Inlägg av The flying Meatball

Inlägg som The flying Meatball har skrivit i forumet

Good luck, har själv lagt om min vanor sen i somras och har gått ner över 20 kg, har fortfarande några kg extra, men jag kan förstå hur skönt det måste vara när man äntligen uppnått sin idealform. Beach -11 FTW!

Dessutom om du gillar taktik och sådant från Baldurs gate så måste man göra liknande med The Witcher, det finns ett alkemi system där man kan tillverka bomber, potions, oljor till svärdet för att förbättra dina chanser.

Låt mig rekommendera ett av mina absoluta favoritspel: The Witcher! Varför är då The Wicher så bra? Jo till skillnad från de flesta fantasyspel så har The Witcher en mer mörk och realistisk story, den är välskriven och har flera intressanta twists and turns.Förutom det så påverkar spelarens val hur storyn fortlöper ganska mycket och om du tyckte om lir som KOTOR så är det här liret för dig. Spelet bjuder också på ett mer intuitivt combatsystem, till skillnad från WoW standarden och det erbjuds 3 olika svårighetsgrader som alla känns härligt genomtänkta, från nåben till den vanlige spelaren till piskade lädermasochisten. Förutom allt det där så är det väldigt billigt nu också 129:- på Webhallen, så om du är tveksam, eller inte tyckte om det (vilket du inte borde göra) så har du nog råd med något annat!

Yesss! Tack för att du posta! Laddar ner nu och den säger att jag köpt det.

Re: det funkar grymt!:D

Peddospel #1....

Jesus, att såna människor faktiskt finns. Det är ju tragiskt att stå och hota folk sådär över internet och man kan ju inte direkt säga att hon såg speciellt farlig ut heller, det räcker nog att putta "det" så "det" inte kommer upp igen.

AC blir ju bara bättre för varje spel som kommer

Vad fjolligt, varför inte döda lönnmördaren om man är target om man nu kan smälta in i folkgrupper?

Jippi, en fiende i hela spelet, som dessutom ser ut som en fläck olja

Vilket skräp ge mig NFS Underground 3 istället, 1 och 2 var king när man körde det som liten (love;))

Som Blizzard har även dessa grabbar bemästrat CGI, bara spelet är lika bra...

Det var nog en dålig idé att köpa 3gsen för 2 månader sedan, men jag kunde inte hålla mig. Får klara mig tills 5:an kommer

Kan det aldrig vara USA som är "bad guys" alltid är det ryssar, tyskar eller någon asiat, börjar tröttna på det nu. När får vi skjuta lite jänkare?

Assasins´s Creed 3 någon? Annars så var det en av de bästa och snyggaste trailersarna jag sett, fick till och med rysningar.

There will be blood...

Natalpremiär

Måste bara passa på att fråga om det var fördröjning och i så fall hur stor?

Kom tillbaks när ni gör det på en iphone.

Ja vad fan, med 3 polare att spela med så har man ju iallafall aldrig tråkigt så det blir nog ett köp.

PS

Till er som gnäller om att spelet suger, testa att spela spelet med några kompisar så blir det genast mycket roligare och om ni inte har några vänner gtfo och köp ett annat spel.

DS

Son of a thousand thai whores! Jag fick ingen nyckel:/