Inlägg av Andy Hexagon

Inlägg som Andy Hexagon har skrivit i forumet

Jag prenumerar på Xbox Game Pass Ultimate och EA Play på Steam. Betyder det jag kan säga upp EA Play på Steam nu när det kommer till Xbox Game Pass, om jag har förstått det rätt?

Skrivet av Captain_Dracula:

Passade perfekt att jag köpte ett Quest 2 nu. Officiellt stöd för Virtual Desktop för ett par dagar sedan och nu detta.

Klickade precis också hem ett Quest 2, good news indeed!

Heads up! Elgiganten gick precis ut med detta inlägg på deras Instagram:

elgigantengaming
🎄 + 💙 = 🎮
Tagga någon som fortfarande har plats under granen. 😉
Mer info kommer snart. Håll ut. 👏🏻 Se till att följa oss på Instagram för uppdateringar!
#elgigantengaming #ps5 #playstation5

Skrivet av zevile:

Min kom fram smärtfritt idag! Du kanske borde höra med spelbutiken!

Dom har stängt sin chatt och telefon, så det går bara att maila och vem vet hur lång tid det tar tills man får svar. Men såg den är på terminalen i Malmö nu, förhoppningsvis kommer den imorgon. Så jävla surt bara.

Beställde Xbox Series X den fjärde december på Webhallen, kom idag! Jag har haft väldigt tur (för en gångs skull i mitt liv) då jag lyckades få tag på både PlayStation 5 och Xbox Series i år trots jag inte förbokade varken den ena eller den andra.

Nån mer som beställde Collector's Edition från Spelbutiken som har fått den? Senaste uppdateringen på DHL är från 8 december: Förhandsinformation mottagen-inväntar sändning-vid frågor kontakta avsändaren. December, 08 2020 08:40.

Men spårar jag det genom Spelbutikens hemsida (från mina sidor) så är senaste uppdateringen från 07:19 imorse: 10. december (07:19) The shipment is unloaded.

Wait, what? Where? When?

La en beställning på Xbox Series X förra veckan på Webhallen när den inte var i lager. Fick mail idag om att den är på väg till mig. Say whaaat?

Läser andra recensioner och dom nämner det är väldigt buggigt... suck.

Det blir PC för min del, på en 21:9 ultrawide (34-tum) 144hz skärm med RTX 2080 ti. Hoppas i alla fall på 60fps på max grafikinställningar med RTX High, men tror jag kommer få dra ned en inställning eller två för att uppnå den frameraten.

Skrivet av e3henri:

Lite sent svar, men det blev en LG OLED65CX!

Vet inte om det har varit så ett tag nu, men man kan köpa/boka Xbox Series X på Inet. Lade en beställning tidigare idag, men där finns inget leveransdatum för tillfället.

Skrivet av P2daO:

Ni som beställde vid 12-tiden och har fått era konsoler, betalade ni med kort eller tog det på faktura?

Betalade med Swish.

Skrivet av heady89:

Samma sits här, dags för ny TV i veckan, har du spanat in något speciellt ? Och så måste man springa och köpa spel också

Lite sugen på denna om den kommer på 'sale':
https://www.elgiganten.se/product/tv-bild/tv/153457/sony-55-x...

Har kollat in LG OLED55CX, men blev lite intresserad av den du länkade. Är det en 120hz TV?

Uppdatering! Beställde vid 12-snåret den 19/11 på Elgiganten och konsolen kom idag! Fick springa in på min lokala Elgiganten och köpa några spel efter jag hade hämtat paketet hos mitt ombud, hade helt glömt bort det i paniken när man spammade F5 på EGs hemsida i torsdags, haha. Nu ska jag bara införskaffa mig en 4K TV senare i veckan and I'm all good to go for next-gen!

Beställde vid 12-tiden på release-dagen, senaste uppdatering från Bring är från kl. 17 idag: "Sändningen har levererats till terminal och skickats vidare." It's on its way, boys!

Beställde PlayStation 5 (Standard Edition) igår på EG kl. 12:12 (betalade direkt med Swish). Fick sms/mail från Bring kl. 07 imorse att mitt paket håller på att förberedas för leverans. Kontaktade Bring via chatt för några timmar sedan och dom sa då att mitt paket inte hade lämnat Elgigantens lagervaruhus än. Så mitt PS5 kommer förmodligen nästa vecka eller i början på december om dom nu sitter och håller på mitt paket av någon anledning.

Skrivet av Ledkung:

Kan du hjälpa mig att få en ps5 disc version. Skulle betala 3 gånger men utslängd grå k app efter 😂

Det går inte att beställa mer, det är helt slut i lagret.

Skrivet av Shamanfox:

Tror Godfall är tidsbegränsad exklusiv till Ps5 innan den släpps på Epic Store på PC.

Man kan köpa och spela Godfall på PC via EGS sedan 12 november.

Så nu när de flesta av oss som har skrivit i den här tråden har fått tag på ett PlayStation 5, vilka exklusiva spel finns där? Dom jag kommer på är:

Demon's Souls
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Sackboy: A Big Adventure

Skrivet av CChild:

Står inget datum alls på mitt Mail eller på min sida på EG, står som reserverad men man undrar ju när man får den. Vet inte om jag ska ringa ner deras kundtjänst för detta även om man är nyfiken

Pratade med Elgigantens kundtjänst vid två tillfällen idag. Antingen får du din konsol imorgon, nästa vecka eller i början på december.