Inlägg av Moon

Inlägg som Moon har skrivit i forumet

1
Skrivet av buadaniel:

Detta är en utav do mmest tråkigaste spelen som jag har lirat. Dom borde trycka in mer pengar i Quake istället som är 10 gångare roligare och kolla på än detta skräpet.

Om man går in med förväntningarna att Shootmania ska vara ett nytt och bättre Quake så förstår jag att du blev besviken. Spelet är annorlunda i sin uppbyggnad och kräver att man ser på det som ett nytt spel, inte som Quake 5.

Spela några runder Elite (vilket är gratis) med två polare och ge det en ordentlig chans så hoppas jag att du kommer ändra syn på det! Att det skulle vara en mycket sämre åskådar-esport än Quake håller jag inte med om heller, eftersom att man bara har 1 attacker att följa så missar man ingen action, precis som i Quake

ÅÅhh vad jag hatar folk som bashar hårt på S2, är ju bland de bästa spelföretaget som finns just nu. Vissa ändringar kunde dom ha struntat i, tex coins, Men jag förstår varför dom har gjort det (dom är trots allt ett företag).

Skulle önska att S2 tog hand om Starcraft 2 ist för Blizzard! blizz rör ju inte ett finger så länge det inte går att tjäna pengar på det... jämför b.net 2 med HoN. Communityt fick tjata i över ett år för att ens få chat-kanaler

Kommer NI att streama eller är det bara en länk till MLG-streamen?

Quake (3 och live)
Starcraft: Brood War
Starcraft 2
Heroes of Newerth
Call of duty (både 1,2 och 4)

Lars Gustavsson knows his stuff, gillart!

Skrivet av QueloR:

Haha, "oh look, an idea that makes money. We shall try make our own!"

Ja hade ingen tänkt på det viset så hade vi inte kommit långt. Gillar initiativet

Det är möjligt för 1 spelare att vara i slowmotion och inte de andra som är någon annanstans på kartan. Vad som händer när ett spel går i slowmotion är att alla animationer går långsammare och gravitationen sänks. Detta kan man ju göra inom ett område runt personen som ska vara i slowmotion, om någon är nära kommer de ju också vara i slowmotion men det behöver inte påverka alla spelare.

Wow, måste säga att jag älskar grafiken O_O Dock såg Seth lite halv taskig ut

Noooooo! :'( Me wants update!

Sorgligt :'( rip

Spelet är fett kul ^^ Men det är lite överskattat måste jag säga :/

Älskar serien <3 Alla borde se den, skit frän. Synd bara att jag inte äger ett 360 eller ps3

Spelar nästan aldrig spelen singleplayer ^^ Multiplayer is teh shit

1