Inlägg av theBoosing

Inlägg som theBoosing har skrivit i forumet

Jag lyfter av högra kåpan från öronen ganska ofta så man hör familjen, låter som den simplaste lösningen för dig också hehe.

Skrivet av Broshimitsu:
  1. Paneltyp

  2. Uppdateringsfrekvens

  3. Storlek

  4. Svarstid

  5. Pris

Jag vet inte om jag riktigt bryr mig om resten om jag ska vara ärlig. Vet dock att mjukvara och appar i själva skärmen är en turn-off för mig.

Har precis skaffat en ny skärm, och är helt lyrisk över hur pc-gaming blev nu.

1. Oled 2k (3440x1440)
2. 175 hz
3. 34" ultrawide
4. 0.1 ms
5. 9650

Har precis bytt gaming-monitor till datorn. 34", 2k, oled, 175hz, gsync. Det största lyftet jag gjort tekniskt sen man gick från HDD-SSD. Herresatan. Exakt alla spel fick nytt liv.

Native 2k med 175 fps är magiskt, inte konstigt att min ps5a står och dammar sen år tillbaka.

Silksong

Testa blanda 50% cola och 50% pepsi i ett glas med några isbitar.

Njae, PS5 och Series X är förhållandevis starka jämnfört med vad PS4 o diton var. Så att man satsar mer på spel till nuvarande hårdvare hade ju varit önskvärt. Det är väldigt dött just nu.

En liten offtopic fundering, jag plockade upp en Wii U förra veckan och njuter av en backlog av härliga nintendo-spel. Deras första HD-konsol. Men nu såg jag att Switch också kör FullHD bara (1080p). Jag var säker på att switchen tog nintendo till 4k likt alla andra. Va sjukt egentligen! Och switch 2 går inte heller över till 4k? Det kanske bara är spekulationer dock.

Sorry för denna reflektion i en rea-tråd

Såg 3drealms och var tvungen att testa Cultic. ASSÅ VA, vilket jävla lir

Ogillar grejen med att ta bort ett spel helt för att bli ersatt med något annat, fy tvi för bövelen vad sämst det är.

Håller med. Dock dammar PS5an ganska rejält nu den också. Den väntar på GTA6. Spelar just nu på den nyinhandlade Wii U´n istället samt på datorn i vanlig ordning.

Alltså oj vad fina och genuint roliga spel jag missat som inte haft nintendo sen gamecube-tiden. Super mario 3d world! Så genuint roligt och hela familjen+vänner har inga som helst problem att vara med oavsett om vi spelar mario eller andra spel.

Swen Vincke är allas vårat facit i spelvärlden.

TVn behöver ha hdmi 2.0

HDMI 2.0
HDMI 2.0 lanserades 2013 och höjde databandbredden ytterligare till 18 Gb/s (från 10,2 Gb/s) för att därigenom också kunna höja uppdateringsfrekvensen på Ultra HD 4K-upplöst videosignal. Med HDMI 2.0 går det att överföra Ultra HD 4K-video i 60 Hz, vilket gör HDMI-gränssnittet lämpligt även för högupplösta datorskärmar. Den höga uppdateringsfrekvensen kommer också

Skrivet av Guld:

Jag har ingen ps5a. Så jag kanske kommer köpa denna ps 5 pro. Jag har länge varit sugen på The last of us 2. God of war och andra spel. Jag hade ps3 förut med en hel del spel som jag har kvar på skiva. Kan dessa ps3 spel jag har på skiva fungera på ps5 pro?

Nope, du får prenumerara på stora psn-paketet och får då tillgång till att streama gamla ps3-spel istället.

Sjukt coolt !

Häftigt! Polaren tjatar på mig att det är det bästa han sett så det skulle vara skoj!

Hur lång tid tror ni det tar för Microsoft att gå plus på Actiblizz affären?

Skrivet av Ruffles:

Jag köpte Wii U för fem år sedan för att spela en handfull spel. Det slutade med att jag köpte över 30. Det är en ful ankunge, helt klart, och Gamepaden kom jag aldrig överens med (även om den användes på ett coolt sätt i några få spel). Pro Controllern är däremot bra.

Have fun!

Coolt att höra, det medföljer 2 pro-controller så tänkte att man använder dem främst. Kommer även köra den som retro-maskin med Aroma Jailbreak. Taggad till 1000!

Skrivet av Ruffles:

https://i.imgur.com/6oPc4Mc.jpeg

Nu är ju varken Breath of the Wild eller Mario Kart 8 exklusiva på riktigt eftersom de i grunden är gamla Wii U-spel (kritik uttalad med besserwisseraktig Vi i femman-röst). Men just utifrån det är mitt val ett annat Wii U-spel: Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Det spel jag höll allra högst till Wii U och fortfarande, tio år senare, ett helt fantastiskt (om än utmanande!) plattformsspel.

Sedan gillar jag verkligen Super Mario Bros. Wonder också.

Budade precis hem en Wii U på tradera, och Tropical Freeze. Samt lite andra spel man missat. Låter som att jag har mycket att se fram emot.

Sant ellet falskt, så är det oavsett ett grymt spel.

Blitt 100 timmar i helldivers 2 nu, varvar det med wow classic. Som tur är klarar man gnomeregan på timman ungefär sen kan man logga ut igen och fortsätta i helldivers.

Helldivers kom från ingenstans och är ett genuint superroligt spel! Det enda vi hakar upp oss på är att turrets skjuter oss själva alltför ofta