Inlägg av Olidion

Inlägg som Olidion har skrivit i forumet

Senaste åren har det varit gnäll och gnäll om att xbox inte har några exklusiva titlar. Nu köper de stora titlar, då blir det gnäll och gnäll om att de är onda och köper upp marknader.

Alltid trist när konsumenterna är de som kommer i kläm.

Gött! Jag gillar amazon prime. Netflix och HBO är ju rena tv-bolag där dyra satsningar måste vägas genom att massan måste se det, där med ibland lite fjombigt. Amazon prime är ju egentligen en bonustjänst för alla de som tecknar amazons fulla premium i deras shopping, något vi i Sverige kanske inte tänker på. Därmed blir även hela prime lite mindre kravlöst men ändå med amazon otroliga kappsäck pengar i ryggen. Märks på en del av deras utbud också som ibland är lite smalare och fanservice.

Samma här! Blir perfekt att spela med barnen då de är för små för Diablo och liknande.

Gäller det enbart sin main som får "utrustningen" eller kommer kunna skjuta brallorna av fienderna (bokstavligen) så det blir en riktigt blodig korvfest... blodkorv

Om man ska sälja spel som fungerar på flera plattformar tycker jag det är bra att de tydliggör om det är optimerat för en viss version/plattform. Ser man att det inte är samma version oavsett man kör på gammal plattform eller ny.
Visst man kan gråta över det som ett PR-trick, men jag har hellre en märkning av detta än inte alls.

"Min pappa är starkare än din..."

Såg att det var splitscreen men undra hur det blir med delat mellan enheter på samma spel i Gamepass. Exempelvis så har jag ett Gamepass och kan köra Sea of Theives med grabben då jag kör på dator och han på XBOX men vi ligger båda under mitt gamepass. Vore snyggt om det gick med detta också, då kan man ju trycka in en spelare till och ha med lillasyrran. Tre spelare på samma Gamepass hemma, det är service från Microsoft isåfall.

Krävs det att man är läskunnig eller kan man traggla sig fram ändå. Funderar på att skaffa det till min dotter 5år.

Gåshud fortfarande efter 8 år när jag ser den och den är fortfarande aktuell med sitt budskap.

Kan man spela barnen i filmen?

Skrivet av SWEBarb:

betyder ingenting utan alla fina spel, sony kommer köra över microsoft även denna konsollgeneration.

Älskar konstruktiva fanboys-kommentarer <3

Skrivet av Gesturr:

Bärbara datorer kan vara lurigt, den verkar vilja gå på integrerade GPUn istället för den dedikerade ibland. Jag hade övervägt att testa med en billig, kort kabel först.

Jag hade också tänkt det men läst att många kablar inte funkar, och då vet jag inte om det är kabeln eller datorn felet ligger i... Moment22.

Jag får avakta då. Osäker på om min dator funkar med det ändå. Har ingen dedikerad gamingdator just nu då jag kör mest konsoll. Men hade varit roligt att testa även om man inte kan få ut någon toppgrafik.

Surface book i7 16ram 512 GTX965M

Det har stått "Den är tyvärr inte tillgänglig i ditt land för tillfället." Sedan innan jul

Någon som vet när officiella Link-kabeln kommer till Sverige?

Ser flertalet som verkar besvikna över att det blir i praktiken att spela Xbox One-spel fast bara snyggare. Kan någon förklara för mig vad jag missat förutom detta i generationsbyte mellan konsolerna, vad är det mer man ska få förutom hårdvaruprestandan. Speldesign och story är ju inte hårdvarubaserat.
Jag förstår ju såklart att optimerar man spel för en ny konsol så kan man göra tekniska saker som inte ens går att göra bakåtkompatibelt med en äldre konsol och då istället måste strunta i dem. Men känns ändå som något missnöje över att vi spelen inte kommer bli lika bra för att de inte är exklusiva?

Känns som VR headset kommit i hetluften ordentligt sedan H-L Alyx presenterades, och folk köper dem.

Jag är en av dem, blev ett Oculus Quest. Perfekt instegsmodell för en som inte testat så mycket VR innan. Älskar det!

Quest får ju en linkkabel i dagarna så man kan koppla den till datorn också framöver.

Får en känsla av att många missat poängen med Games pass Ultimate och konceptet "både" PC och Xbox. MS vill ju såklart inte konkurrera med PC då de själva sitter på det mest använda operativsystemet på PC. Så varför då dela på PC och Xbox när man har möjligheten att slå ihop det? Med Ultimate så kan man välja plattformen för de som sitter både på PC och Xbox vilket många gör som har en Xbox. MS vill säkert bara underlätta (och tjäna pengar) på detta. Jag har ägt Playstations samtliga generationer, likaså Nintendos och Xbox samtliga generationer och alla har sin charm och sina exklusiva... Herregud vad jag hatar exklusiva titlar som konsument. Men gemensamma faktorn för spel har varit att jag alltid haft en PC. Men det som tickat över för mig med Xbox sista generationen är just denna delen att jag numera (äntligen!) kan börja slå samman min trofasta PC med min konsoll. Ett fint exempel var när jag kunde köra Sea of Theives på min PC men min son som satt på min Xbox men vi delade på mitt games pass, dvs en prenumeration men vi kunde köra co-op på mina enheter.
Jag ser MYCKET fram mot Hellblade 2 och kommer nog spela det på xbox då jag föredrar soffan efter en arbetsdag på kontoret i kontorsstol, men uppskattar att jag kan välja. Men jag tycker samtidigt det är synd för Playstation spelarna som inte får ta del av del 2 i sagan.

Gurra bekräftar Half-Life 3 av misstag.