarder kunder som är helt nöjda med att ha lite enkel klassisk hack & slash i fickan.

Rätt säker på att det finns en marknad för ett bra ARPG i Diablo universum

Diablo 3 har ju sålt över 30 miljoner kopior så även om det bara säljer 10% lär de "tjäna" pengar på det

TB vänder sig i graven...

Skrivet av Johan Olander:

Jag har ju spelat spel där folk har haft en uppsjö problem, men själv inte stött på något. Här har jag testat att bygga efter konstens alla regler, läst olika guider, kopierat etc. Det har gått bra för att sedan bli pannkaka senare in i spelet. Om det är en balanseringsfråga eller feature, vet jag inte. De jag snackat med har haft samma problem, vilket inte för den delen betyder att vi är någon slags majoritet. Jag kan å andra sidan inte basera en recension på vad folk på internet säger.

Sen, bör sägas, det är ett bra spel. Jag har haft skitroligt och skittråkigt. Ja, det behöver några patchar och dlc, men jag ångrar inte mina sena nätter. Jag kommer fortsätta spela, men det är störigt som fan.

Fast det är ju simpelt att låsa upp! Till en början trodde jag de här småöarna var någon slags tutourial. Hade älskat om end game var Isla Nublar och jag skulle få sätta alla mina färdigheter på prov.

Är på näst sista kartan och har själv inte problem med att de förstör stängsel förutom om det är något "mission" som hör till storyn samt om det blir sabotage/stormväder

som jag förstår det är det följande kriterier att följa för att de ska hålla sig lugna:
1, rätt storlek på området de får vara (grassland)
2, rätt mängd skog (forest)
3, vatten/mat
4, max/minst antal "population" dvs vissa vill ha minst tex 5-20 medans andra vill ha 0-5 osv, går du över eller under vad de vill ha så kommer de slå sönder staketet förr eller senare.
5, max/minst antal samma dinosaurie, samma som ovan - vissa vill ha minst 4 och max 16 tex, går man över eller under kommer det slå sönder stängslet, klickar man på dinosaurien så står det hur många de vill vara m.m

sen om man följer allt detta kommer de som sagt ändå att slå sönder stängslet ibland pga av sabotage och missions (i missions blir de griniga även om du uppfyller alla deras krav), kan hålla med om att det blir väldigt stressigt ibland, dock finns det alltid något att pilla med i spelet...
Sen finns det en "DNA" som heter typ agressive instincts som jag tror också gör att det slår sönder stängsel

Det blev väldigt svettigt när jag fick sabotage som öppnade alla grindar, 6st velociraptors och 12st Dilophosaurus gick loss mot mina stackars Parasaurolophus, hade inte nog med helikoptrar för att söva allt det :X

Skrivet av Nemo:

Fast det som "man brukar köra" gäller förstås inte alla spel.

I Star Citizen har man valt att köra med full transparens och alpha-versioner som kan testas av alla. Sedan litar man på att spelarna känner till skillnaderna mellan alpha, beta, release, osv, vilket de flesta gör.

Sedan verkar det inte spela någon roll hur många gånger det står "alpha" överalllt, det finns alltid en liten klick där hissen inte går ända upp.

Idag skiljer det väldigt mycket mellan alpha och beta etc beroende på vilket spel det är, många använder till och med early alpha

Kanske skulle kalla star citizens early pre-alpha då eftersom jag bara kom till huvudmenyn en gång sen gick inte spelet att starta?

@Aletheides: ja jo alpha hit och alpha dit, man bör inte öppna portarna för allmänheten om man vill att de som fortfarande funderar på att köpa spelet ska överväga att slå till...
Jag ser din poäng, men man brukar köra closed alpha tills det är spelbart iaf

Skulle testa det, installerade och startade upp för att se att det fungerade, kom till att välja hur ens gubbe skulle se ut sen fick jag förhinder och stängde ner spelet, efter det crasha det direkt när man startade... provade att köra verify, starta om datorn etc men blev inget testande...

Är inte som i south park, i south park dödar de typ lvl 1-10 fiender vilket ger typ 1-2 exp istället för 400-500 som han fick från varje "boar"
Så i south park tog det nog 400-500 gånger längre tid

Därför jag inte spelar FPS online idag, klarar inte av att spela mot fuskare, blir så satans förbannad

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Haha, jajo, Lotteriinspektionens jobb är ju att granska om saker bryter mot lagen. I ett mailsvar sa de som exempel att de aldrig kan värdera sociala värden, såsom ett åtråvärt mount, av förklarliga skäl.

Måste de värdera ett pris på vinsten för att klassa det som ett lotteri då?

Det mesta går väl att sälja utanför spel om man bara vill? om någon gör ett lotteri och folk vill vara med lär det vara något värde i "sakerna"

Vet inte om den som skrivit recensionen klarade ut spelet
för mig var det 5/5 tills sista acten, sen blev det 4/5 imo

Nintendo...

Bra att de bannar, men galet mycket fuskare... måste ju vara relativt enkelt att fuska i deras spel, nu spelar jag inte spelet själv men om man blir utsatt för en fuskare är ju kvällen säkerligen förstörd även om han nu bannas dagen efter.
Tror inte de som blir utsatta för sånt här tycker det är okej bara för att personen åkte dit...
För alla som spelar spelet hoppas jag de sätter stopp så ingen kan fuska istället för att bara banna
Kanske inte är det enklaste men man kan ju alltid hoppas