Inlägg av Gonathay

Inlägg som Gonathay har skrivit i forumet

Buggiga Dishonored 2 pc-patchat igen

Det kanske blir värt att köpa snart då? Detta är anledningen till varför jag knappt förbokar spel längre.

Jag köpte mig en Xbox One Elite Console, riktigt nöjd med den och det bästa av allt är Elite Controller. Utan tvekan den skönaste och mest funktionella kontrollen jag använt, även ordnat så att jag kan lira trådlöst på datorn med den.

Sweclockers om Battlefield 1: "Ett välpolerat PC-spel"

Varför finns DX12? Det verkar ju vara sämre än DX11.

Betatesta Paragon – med en XP-boost

Länken fungerar inte för mig.

Det går ju inte att ta hon på allvar, bara att ignorera allt hon säger.

Alltså att Witcher 3 inte ens var nominerad i kategorin musik säger ju allt om hur lite koll de har, fantastisk musik i Witcher 3 rakt igenom som jag lyssnar på även utanför spelet.

Som alltid så är det svårt att avgöra när man inte vet i vilket skick lagen kommer att vara i under turneringen, men favoriterna är enligt mig NiP, Fnatic och EnvyUs och det skulle vara otroligt om inget av dessa lagen kommer till final.

Skrivet av Spiff:

Män med hår på bröstet spelar Heroes of the storm.

Män med stora mustascher och vodka andedräkt spelar CS:GO!

CS:GO Fnatic vs EnvyUs vem vinner?

Ikväll är det dags för ännu en het match mellan Fnatic och EnvyUs (förutsatt att de lyckas besegra LGB ). Fnatic har veto och side pick advantage i denna BO3 match och de lyckades ta segern mot EnvyUs igår 2-0 med flertalet overtimes.

Personligen så känns det som att den här matchen kan gå hur som helst men att ändå EnvyUs nog har studerat vad som gick fel igår och nu har försökt åtgärda detta, därför så är min pick EnvyUs. Dessutom så är oddsen väldigt skewed både på csgolounge samt Trade Ninja (34% atm) så att spela oddsen här är nog det smartaste oavsett vilket lag du tror på.

HLTV: http://www.hltv.org/match/2294193-fnatic-winner-of-envyus-lgb...

Reddit tråd: http://www.reddit.com/r/csgobetting/comments/2vikgt/fnatic_vs...

Vilket lag tror ni kommer att vinna och varför?

Om de innan släppet säger att det kommer att komma dedikerade servrar och sedan ändrar sig så borde ju detta vara någon form av falsk marknadsföring enligt mig.

Men eftersom lagarna där borta i USA verkar gynna denna sorts beteende så kommer det inte att få några legala konsekvenser, capitalism is king!

Sanningen är ju också den att även om alla PC gamers skulle bojkotta CoD så skulle det inte spela någon större roll då den största marknaden är på X1/PS4.

Skrivet av warh0g:
Skrivet av Gonathay:

Om man läser kommentarerna på deras FB sida så verkar det som att många whinar för att det här är för annorlunda, i vanliga fall brukar de whina på att det är för likt det innehåll som redan finns.

Hur ska folk ha det egentligen? Antingen så är det för generiskt eller för annorlunda, går inte att göra dessa personer nöjda verkar det som.

En inte allt för vild gissning är att det inte är samma personer som klagar på båda sakerna.

Antagligen inte men intrycket man får av spelets community är att de bara klagar konstant oavsett vad Dice bestämmer sig att göra, väldigt tröttsamt.

Om man läser kommentarerna på deras FB sida så verkar det som att många whinar för att det här är för annorlunda, i vanliga fall brukar de whina på att det är för likt det innehåll som redan finns.

Hur ska folk ha det egentligen? Antingen så är det för generiskt eller för annorlunda, går inte att göra dessa personer nöjda verkar det som.

Förvånad över att Rockstar inte är med i listan.

Om ni tycker att det är värt att spendera pengar på en ny konsol för att spela spel ni redan spelat med något bättre grafik så fine, tycker att det också är dåligt att man utannonserat The last of us till PS4 trots att det fortfarande är ett relativt nytt spel.

Det som behövs för att både Xbox One och Playstation 4 ska sälja är nya intressanta spel, några helt nya spelserier skulle inte skada.

Ny trailer för Halo: The Master Chief Collection

Ny konsol med gamla spel yäy!

http://www.friatider.se/maximalt-hyckleri-n-r-speljournalist-...

Själv jobbar Arnroth på fz-redaktionen där 15 av 16 medarbetare är män och på sajtens ägare, danska Egmont, där är fem av fem styrelseledamöter män. Bland de politiskt tillsatta fackliga representanterna i styrelsen är dock två av tre kvinnor.

Dessa förhållanden väljer Arnroth att helt utelämna ur krönikan, vilket föranlett hård kritik från läsarna.

Jag är extremt taggad efter betan, spelet gav mig ren spelglädje och jag kunde sitta i flera timmar och röja utan att tröttna. Kommer nog att spela detta seriöst iaf så seriöst som det går att spela.

Funderar på att starta en titanfall klan eller möjligtvis joina en klan som vill spela seriöst och tävla.

BF4: Second Insult............

Minecraft-filmen ställs in

Korkat att inte fråga om lov först.

Avbokade nyss mitt PS4, inte för att konsolen verkar dålig utan för att det inte finns några bra spel till den i nuläget.

Köpte PC delar för pengarna istället, om 1 år så lär det finnas en bättre PS4 för samma pris som dagens eller mindre med fler bra spel att välja mellan.