Inlägg av njal

Inlägg som njal har skrivit i forumet

Kan berätta att jag har varit minst sagt tveksam till VR och att pengarna man har fått lägga på att få ett bra headset varit för mycket.
Men i år ändrade jag mig efter att ha sett fler och fler positiva recensioner av Oculus Quest 2 som har ett överkomligt pris, är trådlöst (enormt plus) och har bra kontroller.
Va lite tveksam till att ha ett facebook-konto för att kunna använda men det är inte som att jag nånsin använder mitt gamla FB-konto till något ändå och det enda dom verkar logga i dagsläget är vad du spelar och hur länge.

Att kunna streama från PCn till Quest2 med Virtual Desktop är väldigt smidigt och min erfarenhet är att kompressionen inte är något som stör mig. Ingen märkbar fördröjning heller (20-35ms beroende på spel). Skulle önska att jag hade lite bättre grafikkort än ett 2060 Super för att alla spel ska flyta på perfekt men det är inte alls illa.

Jag trodde också att det fanns typ 5 spel som va värda att spela men spelet som jag fastnade för först va ett som jag aldrig hört talas om innan: Hellsplit Arena
Har nu spelat Robo Recall, Star Wars: Vader Immortal, GORN, Arizona Sunshine och köpt VR-spel på senaste rean på Steam för över 1000kr så har nog spel fram till sommaren nu.
Det finns många VR-spel och upplevelser på Steam och Oculus-butiken som dessutom är helt gratis.

Kan tycka att det är många negativa kommentarer i tråden, massa gnäll och tjat och bla bla bla. Ta och spela samma gamla spel som ni alltid gjort då era tråkrövar och gå miste om något nytt som är riktigt kul.

"Jim Fucking Sterling, Son!" har ett vettigt meddelande till Konami:
https://www.youtube.com/watch?v=fHszeYz5Mi0

Spoiler:

Meddelandet är Fuck Konami

Skulle älska flera avsnitt eller filmer med Futurama men ett mobilspel är väl så nära mer av Futurama vi kommer få.
Om det inte samtidigt är reklam för en ny säsong/film? (hoppas, hoppas)

Skulle kunna tänka mig en bärbär steam-maskin för spel som Darkest Dungeon, NOT A HERO men bara om priset är ok och den klarar av att köra spelen bra.

Julauktion.. vad är det här för skit?
Ge mig den vanliga julrean bara.
Gems... jag får ihop till 1/20 av ett dåligt spel med mitt skräp, woohoo... ehh.. ne.

Var i Skövde bor du? Jag har en ask Alvedon som du kan få om ingen mack som säljer läkemedel har öppet
Jag är vaken någon timma till

Va? De-mo... Vad är demo?
Har inte sett ett demo för ett spel som jag dessutom ser fram emot på.. jag vet inte.. men det känns som år sedan sist.
Bara det att dom släpper ett demo till spelet för PC ska dom ha en eloge för. Om ändå fler utgivare gjorde det.
Ska testas imorgon!

Jag spelade igenom Castlevania: Lords of Shadow på PC för bara några dagar sedan och jag gillade det mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra när jag började spela det
Älskar den gotiska stilen och det oförlåtande stridssystemet med fokus på timing men som samtidigt är väldigt belönande när man gör bra ifrån sig.
Det dåliga är väl alla pusselmoment, jobbiga kameravinklar och ibland är det väldigt otydligt hur man tar sig vidare. Inte mycket till tips som hjälper en.

Men det påminde mig om en spelgenre som jag glömt av men som jag gillar så nu spelar jag Devil May Cry, som är ganska annorlunda. Och så kom ju nyss Metal Gear Rising: Revengeance som jag har hört bra om och ska prova här näst.

Sammanfattning av min kommentar: Ser fram emot 2:an

Får man göra reklam för och sälja såna här tjänster genom FZs forum?
Det låter jävligt dyrt och är uppenbart att du gör reklam för dig själv. Så du har provat tjänsten som du själv säljer, ja det låter ju övertygande...
Det luktar scam.

Så nu är både Hearthstone: Heroes of Warcraft och Heroes of the Storm under utveckling av Blizzard, ingen risk för förväxling här inte?
Har inte sett ett skit från Heroes of the Storm men kunde inte bry mig mindre.
Med Hearthstone verkar ju Blizzard iaf göra något rätt. Magic-liknande kortspel fast med ett riktigt bra interface och det verkar ha byggt upp en stor hype sedan betan startade för lite mer än en månad sedan?

Va höga förhoppningar alla har då.
Jag gissar på 3 nya Trading cards till Steam eller något lika idiotiskt som det brukar vara med såna här nedräkningar.

Shelter

Något som jag reagerade på innan jag ens började läsa texten är att spelet ser väldigt blekt ut, är det något fel på bilderna?
Även bilderna från när det är natt i spelet ser bleka ut, det som ska vara svart ser mörkgrått ut.

Men spelet verkar ju helt klart unikt med sitt tema så jag ska nog ge det ett försök ändå.

Det låter ju ganska bra men som med allt som Peter Molyneux säger så tar jag det med ett lastfartyg med salt för han må ha bra idéer ibland men oftast är det bara snack och inte mycket till spel.
Så hur mycket den person som vann verkligen kommer att påverka får vi väl se.

Vad är modernt sesambröd?
Är det surdegsbröd bakat på en Xbox One?

Det känns som hälften av alla indieutvecklare gör plattformsspel. Finns det så många spelare som älskar plattformsspel att det går att sälja en vettig mängd av dom utan att spelet drunknar bland alla andra titlar? Jag kanske är helt fel ute för jag är inget fan av plattformsspel.

Det som ser kul ut är att det är fartfyllt men det ser också ryckigt ut så man undrar ju hur bra kontrollerna är och det känns viktigt att det är bra kontroll i ett snabbt plattformsspel.

Ett så detaljerat ansikte, synd bara att han har ett svart hål i munnen.
Jag skulle bli rädd om jag såg någon som har en mun som absorberar allt ljus

Ser ganska trevligt ut men det får mig att tänka på spelet Arx Fatalis och hur mycket jag skulle vilja se ett liknande spel igen.
För er som inte har spelat det kan man väl säga att det är ett FPS RPG, typ Deus Ex i fantasy miljö.

Skrivet av Zlither:

och vad ska detta spel föreställa? Vad ska man göra i det? ska det bli något i stil med minecraft eller vadå? hänger inte med alls såg bara aningen skumt ut när jag kikade närmare på det

Inte helt säker men det ser ut som ganska tråkiga pussel i en trevlig värld

Mysig grafisk stil, som många säger, men gameplay ser riktigt tråkigt och repetativt ut. Allt som man såg av gameplay va väl samma typ av pussel om och om igen för att låsa upp nya delar av världen och vrida speglar och annat åt rätt håll..
Så det känns ganska "meh".

Jag gillade New Vegas bättre än Fallout 3 men Fallout 2 är fortfarande favoriten.
Filmen ser inte så lovande ut men det är bara att hoppas på att den blir ok.