Inlägg av Gaara

Inlägg som Gaara har skrivit i forumet

Skrivet av Dudinkalv:

Konstigt att det är det mest omskrivna, då det inte var mycket till trailer enligt mig.

Det räcker med att folk ser att det är Kojima som ligger bakom så går fansen igång, de har ju rätt låga krav

Xbox på allt utom 3-4 som blev oavgjort

Imponerande

Skrivet av Tassel:

Tips om du inte vill ha synpunkter på din klädstil, ha dom inte på dig...

Nja det där påverkas ju mer vilka kläder du har på dig, har du "mainstream/normala" kläder eller har du klädstil som sticker ut...

En tatuering i ansiktet är allt annat än "normalt"

Skrivet av Proximately:

Haha, vad löjligt. Det måste ju också finnas åtskilliga spel som har liknande tatueringar, för att inte tala om andra människor. Hade det varit en copy-paste på tatueringen hade jag kunnat förstå honom, men det är det ju verkligen inte. Det enda de har gemensamt är at de tatuerat sig i ansiktet och lagt ett par tatueringar som liknar varandra lite runt ögonen.

Wow. Folk får tatuera sig bäst de vill, i ansiktet eller vart annanstans som helst. Det har du verkligen inget med att göra, och hoppas verkligen att du inte lägger ut sådana uttalanden mot människor du känner eller träffat som har tatueringar.

Ja självklart får folk tatuera sig bäst de vill, det bestämmer inte jag över, det har jag inte sagt heller MEN jag får dock tycka vad jag vill om det...
Skulle inte gå fram o säga till någon om jag såg det på stan, dock skulle jag nog kanske titta till lite extra beroende på hur det ser ut och tänka "fyfan va fult".

Tips om du inte vill att folk ska ha synpunkter på dina tatueringar är ju sätt dem inte i ansiktet...

Skrivet av Loxus:

Han är väl inte ensam om att se ut sådär?

Det hoppas jag verkligen, sjukt fult med tatueringar i fejan sådär, på andra ställen slipper man ju se dem iaf då kläder döljer skiten.

Fz
Aftonbladet
Youtube
Twitch

Skrivet av SWEBarb:

Har man en bra pc ser jag inte vitsen med xbox direkt. Sony är ljusår före redan på ps3.

Xbox och PC är ju underbar kombo, speciellt med cross-saves. Kan spela på Xbox sen när kärringen ska glo på tv så kan man fortsätta o spela på datorn o fortsätta där man slutade på Xbox

Skrivet av Ruskendrul:

Tur man främst spelar på PC då där det är 14 av 14

Ja jo speciellt priset det är ju det bästa !!!

Blir Avatar, helt magisk värld

Skrivet av Ugly_Bob:

Håller med i de flesta deltävlingar, men vissa förstår jag inte. PS som vinnare när det kommer till varianter? X-box kör endast digitala, med stöd för fysisk media samt olika prestationsnivåer till väldigt varierande priser. Det känns lite som att hylla Nvidia om de endast skulle släppa ett 5090 nästa generation eftersom de ”inte tummar på prestandan”

...och ps5 får ju olika prestanda nivåer när de släpper Ps5 Pro...

"Most anticipated game Final Fantasy 7: Rebirth" oh really??

Jag vågar påstå att GTA VI är det mest efterlängtade spelet

För egen del tycker jag varken Ps5 eller Xbox har några exklusiva "system sellers". Har inte klarat vare sig Halo Infinite eller Horizon zero dawn. Det är multiplatform spelen jag gillar mest o där får inte Switch vara med alls. Ja och gamepass är helt underbart, klart bättre än Sony's variant.

Gamepass är vad som gör Xbox bäst imo.

Att Destiny 2 tappar spelare är väl inte så konstigt, är väl ett rätt gammalt spel vid det här laget folk kanske vill gå vidare o spela annat...

jag är jäkligt sugen på spelet men lite trött på Farcry formulan atm. Har fullt upp med andra spel men samtidigt kittlar det bra i villhöver nerven. Jag gillar Avatar världen och det ser sjukt snyggt ut.

Gris, riktigt bra spel. Första minuterna va lite dött men när det blir lite "pussel" o sånt blir det roligare. Väldig härlig musik och grafik.

Skrivet av itsnotme:

Fast då är det ytterligare ett tillbehör att köpa, halva priset av en ny kontroller. Vilket gör att Xbox kontrollen kostar ännu mer för att sedan ha färre sensorer (ingen haptic feedback, ingen adaptive trigger, inget gyro).

Att byta batteri i Dualsense är enkelt. Standard skruvar och inget lim. Visst kan det vara ännu enklare, men det är en process de flesta inte ens behöver gå igenom

Ja men valmöjligheten finns där, går ju som sagt använda vanliga uppladdningsbara batterier och laddstation man redan äger sedan tidigare. Är ju 0 extra kostnad tycker jag då uppladdningsbara batterier hör till ett välsorterat hushåll då batterier används ju i många saker hemma mer än handkontroller till en xbox.

Skrivet av Tomas Helenius:

En konsol är mycket mer än fakta, inte minst egna åsikter. Det är skitsvårt att mäta prestanda på konsol: en konsol kan vara högre klockad, men i praktiken märks ingen skillnad, t ex. Eller uppskalning.

Prestanda är lättare, det är inte åsikter. Det som ställer till det är ju att prestandan i praktiken kan ändras senare i patchar etc.
En starkare konsol kan prestera sämre om det är dåligt optimerat osv

Skrivet av itsnotme:

Fast det är väl ändå tvärtom? Med dualsense så kan du använda vilken mobilladdare som helst, en laddstation är ett extra lyxartikel som inte är ett krav. Med Xbox som "tvingas" du köpa nya engångsbatterier, eller så köper du laddningsbara batterier och då "tvingas" du köpa en laddstation.

https://www.webhallen.com/se/product/325472-Xbox-Series-X-Rec...

Med detta uppladdningsbara batteri är det bara stoppa in en sladd, ingen station krävs. Du har valmöjligheter...
Batterier slits, om 2år får du inte många timmar speltid på en ps5 kontroll, lycka till byt ut det inbyggda batteriet...

Det här verkar mer vara mer smaksak istället för fakta. Prestanda kan man mäta och utse en vinnare lätt men med handkontroll nje.

Mer är inte bättre alla gånger, vibration, ljud stänger jag alltid av i kontrollerna då de inte tillför något bättre för mig. Har hellre längre batteritid.
Tycker Xbox har mycket skönare kontroll, bra spakar och inte lika mycket lull lull som ps5 dosan har. Sen är utbytbara batterier mycket bättre då man har valet att själv välja vilken lösning man vill ha.

Det är lättare att uppgradera lagringen på Xbox då man inte behöver öppna konsolen o skruva o hålla på, mickla med kylflänsar o sånt skit. Inget krångel med att hitta rätt lagring heller för Xbox, med Ps5 behöver du vara insatt med att uppfylla rätt prestanda siffror på minnet .