Inlägg av Frisell

Inlägg som Frisell har skrivit i forumet

Skrivet av trickeh2k:

Nu äger jag ingen Switch själv så kan vara ute och cykla, men är inte de flesta spel på den i 60fps? Om de ämnar göra den "4K-kompatibel" så känns det som att de kommer få kriga för att hålla den stabil på 30.

Äger ingen Switch jag heller, men jag har fått för mig att de flesta spelen körs i 30 fps och tex Zelda har svårt att hålla den uppdateringsfrekvensen. Kan dock ha fel

Kommer nog köpa "4k switch" när nya Zelda släpps. Älskade BotW på PC.

Alla är ju skitfula, men la min röst på XSX då den inte sticker ut lika mycket. OM jag köper en konsoll så blir det nog PS pga titlarna. Jag har en fullt duglig PC till MS exclusives. Blir nog att invänta en slim från sony och hoppas att den kommer i svart.

Sweet. Längtar efter att lira FF7

Skrivet av Chicobello:

Vilken otroligt sömnig patch som inte kommer påverka mig överhuvudtaget.

När ska de fixa den labila autopiloten, den otroligt lågupplösta kartan, live traffic som inte alls stämmer, sjöar som svävar ovanför marken, lador på landsbygden som blivit stora hyreshus, broar som går under vattenytan osv.? Jag har betalat 1200 kr för detta och förväntar mig förbättringar utan extra kostnad.

Det kommer väl fler patcher. Man kan väl ändå hålla med om att installationsproblem är prio 1

Sedan jag flyttade hemifrån har jag haft Xbox(Första), Wii och Xbox 360. Jag hoppade ps4/xbox one generationen för jag tenderar att sätta mig vid datorn när jag vill spela. Jag avstod röst då jag troligtvis inte kommer köpa någon. MEN det beror helt på hur det går med FF7.

Antar att titlar är viktigare än HW. Vad umgängeskretsen köper är ju oxå viktigt om man vill spela tillsammans. PS har ju ett försprång där känner jag, men som sagt, jag köper nog ingen.

Xbox handkontroll är överlägsen PS dito i mina ögon.

Hajar inte grejen. Eller ens varför det är en nyhet? Hade dom lovat att ge alla en uppgradering eller? Sorry om jag har missat något.

Satt o kollade på en stream i natt där dom fick med en fuskare(speed) i startfältet. Vem i hela helvetet fuskar i fall guys? Jisses

Jisses vilken pajkastning. Varför måste man övertyga någon annan om vilken konsoll den ska köpa?

ÄNTLIGEN!

Tråkigt, men men...

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi får försöka!

Tackar. Kommer glo från bingen. Blir att jobba natt i natt, så måste spara lite krafter.

I ärlighetens namn bryr jag mig inte speciellt mycket om utseendet. Man tittar ju ändå på TVn. Samma gäller RGB i en dator.

Det som är intressant här är ju prestanda, ljudnivå och givetvis spel. Än så länge kan man ju bara gå på spel(och features*) och där ligger båda under förväntan.

*Gällande features ligger väl xbox rätt bra till iom anywhere och det där med att du kan flytta över spel från nuvarande konsol till nästa generation.

Jag har inte hunnit med TLoU part 1 än. Blir det spoilerfritt från ettan oxå?

Ja, galet egentligen när en ny cpu för 1500 presterar bättre, men sitter man på en bräda med samma sockel så kan det ju vara värt.

nu är det ett par år sedan, men jag tänkte uppa min i5 4690k till en i7 4790k, så kollade lite på swec och blocket. Det var ju bara glömma. Skumt det där. Vi får se var det tar vägen nu när lite fler c/t är med i leken.

Skrivet av rewoX:

Lite töntigt det här med Prisjakten mellan Sony och MS... Jag mena, skiljer det typ en 500-1000kr mellan dom konsollerna? inte så att man väljer den billigare då, utan man köper den ena eller andra av en anledning... Inte att Xbox blir lite billigare?

OT: Innebär det här att vi äntligen får se hur PS5-konsollen ser ut?

Det är nog många föräldrar som bara tittar på prislappen. Jag, självhushållande sedan 20+ år är inte säker vilken jag vill köpa.

Om jag köper.

Jag föredrar MS handkontroll väldigt, men jag tycker Sony har haft bättre spel under ps4/xbo perioden. Priset kan absolut bli en faktor för mig.

3/10 Isch..

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi håller på och kikar på tjocklek och storlek, och vet att många gillar dessa stora blaffor.

Gå och "låna" en från Swec för att testa om du inte har gjort det. Skulle kännas helknepigt att gå tillbaka till en som inte är lika bred. Oslagbart till FPS framför allt.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det är en riktigt bred musmatta. Har du den delvis under tangentbordet då eller?

Hela tangentbordet står på musmattan. Mattan sticker dessutom över kanten mot mig ca 1 cm för att skona underarmar. Svinskönt! Ser gärna att Eran matta är av rejält tjockt tyg oxå.

EDIT: https://www.inet.se/produkt/6100208/ducky-flipper-extra-svart...

En sån har jag nu.
Swec's förra matta var väl de dimensionerna?

Uppe höger tycker jag också. Gärna 900x400mm.