Inlägg av kalsong1

Inlägg som kalsong1 har skrivit i forumet

1

till bjosarn och chrille: Det bästa är att ni inte alls behöver titta om ni inte är intresserade!

Jag tycker det låter riktigt kul! Jag kommer lätt kika förbi under helgen glhf

Dawn of War 2 - Megaproblem vid start

Tja FZ.

Har jätteproblem med att få igång mitt Dawn Of War 2.

Spelet använder steam. Jag köpte spelet för typ 8 månader sedan och då funkade det bra. Har inte spelat på ett par månader nu men blev sugen att lira lite nu när Starcraft 2 betan la ner. Iaf här är en beskrivning av problemet:

Jag laddar ner spelet, via steam, installerar det, allt är frid och fröjd, funkar bra. Sedan när jag ska starta spelet så är det 1/4 "First time Installation" där den första filen som skall installeras är Microsoft VC Redist Package. Vilken vet jag inte men nån C++ är det. Här i ligger mitt problem.

Installationen slutförs aldrig. Tror det har hänt en gång av 20 att processen har gått vidare till 2/4 och då är det Windows Live som skall installeras. I alla fall så hakar min dator upp sig... Under installationen så börjar det med att jag inte kan öppna nya websidor. Jätteknasigt. Försöker jag öppna Mina Dokument eller liknande så hänger sig allt... Explorer.exe slutar funka, kan inte klicka på någonting, ibland stannar datorn helt till i någon minut för att sedan vakna till liv i några sekunder innan den stannar igen.

Jag har provat att låta datorn vara ifred helt under tiden installationen genomförs; stänga alla program och låta installationen arbeta. Jag väntade i 2 timmar innan jag ens rörde datorn och då var installationen fortfarande på 1/4 (VC Package).

Jag har provat att installera senaste Microsoft VC Redist package manuellt samt Games For Windows Live manuellt, men den vill fortfarande genomföra installationen och problemet kvarstår.

Jag har provat att avinstallera samtliga C++ och Games For Windows Live filer men problemet kvarstår.

Jag har vart inne på Dawn of War 2 forumet och kollat igenom trådar och FAQ men hittar inget som kan hjälpa. Jag kan heller inte göra en post på forumet där för mitt activation e-mail kommer aldrig ._.

För att sammanfatta det hela så har jag ingen aning om vad som är fel eller hur jag skall åtgärda det. Jag vänder mig till er experter på FZ! Help me FragZone - You're my only hope!

har kollat lite och på morgonen fram till 15.00(ish) så är det runt 80-90mbit/s, sen efter det så sjunker det tills 1-3mbit/s. känns som att hela huset kmr hem från jobbet och sätter sig å laddar ner från min uppkoppling. any tips? comhemnisse ska komma och titta på modemet snart, se va han säger, tror dock inte han kmr hitta nåt fel...

Internet segt ! HALP D:

yo! nyss formaterat om datorn och efter formateringen så är internet vidrigt segt. tar mig 15 minuter att tanka ner ventriloMIX på 7mb. Så här ska det inte vara. Vad ska jag göra? D:

Vista 32
Intel(R) 82566DC Gigabit-nätverksanslutning (senaste drivrutin)
100 Mbit ComHem fiber

notera : innan formateringen så fungerade internet i stort sätt utmärkt. Internet fungerar bra för bror och mor.

Problem med mp3 spelare

Tja fz.

Tänkte börja använda min gamla mp3 spelare som jag inte använt på ett år ungefär. Har dock uppstått lite problem.

När jag sätter på mp3 spelaren står det No Music. Jag är säker på att jag har gjort rätt när jag laddat in låtarna. Även de gamla låtarna som jag lyssnade på för ett år sen ligger kvar i mp3spelaren(ser man i mappen på datorn där man lägger in låtarna till mp3n) men de finns tydligen inte heller på mp3n. Jag har provat det mesta jag kan komma på.

Jag har provat reseta (fast låtarna ligger ändå kvar fter reset,hmmm).
Jag har självklart installerat drivrutiner till den.

Min mp3 modell är COWON iAudio u3.

tack för svar och hjälp:) <3

Limma plast?

Tjena FZ!

Vill ha tips på vilket limm/klister som är bäst när man ska limma plast, t.ex ett headset som gått sönder.

tack på förhand<3

1