Artiklar av Mats Nylund

19

Apache: Air Assault

Helikoptrar gör som bekant alla spel lite, lite bättre. Eller? Nu är ju en riktig Apache både dyr, svårflugen och ovanliga på svenska civila flygplatser, men ett spel kanske kan släcka törsten.

36

Two Worlds 2

Två världar? Räcker det inte med en värld per rollspel längre? Vi dyker ner i polska Reality Pumps orchvänliga uppföljare.

10

Create

Älskar du Lego och byggklossar? I sådana fall är det dags att pussla lite i EA:s senaste hjärnskrynklare.

20

Poddiga favoriter

Podcastar är inget nytt fenomen, egentligen. Men de senaste åren har det lyft och svenska spelprogram har ploppat upp som svampar ur jorden. Vilka är bäst, och varför?

77

Call of Duty: Black Ops

Efter tisdagens konsolrecension tar vi en närmare titt på PC-versionen av Call of Duty: Black Ops, närmare bestämt på spelets omtalade multiplayer-lägen.

109

Call of Duty: Black Ops

Hur ofta framkallar en förstapersons-shooter aha-upplevelser egentligen? Nya Call of Duty vågar gå lite annorlunda vägar, men hur kul blir det?

54

Kinect

Ditt vardagsrum kommer aldrig bli sig likt. Bokstavligt talat. Upp ur soffan och visa att man kan ha nytta av kroppen. Men var beredd på att Kinect kan kräva att du rör dig genom att möblera om.

4

Super Scribblenauts

Mer textbaserad problemlösning med vår handskmössade vän – nu med adjektiv! Men ska det räcka för att åtgärda tillkortakommanden som föregångaren drogs med?

29

Star Wars: The Force Unleashed II

I The Force Unleashed släppte vi loss kraften mot intet ont anande stormtroopers. Del två är här och frågan är om konceptet håller en gång till.

20

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

När Rockstar släpper nedladdningsbart material snålar de inte på konfekten. Zombier invaderar vilda västern!

26

Arcania: Gothic 4

Gothic-serien vandrar vidare på sina rollspelsstigar, ohyllad av kritikerna men älskad av fansen. Vi tar reda på om del fyra lyfter med en ny utvecklare bakom spakarna.

25

Rock Band 3

Tremannabandet FZ konstaterar att plast inte har rockat så hårt sedan det första Guitar Hero släpptes för fem år sedan. Läs vidare för besked om varför Rock Band 3 är en revolution för musikspelen.

110

Fallout: New Vegas

Att Obsidian är de storybaserade rollspelens kungar är det väl ingen som tvivlar på längre. Vi tar en titt på deras senaste alster.

24

DCS: A-10C Warthog

Hardcore-simulatorer släpps allt mer sällan, men är å andra sidan bättre än någonsin. Och DCS A-10 Warthog verkar inte bli något undantag.

22

Decembers hetaste spel

December brukar inte förknippas med hetta, men spelens julhandel kan tvinga tomten att ha på sig knallröda badbyxor. I vår tredje och avslutande del om höstens hetaste spel får du veta vad som glöder mest under årets sista månad.

18

Final Fantasy XIV

Square Enix gör ett nytt försök att erövra MMO-genren. Vi plockar fram tålamod och intuition och kastar oss huvudstupa rätt ut i hjälplöshetens rike.

25

Novembers hetaste spel

November, lugnet före julstormen och nedräkningen till nedräkning. I en serie om tre delar listar FZ höstens måsten och kansken, i dag tar vi en titt på de stora spelen i november.

22

Final Fantasy XIV

Final Fantasy handlar om episkt rollspelande. Därför känns det logiskt att släppa ett andra onlinerollspel i serien, och vi har provspelat det en smula inför recensionen.

26

Oktobers hetaste spel

Hösten har kommit och med den en våg av efterlängtade spel. En del precis runt hörnet, andra precis runt hörnet bakom oss. Här är hela listan med måsten och kansken under oktober månad!

50

Minecraft

Minecraft har blivit något av veckans snackis efter att både Rock, Paper, Shotgun och Penny Arcade hissat det till skyarna. Vi tar en närmare titt på det kubistiska utforskarspelet.

40

Sid Meier's Civilization V

Civilization är tillbaka efter några års dvala. Men kan den femte delen verkligen förbättra en redan legendarisk spelserie? Plocka fram snacks och vuxendryck - FZ har svaret.

73

Halo: Reach

Halo – spelserien som inte skulle få någon fjärde del – är nu inne på den sjätte eller sjunde. Som tur är!

17

Vanquish

Skaparna av Bayonetta och Mad World gör något nytt, och satsar på fartfyllda strider i tredjeperson. Eller vänta nu, det kanske inte är så nytt när allt kommer omkring...