Inlägg av Mockasin

Inlägg som Mockasin har skrivit i forumet

Skrivet av Majoren:

Frågan om lönekonflikt tycker jag hon ska ta internt, inte ställa till med en scen på twitter. 4000 dollar verkar vara för mycket pengar med tanke på att hon inte verkar bete sig särskilt proffsigt eller lojalt.

Kommer inte bojkotta spelet, nej.

Varför skulle hon vara lojal mot någon som gett henne kicken i princip?

Hur proffisigt är det av spelmakaren då att bara erbjuda henne 4000USD istället för att säga att de vill ha en annan i rollen? 4000 var dessutom det slutgliltliga budet efter att ha skrivit till VDn, det var lägre innan.
Hon hade dessutom varit I audition för rollen också, som hon klarade av, och sedan fortsatte till löneförhandlingen.
Sen gå de ut i media och säger BS i stil med: "tyvärr så kommer inte Hellena Taylor reprisera rollen pga konflikter i tidschemat".
Varför utsätta henne för alla dessa steg om de inte ville ha henne från början? Jävla fegt.

Zelda Majoras Mask
Nier Automata
Witcher 3
Yakuza 0
F-Zero GX

Grafiken ser skit ut, och animationerna med. Dialogvalen likaså.
Men fyfan DAT CRAFTING. SHUT UP AND TAKE MY MONEY!
HYPE!

Finns det något annat spel med open world som har haft färre buggar än Witcher 3? Jag har sett ett par glitches när jag spelat i totalt 80 timmar, men på samma tid i andra liknande spel så har jag blivit utsatt för minst dubbla mängden buggar, ibland game-breaking. Så jag tycker de gjort ett otroligt bra jobb ändå för ett så ambitiöst och omfattande spel.

Nej förfan, det är ju störtlöjligt att dela ut pengar till de som inte kommer högt på placeringen. Som när man spelade knattefotboll så fick alla som deltog en medalj. Uhh.

Som jag fattar det så betalar redan Valve resan, boende etc till de som lyckats kvala in också.

Och om ett lag inte får ta del av prispengarna, men som annars presterade väldigt bra, får säkert lite extra pengar från sponsorer etc. för att de öht kommit så långt.

Skrivet av walter_iego:

399 USD är ca. 2615:- kronor, mycket billigare än PS4:an som går att få tag på för 3800:- nu på Elgiganten. Det billigaste Xbox 360-paketet kostar 1500:- och då får man två spel till.

Det här kan mycket väl bli ett lyckokast för Microsoft.

Aldrig, aldrig någonsin har det gått att direkt köra växelkursen från USD till SEK för att få reda på priset. Hur kan det komma sig att folk inte lärt sig detta än?
För du vet... PS4 kostar också 399 USD. Anledningen för att det är högt pris i Sverige är bland annat pga hög efterfrågan.

Dota2, PoE är väl de enda spelen som är riktigt bra och icke-pay2win. LoL, WoT mfl. måste man ju grinda för att låsa up karaktärer/tanks. TF2 är väl inte helt 100 också då det finns vapenmodifikationer.

Jag har redan slängt mina pengar på dom, men jag är rädd för att det inte kan nå upp till hypen. Det är ju inte lite förväntningar på spelet precis.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av Sanazin:

Och nu är man imponerad. Detta är vad alla next-gen spel bör sikta på, 60FPS och 1080P åtminstone. Frågan är dock om man skall införsskaffa PS4 versionen när man ändå har spelat igenom spelet på PC.

Absolut. Hellre att man skruvar ner grafiken lite och kör det i 60 FPS än fläskig grafik i 30 FPS med frame drops ner till 15-20.

Skrivet av Chiefen:

Grymt imponerande. Min PC kostar mer än PS4'an och jag kan inte köra TressFX med 1080p och få 60fps.

Det är optimering som förtjänar tre tummar upp!

Hela grafikmotorn har blivit omgjord och är bättre optimerad. T.ex. så har dom gjort om TressFX där det fortfarande ser bra ut men är mindre krävande.

Dock så tycker jag att det är skumt att Xbone bara får 30 FPS då hårdvaran i den inte är så himla mycket sämre. Skönt att dom inte begränsar ena konsolen på samma sätt som dom gjorde förra generationen i alla fall. PS3an fick i stort sätt alltid begränsad grafik och prestanda tack vare 360n.

Sagt det många gånger tidigare men orsaken att x1 får låst till 30 fps och inte låst till 60 är för att det är viktigare att ha stabil fps än en som hoppar. Därför kommer spelet kännas smidigare med låst fps till 30 än om den skulle hoppa mellan 40 till 60.

Fast ryktena som gäller är att det inte är låst fps i det här spelet. Bara det att xbone-versionen är närmare 30 fps och PS4 versionen har 60 fps avg.

Skrivet av Nenetis:

Oj vad fina spel, synd bara att konsolen inte är här i tid så jag kan spela dem :D.

Lol, ja. Om nu PS4 släpps i år i Sverige så kommer ju många utav multiplat-spelen få en sorts "nextgen-tidsexklusivitet"* här. Typ BF4, AC4, CoD, WatchDogs, Fifa med flera.

*Räknar inte med Wii U, förlåt.

Skrivet av blodChoklad:

mindre konkurrens är aldrig bra. Synd

Fast, det blir ju knappast mindre konkurrens om Webhallen fortsätter självständigt. De har bara bytt ägare från Pixmania till Komplett. Det är samma antal aktörer ändå.

Det sorgliga är att det finns så pass många personer som verkligen köper dessa digitala småsaker, och det är därför utvecklarna fortsätter med det...

Skrivet av FuzioN:

Det är detta jag pratar om

Är det någon här som fattar vad han menar? Antingen förstår jag inte honom (för att det är dålig svenska) eller så läser jag ett bisarrt ihopkok av fantasi. Vad är det jag skådar?

Jag förstår inte vad Intel har med Xbox att göra öht. Säger han att CPUn i Xbox 360, Xenon, är från Intel? Och inte designad av IBM alltså?
Sen, vad har Intel-processorerna tillsammans med optimering och spel att göra? Deras processorer är helt enkelt snabbare än AMDs rent allmänt. Såklart de är snabbare i spel då också.

För att klargöra. Mig veterligen har Intel har INGETING med Xbox att göra. Inget samarbete någonsans.

@Fuzion

Du snackar om MS och Intel hela jävla tiden. Exakt vad är det de ska hjälpa MS med i nästa Xbox? Det är stort sätt spikat att både PS4/Xbox720 ska använda 8-kärniga 1,6GHz Jaguar-procssessorer från AMD. Båda GPUerna ska också komma från AMD. Fint sammarbete där med Intel.
Kostnaderna av dessa nya konsoler kommer inte vara i närheten av 360/PS3. De använder mycket mer standardhårdvara - dvs långt ifrån de gamla konsolerna.

Och angående resten du skrivit. Vafan snackar du om?

BTW. 1+1=3

AMD tillverkar inga komponenter (sen 2009), de designar bara. Globalfoundries mfl är det som tillverkar chippen. Det handlar säkert som oftast om dåliga yields och att de inte går igenom som godkända i binnings-processen.

Skrivet av McNord:
Skrivet av Mockasin:
Skrivet av ixon:
Skrivet av Puscifer:

De har sagt att de inte har uteslutit en version för PC & Wii U. Möjligheten finns alltså, men den är inte bekräftad. (Jag vill däremot minnas att Wii U numer är uteslutet p.g.a. att konsolen är för svag för spelet)

Så du tror Wii-U är svagare än PS3 och 360...? Därför alla portningar dom gjort till Wii-U redan ser mycket bättre ut än originalen till PS3 och Xboxen, och då är hårdvaran helt ny och kunskapen dålig.

Vilka portningar ser bättre ut? Tyvärr kan jag meddela dig att samtliga portningar till Wii U ser sämre ut och lider av framedrops, fula skuggor och texturer som inte laddar ordentligt och massa annat skit.
Det spel som ser bäst ut är BLOPS2, men då når spelet upp till SAMMA nivå som 360-spelet...MEN Wii U-versionen har samtidigt även de värsta framedropsen, neråt ~25fps och ligger runt avg. 8fps under hela tiden mot 360-versionen.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-...

De har haft sju år på sig att lära sig hårdvaran i de gamla konsolerna, Wii-U har nyligen lanserats...
Och Wii-U är likvärdig med dagens konsoler eller snäppet bättre, dessutom så satsar inte Nintendo överhuvudtaget på grafiktunga spel så deras mål var nog itne att överträffa dagens konsoler hårdvarumässigt.

Det är väl jag helt medveten om, jag skrev ju typ samma sak.

Det är ju löjligt hur folk tolkar "fientlighet" mot ens favoritkonsol. Varför får man tummar ner? Vad är det som inte är sant ? Eller tror folk att man automatisk inte har förbokat ett Wii U redan bara för att man skriver något som inte anses som positivt för konsolen?. Jag förklarade varför vissa utvecklare kan komma att avstå från att porta sina spel och att det också kan hämna att R* tvekar med tanke på processorn.
Sen svarade jag på ett inlägg som kom med osanningar, jag svarade med fakta och sa att portningarna är sämre, vilket stämmer - det är inte ens en åsikt. (För att förtydliga, spelen är AssCreed, Batman, blops2, DS2 mfl). Typ alla spelen har förfan haft xbox360 som lead-plattform, varför ska man tro att Wii U-versionen ska se bättre ut då? Ni kan gärna bevisa mig motsatsen, men jag är 100% säker på att ni kommer misslyckas. (typ länka det där fattiga klippet där de jämfört PS3-versionen av blops2 med Wii U-versionen och påstå att PS3-versionen representerar alla versioner inklusive PC.) Skrattretande.
Grafik har inte varit Nintendos forte på ett bra tag, men vad spelar det för roll egentligen i slutändan? MS och Sony kan bara önska sig lika bra försäljningssiffror som Wiis. Varför då fortfarande komma med önsketänk om att Wii U är ett prestandamonster som slår PS360 på fingrarna. För det är det inte, sluta drömma, det är inte Nintendos strategi heller. De vill vara innovativa på andra sätt med en helt ny typ av kontroll och satsar på spel med deras kända och älskade karaktärer.

Skrivet av ixon:
Skrivet av Puscifer:

De har sagt att de inte har uteslutit en version för PC & Wii U. Möjligheten finns alltså, men den är inte bekräftad. (Jag vill däremot minnas att Wii U numer är uteslutet p.g.a. att konsolen är för svag för spelet)

Så du tror Wii-U är svagare än PS3 och 360...? Därför alla portningar dom gjort till Wii-U redan ser mycket bättre ut än originalen till PS3 och Xboxen, och då är hårdvaran helt ny och kunskapen dålig.

Vilka portningar ser bättre ut? Tyvärr kan jag meddela dig att samtliga portningar till Wii U ser sämre ut och lider av framedrops, fula skuggor och texturer som inte laddar ordentligt och massa annat skit.
Det spel som ser bäst ut är BLOPS2, men då når spelet upp till SAMMA nivå som 360-spelet...MEN Wii U-versionen har samtidigt även de värsta framedropsen, neråt ~25fps och ligger runt avg. 8fps under hela tiden mot 360-versionen.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-...

Processorn i Wii U är slö och därför kan det bli problem med portningar. Många utvecklare har klagat på denna och då gäller det framförallt när det handlar om portningar. Jag föreställer mig att särskilt GTAV blir extra svårt att porta med tanke på hur välfyllda GTA-spelen brukar vara. RAM-minnet är dessutom hälften så snabbt (12,8GB/s) som på de 7 år gamla konsolerna.

Allt som allt är Wii U förmodligen bara snäppet bättre prestandamässigt än PS360. Men skillnaderna är fan så små, och då MÅSTE man ha gjort spelet till Wii U från grunden och inte portat skiten. Att konsolen måste rita upp bilden till skärm-kontrollen tar också extra kraft.

Skrivet av Zpiritual:

"Wii-U tillverkas av barnarbetare"... seriöst FZ. Vid det här laget är det väl ändå mer eller mindre allmän kunskap att foxconn tillverkar playstation, xbox, wii(-u), iphone och andra mobiltelefoner, datorer, macs, dell, grafikkort, processorer etc. etc. etc.

Rubriken borde ha varit "Din dator, mobiltelefon, TV, spelkonsol, läsplatta tillverkas av barnarbetare" men det hade väl varit för svårsmält. Lättare att ringa in en enskild tillverkare så kan vi kan gnälla lite på dom och känna oss nöjda med oss själva.

Fast om du söker vidare lite så kommer du till den kinesiska källan. Det är dom som påstår att det var just Wii U som tillverkades där i Foxconns fabrik i Yantai. Det är därför man nu "ringar in" just Nintendo.
Andra gånger det hänt saker, tex något om Apple. Då har det ju handlat om en fabrik där man vet att i den så tillverkas Apple-produkter. Det är ju därför just det företagen blir "påhoppat" av pressen vid en incident.

------
*suck* Arbetarna arbetas sönder, men det spelar ingen roll för det finns alltid fler fattiga som kan utnyttjas.
Foxconn verkar ju komma undan med detta för vi låter dom göra det. För de verkar ju få fler och fler kunder och är ständigt tvungna att öppna fler fabriker. Allt detta för att vi fortfarande vill ha våra lyxprodukter till ett bra pris. Alltså så fortsätter Apple, Nintendo, Sony mfl att anställa Foxconn. De säger åt dem att bättra sig blah blah blah ...annars så!. (tomma hot då Foxconn är billigast och är de enda som kan klara produktionsvolymerna, och Foxconn vet detta).
Foxconn svarar då: vi ska göra vårt bästa för att lösa detta --> De höjer lönen med en tiondels yuan mer i timmen och slänger ur sig lite tomma ord om förbättring. Vipps så är nu alla nöjda...

Jag gissar på att det ärt tyskarnas fel.

Är ni noobs eller? MA är fan OP om man placerar och kör den rätt. Min polare vann typ hela spelet själv med en MA på en 64-spelar server. Varje laddning har väldigt stora splash så det kvittar egentligen om det inte är speciellt exakt. Bara skjut mot en flagga, minst 2.-3 kills varje gång...