Artiklar av Game Ove(r)

13

Submerged

Hela vägen från Australien kommer en av de vackraste katastrofer vi har sett på länge i ett äventyr som borde erbjuda både svindel och en blöt drunkningsdöd. Det vi upptäcker är dock något helt annat.

2

Frozen Cortex

Efter sitt taktiska Frozen Synapse med terrorister och antiterrorister, satsar utvecklaren Mode 7 på att upprepa framgången på framtidens taktiska idrottsarena med Frozen Cortex.

18

Risen 3: Titan Lords

Risen 3 kan sägas handla om piratkopiering eftersom det kopierar friskt främst från andra piratspel, och kopior brukar som bekant sällan vara lika bra som originalen.

46

Sacred 3

Tyckte du om Sacred och uppföljaren? Förväntar du dig mer av det goda i Sacred 3? Trist! Förändringens vindar har blåst rejält.

67

Divinity: Original Sin

Det händer inte ofta, men ibland slår den till – förälskelsen som reser armhår, sabbar nattsömnen och drar ett suddigt filter över vardagen. Som Divinity: Original Sin, ett rollspel som mäter sig mot genrens mästerverk.

2

Så skapar du enkelt en server i Minecraft

Vill du uppleva äventyren i Minecraft tillsammans med andra men får ångest av ord som "serverkonfiguration"? Minecraft Realms är för dig.

16

Test – Mionix Avior 7000 och Naos 7000

Mionix släpper två möss som nästan är som en. Vi reder ut likheter och skillnader mellan Avior 7000 och Naos 7000.

12

Xtrfy XG1-R LED

Svenska Xtrfy slår sig för bröstet och proklamerar "Want it all? Here you go" med sitt tangentbord XG1-R LED. Ett uttalande som hänger lite på hur man tolkar det.

10

Lego Marvel Super Heroes

För femhundrade gången kommer ett spel med Lego i titeln, och för femhundrade gången handlar det lustmord på välkända figurer. Värm upp styrtummar och smilmuskler.

19

Natec Genesis HX77

Ett billigt headset från Nantec som lockar med fjärrkontroll och riktigt 5.1-ljud. Det låter mycket bättre än det låter.

46

Rocksmith 2014

Malmsteen, Satriani eller snubben som sitter med en pappersmugg på busshållplatsen och kan tre toner, oavsett din skicklighetsgrad ska du kunna använda Rocksmith 2014.

17

Plantronics Rig

Nu kan din spelrigg kompletteras med headsetet Rig från Plantronics, som täcker behovet av att prata i telefon och spela samtidigt.

24

Mionix Avior 8200

Svenska Mionix drar undan ridån för Avior 8200, en gaminggnagare som visar sig vara en dreglande prestandaulv utklädd till ett plastfår.

14

Rocksmith 2014

Med Rocksmith fick Ubisoft oss att kasta plastgitarrerna och greppa en riktig gura. Med Rocksmith 2014 vill de lära oss ännu mer, oavsett om vi är nybörjare eller ärrade rockers.

10

Razer Kraken 7.1

Razer återvänder till en av sina traditionella jaktmarker med headsetet Kraken 7.1. Men monsterljudet uteblir och lurarna kunde lika gärna ha fått fortsätta ruva på havets botten.

22

Razer Hammerhead Pro

Razer fortsätter försöka leka frälsare för mobila gamers som inte vill släpa på ett par kilo utrustning med ett mobilt in ear-headset, och resultatet är en fanfar med örontrumpeter och trumhinnor.

27

Razer Orochi

Varför ska du nöja dig med det näst bästa bara för att du råkar vara en ambulerande gamer? För att det anpassade alternativet är felkonstruerat.

50

Creative Sound Blaster Evo Zx

Hur mycket kan man pressa in i ett headset utan att det blir för mycket? Creative tar till bräckjärn för att ta reda på det.

31

Rising Storm

Den gudomliga vinden blåser upp till full storm i Rising Storm, en multiplayer-shooter som också är en fristående expansion till habila Red Orchestra 2.

19

Fable III gratis på Xbox Live – men inte för alla

Spelare runt hela världen rapporterar att det är gratis att ladda ner Fable III till Xbox 360.

56

Age of Empires II: HD Edition

När Ensemble lades ner trodde många att hoppet var ute för Age of Empires. Men tiden ville oss väl och nu är det hög tid att HD-återvända till seriens höjdpunkt.

25

Cities in Motion 2

Alla har åsikter om sin lokaltrafik, vanligtvis inkluderar åsikterna ord om inte lämpar sig i tryck. Men med Cities of Motion 2 - gör det bättre själv om du tror att du kan.

16

NeoGeo X

Nostalgidimmorna skingras och fram träder en modern arkadklassiker. NeoGeo X visar att gamla arkadmaskiner nu får plats i din innerficka.

17

Tiger Woods PGA Tour 14

Tiger Woods är återigen redo att slå både konkurrenter och hole in ones. Den här gången i sällskap med kvinnornas LPGA-tour och golfhistoriens tyngsta namn.

18

The Sims 3: Universitetsliv

Den nionde expansionen till The Sims 3 låter dig leva den amerikanska collegedrömmen. Det är som sig bör ett virrvarr av pluggande och togapartyn.

50

Creative Sound Blaster ZxR

Efter en tid ute i kylan har Creative fått nog. Nu vill de åter tillhöra gräddan av ljudkort. Och Creative sade: Varde ljud, och det var ett ZxR-ljudkort.

29

Func MS-3

Func kompletterar sina musmattor med en gaminggnagare, och man lyckas blanda både högt och lågt.

37

Razer Orbweaver

Razer vill göra våra tangentbord passé med sin nya sfärvävare. Och visst passar den som handen i handsken.

4

Earth Defense Force 2017 Portable

Earth Defense Force låter dig skövla och skjuta som få andra. Myrornas krig har sällan varit större – däremot har det ofta varit bättre.

14

Qpad QH-90

Qpad har lagt pannan i djupa veck för att erbjuda det optimala örongodiset med sina nya headsets.