Inlägg av Flaxe

Inlägg som Flaxe har skrivit i forumet

Func är riktigt bra produkter, iaf förut Har aldrig vunnit förut, så nu tycker jag verkligen att det är dags eftersom det dessutom är produkter jag är i stort behov av!
Men måste väl vara lite human och säga lycka till till er andra också

Har varit med i Closed Beta hela tiden och kan bara säga att SMITE är riktigt bra.
Har kört mycket MOBA (ARTS) tidigare och det har enligt mig blivit väldigt tråkigt, dels jag kört DOTA i WC3 så himla mycket så man tröttnat.
De som gör det extra roligt med SMITE är ju att man styr sin karaktär ungefär som i ett FPS spel och inte att man ser det ovanifrån som det oftast är, det blir som ett helt nytt spel fastän det i grund och botten är likadant som andra MOBA spel.

Rekommenderas starks för dom som inte testat än

Det gillar vi!

Det här blir en solklart köp. Kört de tidigare Sins spelen och dom är riktigt roliga!

Lär dig att skriva, tack.

Detta kan ju bli första vinsten hos FZ, eller första vinsten någonsin faktiskt Lycka till alla!

Team Deathmatch skulle bli kaos om det vore 32 vs. 32. Om TDM banorna hade varit så pass stora att det skulle fungera med 32 v 32, hur skulle det då fungera med "tajt infanteri" strider? Dessutom, så kommer det inte finnas fordon i TDM så skulle det ju inte funka med en karta lika stor som Caspian Border.

Det kommer ju fortfarande fungera att lägga till spelet som ett Non-Steam Game, fast när ni startar det så kommer Origin att startas automatiskt? Precis som det fungerar med Steam...

Ifall du startar ett Steam spel från skrivbordet utan att ha Steam igång, så öppnas ju Steam automatiskt och spelet startas direkt - det kommer ju bli samma sak med Origin.

Så om ni prompt vill ha spelet på ett och samma ställe, lägg till det som ett Non-Steam Game då!

Skrivet av raefzm88:

"oväntat"..

Detta bekräftar också alla tidigare spekulationer angående EA/Valve fighten. Självklart har EA varit fula från första början och alla bortförklaringar till varför det inte släpps till steam är och har hela tiden varit bullshit. Efter att ha läst de flesta kommentarerna här förstår jag att de som på något vis försvarar EA och origin är antingen inte pc-spelare, och har därför ingen uppfattning, eller så började dem lira igår. Finns inget bra med Origin. Inte med ea heller. Det är en skam att DICE ägs av Ea..

Du får gärna lägga till "flesta" i meningen där du säger att de som försvarar EA och Origin inte är pc-spelare etc.
Jag har inte ägt en konsol sedan jag sålde min PlayStation (1:an) för måååånga år sedan och jag HATAR konsoler ärligt talat - jag har inte ens spelat på en konsol de senaste 5 åren eller något sånt.

Om du säger att det inte finns något bra med Origin, då kan du ju inte ha testat Steam i dess betaversion och inte heller vid release. Steam var ju katastrofalt dåligt i väldigt många år efter releasen och det vet alla som använde det på den tiden.

Skrivet av Comstedt:

Förstår inte heller problemet riktigt. Överväger man att skippa ett spel som man vill ha pga detta är lite löjligt, med dagens datorer e det ju knappast ett problem resursmässigt och är inte särskilt jobbigt att starta precis.. Funka hur bra som helst i alphan. Är i princip samma sak som steam, mindre resurskrävande.

Kan bara hålla med.

Har du en dator som klarar BF3 och det hade fungerat att ha Steam igång i bakgrunden, då borde ni väl för tusan klara er med ett program som är hälften så resurskrävande som Steam också?

Alla som klagar över BF3 Alphan och Origin kan ju inte ha testat ett spel i Alpha stadiet förut, och inte heller ett program i Beta stadiet? Origin har alltid fungerat klockrent för mig och för att inte nämna BF3 Alphan... det är en av de bästa spelen i Alpha stadiet jag har testat, visserligen fanns det inte inställningar för sensitivty, kontroll etc. men om man bara tänker på själva spelet så var det riktigt bra för att vara en Alpha.
Såg att någon klagade över Origin chatten... jag kan väl inte direkt säga att Steams chat är mycket bättre.

Framförallt, ni kan inte jämföra Origin (BETA) med Steam som har funnits i snart 8 år. Steam var ju det sämsta programmet vi någonsin hade skådat när det kom, och det var ju värdelöst flera år efteråt också. När Origin har funnits i 8 år, DÅ kan ni jämföra Origin med hur Steam är idag.

Skrivet av Natrium:

Inge fel på Origin tycker jag funkar fint för alla mina EA games. Spelet kommer rocka tänker fan inte skita i att spela det för att dom bestämt sig använda något annat än Steam för att sätta igång spelet..

Kommer folk ihåg förr när Steam inte fanns när det bara var en jävla massa ikoner på skärmen, eller typ Mappen spel där du lag alla spel ikoner.
Folk kan ju sluta åtminstone klaga på att dom har alla spel i Steam nu måste dom slänga igång Orgin som tar 2 sec och stänga ner Steam om så är, skälvklart det behövs inte men folk kanske vill det ändå för att inte båda ska ligga igång samtidigt.

Ja, det var tider det!
Eftersom Steam kräver ungefär dubbelt så mycket resurser som Origin, tänk vad prestanda det kommer finnas kvar om dom stänger ner Steam och startar Origin, DUBBEL PRESTANDA!! (doh... 50 MB RAM) - som att det skulle göra skillnad på dagens datorer som klarar BF3.

Skrivet av Devildoll:

att inte släppa ett datorspel på steam idagsläget är ungefär som att bara släppa ett datorspel till mac.

man låser sig ute från en stor del av marknaden.
jag kommer inte köpa spelet via origin i alla fall.

steam är bra då de innefattar alla utgivares spel , origin däremot innefattar enbart EA spel , sådant tänker jag inte stödja , det slutar med att varenda jävla utvecklare har sitt eget lilla steam som man måste regga sig på.

litar lite mer på valve än vad jag gör på ea dessutom.

Du behöver ju inte registrera dig till Origin? Du använder ditt vanliga EA konto, samma som du skulle använt till BF3 ÄVEN om du köpt det via Steam.

Varför vill du stödja Steam/Valve istället för EA? Det är ju ändå ett EA spel du kommer spela, varför inte stödja utvecklarna direkt istället för att mycket av pengarna ska gå till en återförsäljare?
Varför litar du mer på Valve än EA? Rädd att EA ska ta pengarna från ditt kreditkort?

Skrivet av Tobblish:
Skrivet av Tybalt:
Skrivet av Flaxe:

Jag orkar inte läsa igenom alla kommentarer, ...

Skrivet av Flaxe:

Jag förstår inte hur folk kan skita i att köpa spelet för att det inte säljs på Steam? ...

Skrivet av Flaxe:

Förstår verkligen INTE vad problemet är...

Problemet är att du inte läser tråden du själv skriver i.

Problemet är att det finns alldeles för många ignoranta skitungar på FZ.

Jag läste igenom hälften av alla kommentarer, och det är exakt samma kommentarer som i alla de andra nyheterna angående detta - vissa ska bojkotta BF3 pga. detta medan vissa tycker det är skit bra.

Kanske är det jag som missuppfattar vad du skriver Tybalt, men jag tolkar det som att du menar att jag är dum i huvet och skriver sånt som inte stämmer? Om så är fallet så får du gärna förklara för mig vad jag har skrivit fel.

Jag orkar inte läsa igenom alla kommentarer, och allt som skrivs i kommentarerna har ju skrivits i de andra nyheterna som också handlade om detta.

Jag förstår inte hur folk kan skita i att köpa spelet för att det inte säljs på Steam?
För det första så skulle ju Steam (med 99% sannolikhet) sålt spelet 20-30% dyrare än alla andra ställen (inkl. Origin).
För det andra så MÅSTE du ha Steam igång för att kunna spela spelet om du köper det därifrån. Det behöver du inte med Origin. Du behöver bara installera origin, ladda ner BF3 och sen avinstallera Origin om ni vill det. Sen när ni installerat BF3 är det ju bara att lägga till spelet i Steam som ett "add non-Steam game" så finns den ju där i eran spel lista precis som alla andra spel.

Förstår verkligen INTE vad problemet är...

Skrivet av Mjodhavaren:

Kan någon nämna för mig VARFÖR man vill köpa spel genom Steam? Alltid när jag har kollat kostar dom ju minst 100 kr mer än det billigaste man hittar genom en snabbsökning på prisjakt.

Köpte mitt COD:Mw2 för 299 medans det kostade 59 euro på steam. Köpte på vägen hem från jobbet... la in i steam. Så vad är det frågan om?

On topic: Innebär detta att BF3 inte kommer ha någonting alls att göra med steam? Gillar tanken att kunna starta alla spel genom samma program med samma friend-system across. Eller innebär detta bara att det inte kommer säljas i Steam store?

Jag tror att du får svar på din fråga om du läser min post, 3 ovanför din.

Nu har jag inte läst igenom alla inlägg här, men sett några som klagar på detta.

Ni behöver INTE ha någon klient igång i bakgrunden för att spela Battlefield 3, som du faktiskt måste med Steam och därmed förstår jag inte problemet många har med detta - det är ju bara bättre?!!!!!

Ladda ner exempelvis Origin (typ 5MB stort, oooh noooo!!!!!), ladda ner Battlefield 3. När det är klart så kan ni ju för fan avinstallera Origin och lägga till BF3 i Steam som ett Non-steam game så finns ju det där exakt som alla andra spel.

Satan vad svårt det verkar vara för vissa att förstå!

Trevlig läsning! Har faktiskt en sån Nintendo Scope liggandes i källaren haha. Den är faktiskt gigantisk!

Ingenting som påverkar mig. Har ingen konsol, kör allt på PC, och eftersom det bara var 2 spel (som jag inte spelar dessutom) som stängs ner på PC så gör det inget!

Skrivet av FUtech:
Skrivet av Flaxe:

Tycker det är väldigt bra. Steam är, enligt mig, helt värdelöst. Framförallt pga. deras extremt höga priser. Många nya spel har du kunnat köpt för 300-400kr på release datum hos i stort sett vilken spelbutik som helst - det gäller både fysiska kopior som download. Detta medan Steam tar 500-700kr för samma spel.
Jag förstår inte er som skriver "Jag köper inte detta spel om det inte kommer på Steam". Förklara gärna för mig hur det kan vara avgörande?

För min del undviker jag allt vad Steam heter. Är spelet Steam excluisive så skiter jag hellre i spelet.
Idiotiskt att man ska behöva ha igång skiten för att ens kunna spela det man har köpt.

Ja precis.

Ni som klagar på att man måste ha flera olika konton för allt etc. DET BEHÖVER MAN JU INTE! Ni loggar ju in till BF3 och Origin med samma konto, dvs. ert EA-konto, och det måste ni ju ha vare sig ni köper spelet via Steam eller inte. Då kan ni ju lika gärna dissa ALLA spel som kräver en inloggning och bara hålla er till singleplayer.

Tycker det är väldigt bra. Steam är, enligt mig, helt värdelöst. Framförallt pga. deras extremt höga priser. Många nya spel har du kunnat köpt för 300-400kr på release datum hos i stort sett vilken spelbutik som helst - det gäller både fysiska kopior som download. Detta medan Steam tar 500-700kr för samma spel.
Jag förstår inte er som skriver "Jag köper inte detta spel om det inte kommer på Steam". Förklara gärna för mig hur det kan vara avgörande?

Slutade spela WoW för några månader sedan efter att ha spelat sedan tidigt vanilla, riktigt tråkigt det har blivit!
Vanilla och TBC var de enda bra tiderna.

Drakedog är den enda person jag faktiskt gillat inom PVP videos... har inte varit intresserad av PVP när WotLK kom, men hans vanilla videos är riktigt fina. Kommer heller aldrig i hela mitt liv glömma när han deletade sin karaktär, jag började seriöst grina när jag såg det första gången :'( Menmen, han kom tillbaka men då var Vanilla tiden över och då var det inte lika intressant med PVP längre.

Alla hans vanilla videos är ju bra, men 2:an får nog plocka förstaplatsen om man måste bestämma.
http://www.youtube.com/watch?v=P8sJmmlpmAA&feature=related

Videon där han deletar sin karaktär:
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14524