Inlägg av Cyras

Inlägg som Cyras har skrivit i forumet

Skrivet av xverminator:

PS4 Pro och de kör spel i 4K och VR (iaf ps4).

lol

Skrivet av Fr0gg0.:

Tyckte spelet var vääldigt tomt och dött hela vägen genom och det var inga nya idéer i spelet direkt, bara slängt in massa gammalt och hoppats på att folk skulle gilla, som alla prisade av någon anledning? Inget man man kunde göra hade kött på bena direkt, det bara fanns där.

Tomt? Det är stora och vakra landskap, med ett ganska naturlig mängd liv med tanke på skicket Hyrule är i. Spelet fick sin titel Breath of the Wild av en anledning, så du borde kanske ha forskat lite mer om titeln innan du införskaffa den, om du nu faktiskt gjorde det. Spelet är så långt ifrån bara massa gamla idéer för serien som man kan komma, så mycket skeptisk till om att du ens spelat BotW, eller tidigare Legend of Zelda titlar.

Har inget emot att folk kan ogilla spelet, men ditt inlägg inhåller alltid samma skitsnack när det kommer till BotW.

Tog heller aldrig chansen att spela L.A Noire tidigare, så är lite intresserad. Men, att kalla detta en 4K version, mja. Inga direkt högupplösta texturer.

@AHTF: Moonduck och Dota Cinema kommer i alla fall hålla Captain's Draft 4.0, som är en av de kommande Minors. Så inte Helt omöjligt att även Elimination Mode kan bli en Minor. Midas Mode däremot, kanske för nytt för att Valve ska våga ge den Minor status.

Nani?!

Vet inte riktigt varför ni ovan förväntade er att det inte skulle finnas spoilers. Är ni så petiga, så borde ni kanske tänka efter innan ni går in på artikel med underrubriken; ”Utspelar sig Efter huvudäventyret.”

Zelda, utan tvekan. Har 200+ timmar på Normal mode, blir minst 100 till under sommaren med Master mode.

Skrivet av Sillage:

Vad jag inte förstår är varför de väljer en YouTubare som inte har en gaming relaterad kanal. Det finns massor av bra YouTubare som har renodlade spel kanaler som hade gjort detta bättre och känts mer relaterad till ämnet.

En snabb sökning på google, och man hittade /user/DownRangeGaming

Ungefär som Barkbiten säger, tror inte det spelar någon roll vilken Youtuber de ställer där, bara det är någon av de lite större namnen. Handlar ju endast om att nå ut till den yngre marknaden som hänger på Youtube.

Skrivet av Danternas:

Alla du argumenterat mot har sagt att spelen skulle vara bättre i 60fps än 30fps. Ingen har sagt att det skulle vara nödvändigt för en bra upplevelse.

Fast de var inte jag som började diskussionerna med enskilda individer. Vissa tog åt sig fast min första kommentar inte nödvändigtvis var riktad mot just dem.

Skrivet av Danternas:

Är inte offtopic utan helt seriöst. 30 eller 60 fps gör stor skillnad i snabba spel om du spelar på hög svårighetsnivå, även i spel som Assassin's Creed. Ännu mer på snabba tävlingsinriktade shooters som DOOM eller CS. Men spelar man på lägre svårighetsnivåer kan man komma undan med det.

Det är snarare du som är för nergrävd i din skyttegrav för att våga ge med dig att FPS gör skillnad.

Klart det gör skillnad, men tycker jag att det behövs i alla spel? Nej, långt ifrån. Som jag nämnt tidigare, tävlingsinriktat/E-sport, bara där det har en riktigt betydelse, imo. Att det skulle behövas i spel som Assassin’s Creed är ju bara trams.

Skrivet av Danternas:

Beror väl på om man spelar på easy eller hard.

Din elitist kommentar fungerar inte riktigt här, eftersom du antyder att du behöver högre FPS för att kunna klara av att köra på hard, vilket jag inte gör. Nog dags för mig att sluta gå off topic, börjar bli orolig att dumheterna ska smitta av sig.

Skrivet av Buio:

Anthem
Assassin's Creed Origins
Metro Exodus
* Forza Motorsport 7
* Playerunknown's Battlegrounds
State of Decay 2
Crackdown 3
Sea of Thieves
Life is Strange: Before The Storm
Ori And The Will Of The Wisps
Middle-earth: Shadow of War
The Last Night
Ashen

Jag har satt en stjärna framför de som med största sannolikhet skulle vara bättre med 60 fps.

Städade upp dina onödiga stjärnor i listan.

Skrivet av Anton Q:

Detta stämmer inte, iallafall inte I praktiken, och är väl dokumenterat på en googling. I rörelse (mer ju snabbare rörelsen är) får du en naturlig "motion blur"-effekt (mer ju lägre fpsen är). Det är så väldokumenterat att jag inte ens behöver försvara det här.

Hjälp på traven: https://frames-per-second.appspot.com/

Jösses, att man kan vara så korkad. Läs en gång till vad jag skrev, gå till sidan du precis länkade, notera att motion blur är ett filter.

Skrivet av Anton Q:

Lägger plus på detta. Varför bryr ni er om 4k? 60 ist för 30 fps har ju förutom "flyt" och responsivitet, vilket går att argumentera hur viktigt det är/hur stor skillnaden är (hugg inte på detta med "stor", det har sagts och är inte poängen) utan också en stor påverkan på bildkvalité då bilden blir suddigare I rörelse I 30fps vs 60. Så på så vis behöver man ju inte ens göra skillnad på meriterna kring fps/upplösning. Säger du att bildkvalité är viktigt så sager du även att fps är viktigt, och det gör Microsoft just nu - hela tiden.

Det var nog fan det sämsta resonemanget angående fps jag någonsin läst. Om en utvecklare/spelare väljer att nedgradera grafiken för att nå 60 fps istället för 30 fps; Det blir Fler bildrutor, men de blir också av Sämre kvalité. FPS har Inget med bildkvalité att göra, varje bildruta blir inte suddigare bara för att det är 30 i sekunden istället för 60, om de inte är gjorda så med mening (tänk motionblur).

Däremot Kan 4K ge bättre bildkvalité, men det är förutsagt att det är implementerat på rätt sätt och inte bara en dålig uppskalning.

Skrivet av Divion:

Har du ens spelat i något annat än 30 fps? Svårt att tro det med ditt resonemang.
Tänker inte luta mig tillbaka å ta del av upplevelsen när upplevelsen är skit i 30 fps.
Samma spel känns helt annorlunda i olika fps, mycket mer följsamt för ögat och flytet i styrning av gubbe och även att röra siktet.

Sedan är det väl knappast upp till dig å hävda att det enbart betyder något i esport med hög fps. Tycker det är sorligt att du nöjer dig med 30 fps när 60fps+ gör så mycket för känslan i spelet. Men det är ju upp till dig, men att hävda att vi andra inte får tycka 30fps är för lite för då är vi gnälliga tonåringar är ju fruktansvärt omoget. Kanske är dags att du lär dig att andras åsikter också har ett värde.

Spelar bland annat Dota 2 med 144 FPS nästan varje dag, så visst har man spelat med något annat än 30 FPS. Som du säger, alla får ha sina åsikter, sina egna värderingar, och jag har inga problem om vissa är smått missnöjda när ett spel inte uppfyller dom. Men det jag avskyr är människor som tror att deras värderingar måste vara en självklarhet, ett tvång för inget annat är acceptabelt, som vissa antyder här i kommentarsfältet. Det är dessa människor min kommentar var riktad mot.

Själv tycker jag Microsoft gör rätt, låt det vara upp till utvecklarna att bestämma vad de tycker är viktigast för deras spel.

The framerate circle jerk is real. För story drivna och single player spel, varför spelar det någon roll? Att man orkar haka upp sig på detta, istället för att bara luta sig tillbaka och ta del av upplevelsen. Tävlingsinriktat, E-sport, bara då det kan betyda något. Trött man blir på dagens bortskämda gamers, kan ju tro att vissa mentalt fastnade i tonåren, gnäller över något så litet.

Skrivet av Star Lord:

Sony vann överlägset med flest exklusiva spel och minst bullshit. Kommer köpa sju av de visade spelen.

Ubi kom tvåa, med sina fina trailers. Ett par spel som ska liras iaf.

Resten var skräp, inga andra visade något jag skulle lägga pengar på.

Man vinner inte genom att köra en repris på förra årets presskonferens.

Lite mixade känslor. Jag hoppas alltid på att vi ska få post-Ganon gameplay i ett TLoZ spel, så hade hoppats The Champion’s Ballad skulle ge detta. Men samtidigt, som Fredrik skriver, skulle kunna vara intressant att utforska vissa delar av Hyrule innan det föll i ruiner. Fast ett frågetecken, ”DLC 2: an original story”, vi vet ju redan ungefär vad som pågick för 100 år sedan. Hade vart rätt trevligt om man får spela som varje Champion i olika delar av den nya storyn, och deras väg till att bli en Champion hade kunnat räknas som en original story.

Man kan nog hålla på hur mycket man vill med teorier, men att tänka på det gör bara väntan jobbigare!

Skrivet av Cane:

Nintendo fortsätter i samma patetiska stil. Samma skit år ut och år in, var är 3:e part stödet?

Kollat på presskonferenser från tredjeparts utvecklare? Låter som du glömt det. Nintendo behöver inte visa vad som redan har sagts.

Skrivet av Bojkott:

och det är nog ingen slump att det just är de som sitter på Radeon-kort som oftast vräker ur sig att FLOPS inte spelar någon roll.

Det är ju synd då att det senaste AMD/Radeon grafikkortet jag hade var i R300 serien, vilket man hoppas blir ändring på snart. FLOPS är fortfarande inte hela historien, används snarare som ett buzzword. Mer är bättre, eller hur?