Inlägg av raiiga

Inlägg som raiiga har skrivit i forumet

Ingen höjdaromgång för mig heller men fick något över 14 000 poäng. Kul utmaning hur som!

Skrivet av OAKTHYR:

Jag tänker direkt att man går och är lite lullig medan man provar en massa öl. Är det så en ölfestival går till eller är det bara önsketänkande?

Det är i princip så det går till
Finns såklart matställen och så på festivalområdet med men mest går man runt och provar massa öl och pratar med bryggarna om det var någon man tyckte var extra god eller så.

Vet inte om det passar in eftersom de flesta verkar prata om musikfestivaler men ska på ölfestivalen Brewskival i Helsingborg i augusti. Riktigt bra utbud på hantverksöl om man tycker om det

Dricker oftast cappuccino som morgonkaffe och om jag dricker mer än en kopp under dagen så brukar den andra koppen bli Aeropress eller presskanna. Tycker mest om ljusrostat kaffe, men köper ibland mellan/mörkrostat för lite variation.

Stämmer nog in hyfsat då jag främst spelar single player spel fokuserade på berättande och karaktärer. Om jag spelar multiplayer så är det mer fokuserat på community snarare än competetive/PvP.

Väldigt sällan jag snacksar på något samtidigt som jag spelar. De få gånger jag gör det så måste det vara något inslaget i papper/plast (typ Dumle) så att man inte sölar ner handkontroll eller tangentbord/mus. Dricka går bra dock, oftast Ramlösa eller vatten men ibland någon öl.

Path of Exile - 298 timmar. Har inte spelat det på flera år men ligger ändå på plats 1 eftersom jag för det mesta spelar single-player spel som sällan kommer upp i den mängden timmar.

Grim Dawn - 246 timmar. Märks kanske att jag gillar ARPG haha. Ett spel jag återkommer till då och då.

New World - 157 timmar. Spelade en hel del när det kom ut men när jag nått max level och efter några dåliga uppdateringar som gjort att många spelare lämnade spelet så valde även jag att lämna.

Köpte Yakuza: Like a Dragon under black week och har blivit helt uppslukad av storyn i det så blir att fortsätta på det i helgen. Mitt första Yakuza-spel så blev positivt överraskad av det.

Skrivet av Mirage:

Kan man spara koden? Min PS+ löper ut i mars, men vill inte betala fullpris då...

Om jag minns rätt kan du fylla på nu så läggs den tiden på din nuvarande PS+ subscription (alltså din subscription kommer uppdateras med 1 år så att den löper ut i mars 2023 istället).

Skrivet av Ronzem:

Ja inom samma region. Fanns ju massor av servers med låga eller inga köer. Så varför byta REGION.

De första dagarna kring release, innan de släppte nya servrar i EU, så var det minst 2000 pers i kö på varenda EU server. Därför kan jag tänka mig att många började på servrar i en annan region där det inte var några köer just då.

Börjar sommaren med Ratchet & Clank: Rift Apart om ca två veckor och avslutar den troligtvis med Kena: Bridge of Spirits i slutet av augusti. Köpte precis Nioh 2 också så det kommer att spelas då och då under sommaren.

Om Mario Golf: Super Rush blir bra så kanske jag plockar upp det för lite omväxling. Har jag tid över och inget att spela så tänkte jag kika in DLC till Final Fantasy VII remaken.

Spelar nästan aldrig om spel men tänker ofta att jag ska spela om spel med en annan klass eller ett annat spelsätt. Det blir i princip aldrig av för jag är inte speciellt sugen att spela om spelet direkt och sen kommer nya spel och man glömmer av.
Kan inte ens komma ihåg senaste spelet jag spelade om, men skulle gissa på att det var många år mellan genomspelning 1 och genomspelning 2.

Spiskummin
Paprikapulver
Oregano

Har mest blivit Nintendo spel och ibland något indiespel om det flyter på bra på Switch (Wizard of Legend, Cat Quest och Wargroove bl.a). Blir väldigt lite spelande på Switchen dock, just nu är det enda jag "spelar" Ring Fit Adventure.

Var inte ute efter något i år, men det blev några påsar kaffe då de jag hade hemma snart är slut och dessa dök upp
https://www.baristashopen.se/kaffe/varumarken/gringo/gringo-n...

Skrivet av benkebengt1337:

Tack för tipset! Någon som vet om den här butiken är legit? Aldrig hört om den förut.

Det är före detta Expert har jag för mig så det är en legitim butik

Har varit en riktig spelsommar pga pandemi, minskad arbetstid och arbete hemifrån.

Bland annat har det blivit:
Kingdom Hearts III
Final Fantasy VII Remake
Golf Story
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered
The Technomancer
Uncharted 4
Star Wars Jedi Fallen Order
Monster Train
Outer Worlds
Ghost of Tsushima

Började nyligen på Vampyr och blev lite sugen på att testa Final Fantasy XIV igen.

Tack för svaret! Det låter som precis det jag vill göra. Då gäller det bara att hitta en bra gamingskärm i min prisklass.

Prisvärda dubbla skärmar

Tjena!

En av mina skärmar (LG IPS237LY) har börjat krångla och ge ifrån sig ett brusande/pipande ljud när man sätter på den. Detta ljud försvinner efter någon minut så det är inte jättestörande direkt. Idag stötte jag även på problemet att den startade och visade bild i någon sekund, men sen stängde den av sig själv igen vilket för mig är ett tecken på att den börjar bli gammal och håller på att dö. Eventuellt fick jag den att funka igen genom att koppla in min PS4 och fippla med inställningarna på skärmmenyn, men misstänker att det kommer att dyka upp igen. Min andra skärm (Samsung SyncMaster B2230) är ganska gammal och jag har funderat på att byta ut den ett bra tag.

Så nu letar jag helt enkelt efter två nya skärmar. Anledningen till att jag vill ha två skärmar är att jag tycker om att ha fler saker uppe samtidigt (t.ex ett spel på ena och en livestream/youtube på andra) samt att jag använder det en hel del i mitt jobb när jag jobbar hemifrån. Prisklass skulle jag säga ligger runt 1500-2500 per skärm och tekniska specifikationer har jag inte så stor koll på tyvärr, det är lite därför jag frågar här. Så finns det några bra alternativ i den prisklassen?

Tack på förhand!

Edit:
Efter lite research på hur andra har löst det så verkar det som att det jag vill ha är en gamingskärm som är lite tuffare och den andra skärmen är inte så noga då jag endast kommer att ha webbläsaren där i de flesta fall. Är detta rätt antaget?

Såg precis att jag hade 4 keys liggandes, varsågoda:

1) 8GRG2K-NBJK-P4RJ8X-CH2K-TG428R
2) T4F6HH-MV9H-TW6FNV-BGYG-62VFYD
3) CW2KMP-J9CG-R7RWXG-YTT9-8JWEDD
4) FVVBRP-N9JG-ZEXFCM-NYBT-KMGVPW