Inlägg av Kazuo

Inlägg som Kazuo har skrivit i forumet

Blir nog Far Shiverpeaks igen, iaf under betan.
Gråter dock blod över att Yak's Bend är en amerikansk server :/

Oja, Raven Shield har man många goa minnen ifrån. Gick självklart in med Quake-mentalitet och fick betala priset. Få gånger jag blivit så nöjd som när jag klarade uppdrag utan att förlora några soldater.
Hmm, var är nu skivorna...

"Slice his throat with a rusty cleaver,
Slice his throat with a rusty cleaver,
Slice his throat with a rusty cleaver,
early in the morning"

My God, jag vill ha den där låten!

Kan för mitt liv inte greppa varför det inte ploppar upp en textruta likt 1942 när någon begär någonting. Drar åt sig betydligt mer uppmärksamhet en ett ynkligt skrik eller en blå ikon på en redan blå karta....

Cate Archer, utan tvekan. Argh, måste luska reda på mina NoLF-skivor.

Skrivet av Eisenhart73:
Skrivet av Kazuo:

Det är få spel jag har sett fram emot så här mycket, senast måste varit BF1942. Är förmodligen just Witcher-världen som lockar så oerhört. Det gör ju inte heller saken sämre att böckerna är helt underbara.

Kazou vem har skrivit böckerna och var köper man dem? Jag hört många lovorda dem. BTW så ser spelet mkt lovande ut.

Andrzej Sapkowski, http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?search_word=A... exempelvis.
The last wish är den första.

Det är få spel jag har sett fram emot så här mycket, senast måste varit BF1942. Är förmodligen just Witcher-världen som lockar så oerhört. Det gör ju inte heller saken sämre att böckerna är helt underbara.

Skrivet av VeGeTa_0709:

En kort liten fråga till alla här som spyr galla över XP... Hur många har verkligen köpt Win 7 och inte piratat det?!?!

Ganska mycket pengar att lägga för att uppgradera från ett fungerande OP- system.

Som någon tidigare nämnt, en OEM-licens behöver inte kosta skjortan, och om man tänker efter är priset (i förhållande till vad ett nytt spel ligger på) inte alls så blodigt.

Börjar väl bli dags att skippa stödet för XP nu.. när man ändå håller på kan man väl skippa konsolerna också, låt originalserien vara som den alltid varit och låt BC-serien vara konsolernas kramdjur.

Skrivet av Kharif:

Knäpp fråga men, jag vet att Carmack är en av de bästa när det gäller programmering, men han har inte gjort så mycket på PS3an?
Undrar vad såna som han tycker om skillnaden mellan 360, PC och PS3 när det gäller programmering.

Har för mig det var ett himla tjafs någon gång då Rage utannonserades huruvida det låg till med just PS3:an. Snabb googling verkar tyda på att 360 versionen är "bättre" dock är artiklarna från 2009 så vet inte hur det ligger till nu.

Bah.. jag vill fortfarande ha KotOR3 men det kan man väl förmodligen glömma med tanke på den inriktning Bioware valt på sistone :/ (nej, Old Republic räknas inte...)

Skrivet av Xrick:

Hur är kontrollerna för Dead Space på PC egentligen? Har hört att dem är helt värdelösa. Jag orkar inte köpa ett spel som jag aldrig kommer spela på grund av kassa kontroller.

Köpte det via Steam:s rea igår och blev först skitlack. Muslagget gjorde spelet ospelbart. Att stänga av v-sync fixade dock problemen och måste säga att det ändå fungerar helt ok. Lite drygt att man måste sikta för att skjuta samt lite konsolifierade menyer.
Men för en hundring verkar det vara schyst skräck-mörsar-spel så jag är nöjd

Tyckte animationerna såg riktigt härliga ut, måste testa.

Bah.. leveltak på 80 :/
I övrigt - kickass. Inte som GW1 men tillräckligt stor skillnad från klassiska MMO (i och med event-systemet som såg intressant ut) för att jag ska vara intresserad.

Förövrigt borde map-travel vara gratis..

Yeah! *Lägger undan CSN-pengar redan nu*

Den stora draken/arna var ju med i Eye of the north så knappast Cataclysm-rip (att drakar i sig inte är speciellt orginellt är ju en annan sak...).

Men shit vilka rysningar man får av orginalets introlåt, bara att Jeremy Soule gör soundtracket får en ju att desperat längta efter spelet.

Oh jäklar. Vilka minnen man har av Worms 2. Fyra pers runt ett litet skrivbord och någon råkar trycka mellanslag när det var nästas tur. Kriget var så mycket mer än det man såg på skärmen

Fan! Jag var så nära att köpa det i Japan förra veckan men sket i det ><

Är mest arg över att jag inte kört Deus Ex, måste få tummen ur att testa det. Läste nyss PCG's förhandstitt på detta och de var väldigt optimistiskt inställda.

Trevligt, trevligt.
Tycker kontrollen till KZ2 var betydligt behagligare än andra konsol-fps (som förövrigt är underlägsna sina motparter till pc). 3D är dock knappast något som lockar men kudos för att de försöker